Nincs mit és igazából bármikor lehet ilyenre vadászni, mert annyiból nagyszerű az ibusz hogy ezeket nem név-re írja adja el hanem akinél van az válthatja be, és vásárlástól 1 évig érvényes, sokszor szoktam látni hogy adnak el áron alul mert valamiért nem jön össze az utazás nekik, és még át verni sem tudnak mert az ibusz oldalán mindig fent van hogy hogy néz ki az az évi utalvány itt lehet megnézni : http://ibusz.hu/cart és igazából ha valaki attól fél hogy ha ilyet vásárol hogy átverik mindegyiknek az oldala ilyen hologramos
Jövő nyaraláson már lehet vele spórolni :p érdemes nézni mindig időközben
Igazából még idén is fel tudnánk használni, hiszen még csak előleget fizettünk
Most csak egy 53 ezreset találtam 45-ért Az a baj h az alkudozás az nekem nagyon nem megy. Ameddig nem fizetjük be majd figyelem, hogy hátha találok vmit
Nincs mit szokott lenni gyakran, én sem nagyon szoktam alkudni, általában beajánlok egy árat, amennyiért megérné és eddig még mindig rábólintottak, de mindig az alá mentem amennyiért ő árulta
Nekem az a gyanúm , hogy ez úgy történik, hogy adott egy munkatárs aki egy excel fileban vagy a foglalási rendszerben kilogikázza, hogy ki hova fér be ( figyelembe véve a szabad szállásokat, repülőjegyeket, hány főt kell együtt elhelyezni és persze a kizárásokat) és mikor ez megvan akkor kapják meg az irodák az eredményeket.
tavaly a kolléganőmet aki Zakintosra utazott szombati napon hívták, engem hétfőn vagy kedden. Itt akik megírták az eredményt ők is hét első felében kaptak információt.