Szerintem tuti lesz hajókirándulás ha nem is Skalaban de Porosba,Argostoliban biztosan.Én nem tudom akarok-e itt is hajókázni,mikor annyi sok szép part van ami autóval+egy kis sétával megközelíthető,még a 2 hét is nagyon kevésnek tűnik.......
Olyan hajó kirándulásról beszéltek, ami inkább motorcsónak, vagy kis halász hajó?!
Olyanra szerintetek van, lesz lehetőség, hogy ha nem is privátban kivinni (mert nincs vízi jártasságink) motorcsónakot, de a "kapitánnyal" kibérelhető és csak mi 3-an menjünk ki?!
Szerintem tuti lesz hajókirándulás ha nem is Skalaban de Porosba,Argostoliban biztosan.Én nem tudom akarok-e itt is hajókázni,mikor annyi sok szép part van ami autóval+egy kis sétával megközelíthető,még a 2 hét is nagyon kevésnek tűnik.......
ebben is van valami. De azért az egész más élmény, amikor az ember a hajó mellett/ körül úszkálhat. Zakyn hatalmas élmény volt beúszni egy barlangba, ott kikászálódni a keskeny partra, és a sziklán egy kis lyukon keresztül kimászni egy csodaszép hófehér partra...
Ha lenne most is ilyen, nem hagynám ki.
Casmir: Lefkadán nem kellett vizijártassági. Kaptál egy fél órás kiképzést és már vihetted is a motorcsónakot.
A képfelrakással kapcsolatban: Kiválasztod a betenni kívánt képet, rákattansz a jobb egérgombra.
Majd attól függően, hogy mit ír ki- tulajdonságok, vagy képadatok megjelenítése, -ez esetben a már kijelölt url címet másolod a ctrl+c majd bemásoláskor először az itt a fórumon hozzászólás küldésekor felül látható img gombra kattintasz. Ez után beütöd ctrl + v
billentyű kombinációt, és már küldheted is .
(Ha a jobb egérgomb leütésekor a tulajdonságok felirat jön ki, akkor arra kattintasz, majd bemásolod az url címet a leírtak alapján és mehet minden tovább a leírtak szerint)
Olyan hajó kirándulásról beszéltek, ami inkább motorcsónak, vagy kis halász hajó?!
Olyanra szerintetek van, lesz lehetőség, hogy ha nem is privátban kivinni (mert nincs vízi jártasságink) motorcsónakot, de a "kapitánnyal" kibérelhető és csak mi 3-an menjünk ki?!
Kishajó-volt üvegfenekű is, sajnos mi nem azzal mentünk. A második kép volt a mi hajónk oldala.
[quote="Casmir"]"Hm....na ezt nem tudtam, mert mi Pajával mentünk konvojban, azt gondoltam ezért nem kérték, mert Ő intézte a bérlést.
"
"(aha....a kép azért nem megy, mert a gépemen van, nincs feltöltve sehova)
"
Mi is Pajával voltunk
Nya milyen ügyi vagy! Egész megéheztem egy kis halvacsira:))
Argostoliból komp megy fél óránként Lixouriba ( Λυξουρι ). Igaz ez nem olyan hajókázás mint amit kérdeztetek, de hátha valakit érdekel.
ha jól emlékszem akkor Kilinibe is indult Argostoliból komp.
Argostoliból komp megy fél óránként Lixouriba ( Λυξουρι ). Igaz ez nem olyan hajókázás mint amit kérdeztetek, de hátha valakit érdekel.
ha jól emlékszem akkor Kilinibe is indult Argostoliból komp.
Köszi, lehet, hogy élünk vele, de az is, hogy körbeaztózunk a félszigetre.
sarti!
Busszal bizony sehova sem egyszerű eljutni a szigeten, ezért is gondolom, hogy privátban csak akkor mogoldható a dolog, ha Skalából indul hajó - de azt nem hinném.
Azt nehezen bíznám stoppra, hogy elérjük-e mondjuk a Porosból induló hajót!
Casmir!
Kép felrakása: kép weboldalán jobb klikk a képre, tulajdonság ablakra katt, címet kijelölöd, másolás, a hsz ablakába beilleszted, kijelölöd, és kijelölve katt a hsz-ablak feletti Img-gombra.
Ennyi - remélem, érthető voltam. Saját gépedről kép nem tehető fel, csak web-oldalról, ha sajátot akarsz, előbb töltsd fel valahova.
Casmir!
Halásszal biztos nem mehetsz ki privátban, mert azt törvény tiltja, és szigorúan büntetik. Ha van erre szakosodott cég (mint Lefkadán Nidrin), akkor 10 percnyi gyorstalpalóval és egy térképpel (hogy merre-meddig mehetsz a csónakkal) mehetsz Isten hírével, méghozzá elég emberi áron. Ha kapitány is kell a hajóhoz, az már borsosabb lesz, mert az ember ideje drága lesz.
Kristi!
Azért egész más a kishajó orrában ülve lábat lógatva és fotózgatva élvezni a partmenti hajókázást, és megint egy másfajta élmény a szárazföldön autókázni, és onnan strandolni, búvárkodni. Nem jobb-rosszabb, hanem : MÁS!! Mind a kettőt ki kell próbálni!
Asteri!
A komp egészen más, de egyébként is azzal érkezünk a szigetre, úgy-hogy mindenki kénytelen lesz kompozni, akár akar, akár nem
Casmír!
Látom, már más is eligazított fotófelrakás ügyben - de most Neked tényleg sikerült a saját gépedről is képet betenni?