Mi a kis fehér papírt nem töltöttük ki,mert a határőr berakta az útlevelünkbe és meg se néztük mi az,de semmit nem szóltak kilépéskor,elvették az üres papírokat és tovább engedtek,hazafelé úton meg kaptunk másikat kitöltöttük és mehettünk tovább.
Amikor mi beléptünk a határon Macedóniában adták ide ezt a kis fehér papírt, félreálltam rögtön az átkelés után és kitöltöttem mindkettőt, majd 2 hét múlva hazafelé jövet amikor elhagytuk Macedóniát, akkor vették el tőlünk.
Sziasztok ! ez a papirlapocska már volt egyszer forgalomban 2000 környékén talán két alkalommal kellett kitölteni belépéskor és kilépéskor leadni. statisztikai adatgyüjtésre használják.
Szerintetek belekötnek abba a macedónok, ha Július 30-ig érvényes a zöldkártyám és júli 29-én jönnénk hazafelé?
Vagy próbáljak meg újat kérni ami tovább érvényes?
Szia!
A biztosító a kifizetett hónapig (időpontig ) adja meg a zöldkártyát.
En is pont így vagyok mint Te , bementem a biztosítomhoz , kifizettem 2 hónapot ( vagy akár a hátralévő fél évet ) Kaptam új zöldkártyát persze a kitolt határidővel
Azt javaslom, inkább tégy így mint a macedon kötözködjön veled
"A biztosító a kifizetett hónapig (időpontig ) adja meg a zöldkártyát."
+30 nap. Bizonyára így jött ki a július 30 is, második negyedév- június 30, +30 nap.
De valóban jobb befizetni előre, ha ennyire necces az időpont. Netán valami közbe jön és csúszik néhány napot az utazás, nem csak az igazolás jár le, hanem a biztosító kockázatvállalása is megszűnik.
Nekem is lenne kérdésem ezzel a papírkával kapcsolatban aki már látott ilyet. Mi ugye Bulgáriában kezdjük a nyaralást, tehát nem Macedóniának megyünk, nem lesz papírkánk.
De jó ötlet innen kinyomtatni pár darabot (köszi kissas57!)
Szóval milyen méretű eredetiben ez a papír és ahány személy ül a kocsiban, annyi papírka kell gondolom?!