én még nem voltam Korfun, csak Thassoson, így nem is szólnék bele...
Csak kérdezem, hogy melyik strand/település versenyez Thassoson és Korfun, amiket nézel?
"[quote="markikati"]Sziasztok!
Ma hajnalban hazaértünk Thassosról. Ez a sziget valóban csodálatos! Magamban versenyeztettem Korfuval, az eddigi kedvencemmel. A végeredmény egyenlő lett. "
Idén vagy Thassosra, vagy Kurfura mennénk, írod, hogy döntetlen, szeretném megkérdezni, hogy Korfun a strandokon nem nagyobb a tömeg mint Thassoson? Árban ugyanolyan 4 fős két légteres apartman, Korfun 20€/éj kevesebb, mint Thassoson
Mi ketten mentünk 1 motoron, és nem volt probléma. Nyilván nem száguldoztunk, de én nagyon lusta lélek vagyok így pl.: Aliki-nél míg az autósok fenn parkoltak az út mellet, mi lementünk egész a part menti tavernáig, és onnan már csak pár lépés volt a tenger. (Az más kérdés, hogy utána a kis szigetnyúlványt körbe gyalogoltuk)
Szóval akkor ha jól értem 9 vagy 10 euro/nap a motor, amellyel kényelmesen lehet közlekedni 2 fő számára.
És külön-külön egy-egy motoron vagy ketten 1 motoron?
Motor az 10 vagy 9 euro a 3 nap vagy több, mi azt béreltünk 2 főre és tökéletes volt, a hegyi túrához béreltünk quadot ami aztán le is rohadt, szóval akkor ahogy nézem a quadok nem valami megbízhatóak arrafelé...
De nem akarok erről se lebeszélni senkit, mert ahogy suvimarta is írta, ha tudod nagyjából merre vagy, jönnek érted.
Mi anno quadot béreltünk 2 hétre.Kalandnak se rossz, de tény elvisz akárhová.
Igaz 3x cseréltünk , mert mindegyik kilehelte a lelkét, na de akkor mi van?
Csak tudni kell merre hagyott cserben a jármű, hogy a kölcsönzős megtaláljon
(
A nyaralás még csak tervben van Jövő augusztusban A gyalogtúrát nem szeretnénk kihagyni, olvastam hogy sokan megtették már az utat.
De nagyon vonz a Paradise Beach, és Giola is de ezek gyalog nem kicsit messzire vannak
Hmm akkor most már quad is beszállt a lehetőségek közé
Szeretünk sétálni, idén Pargán voltunk kétszer is átgyalogoltunk a hegyen keresztül Lichnos beach-re.
Az jó! Mi is abban a hotelben szálltunk meg idén augusztusban 2 hétre.
A minihűtőt és hogy 1000m-re van a parttól kompenzálta az ára és hogy van a közelben jó bolt + jó taverna + buszmegálló.
Ha rám hallgatsz nem hagyjátok ki a gyalogutat É-ra a kis öböl, Vathy és Saliara a legjobb helyek a szigeten. Szerintünk.
Ha nem vagytok túrázósak, akkor quaddal jó lehet, láttunk fiatalokat kettesével, nagyon élvezték. Legközelebb mi tuti kipróbáljuk.
Skala Potamias, Achillion Hotel de ahogyan nézem ebből motor lesz.
Mert a beszámolók alapján felejtős a bicikli, meg az ára miatt is.
De ha meg két kisebb motort kell bérelni akkor meg az ár miatt inkább autó.
Nem olyan egyszerű ezt eldönteni
Kérdés, hogy honnét és milyen célpontokhoz használnád a biciklit.
Skala Potamian belül talán hasznos lehet, bár nem olyan nagy a falu,
de szálkás legyen aki azzal indul el onnét akár Limenas felé, akár Paradise beach felé, szerintem. A parti túraútvonalon pedig teljesen felejtős, ott gyalog, vagy quaddal a legszerencsésebb közlekedni.