Egészen biztosan tudtok majd 1 éjszakára is szállást foglalni.
Mi tavaly nyáron Az Azalea hotelben Sarti újabb részén foglaltunk még 2 éjszakát , de a tulaj azt mondta hogy 1 éjszakára is kiadná a szobákat, tehát szerintem nem kell aggódnotok. Az Azalea hotel a focipályától egy picit arrébb van, az ófalu irányába.És nem mellékes hogy 3főnek 40 euró volt 1 éjszaka.Mellesleg a part kb.80 méter távolságra volt az apartmantól.
Biztosan fogtok találni megfelelőt.
Kellemes nyaralást, üdv:Judit!
Mi utánatok megyünk 1nappal, már mi is nagyon várjuk!
Érdeklődnék - mert itt szinte mindenre van válasz -, hogy próbálta -e már valaki a kajak túrát (fakultatívként)? Tud -e esetleg néhány mondatban róla mondani valamit? Meddig tart, milyen messze mennek, mennyire nehéz (tudom, hullámzás/szél függvénye is nagyban), csak profiknak ajánlják, vagy abszolút amatőrök is kipróbálhatják?
A Sarti Beach Aparmanhotelben kell lenni 2 fős stúdiónak- nem bungalow-, mivel mi is fizettünk be augusztusra ide 2 főre . Ennek a főépületben kell lennie a földszinten. Amikor 3 éve ott szálltunk meg a 4 ágyasokban, akkor láttunk is kivűlről pár ilyen teraszt, gondolom ezek a stúdokhoz tartoztak. De belülről nincs róla sehol kép. Minket is érdekelne, mert 1 db 4 ágyas és 1 db 2 ágyasra van befizetve. Ennek az ára is más mint a bungallónak.
Sziasztok! Mit gondoltok egy éjszakára lehet szállást találni Július elején Sartin? Van előre foglalva szállásunk 1 hétre, de mi egy nappal hamarabb lemennénk, hogy elkerüljük a pénteki csúcsforgalmat. Szerintetek megér egy misét??
Bár nincs jelentősége, de rosszul írtam az előbb az egyik idegenvezető nevét, nem Annának, hanem Áginak hívták. Azt hiszem az a rész, ahová mentek, pont majd hozzá tartozik. Mert Leóé egy ideje már az ófalu, oda kocsival viszi el az utasokat, mert az ottani szállásokat a busz nem tudja megközelíteni.
Viszont titeket, meg pár házzal arrébb az Apostolosokat, tuti be fog vinni a busz az utca egy részéig, onnan már 10-15 m és ott is a ház. Szóval nem kell majd sokat gyalogolnotok a csomagokkal.
Köszi Kata! Jó lenne a nyaralás, ha megjönne a jó idő végre! Remélem nem ilyen ramaty időnk lesz végig.
Igen, azt majd csak kint fogod megtudni a megérkezésetekkor, hogy melyik szoba lesz a tietek az Anna házba. Majd érkezéskor az Apollonosok kinti idegenvezetője Leó, vagy az Anna a buszon felolvassa, hogy ki melyik szobát kapja meg.
Ha majd otthon leszünk, és megadsz nekem egy e-mail címet, akkor szívesen küldök neked egy fényképes beszámolót a környékről.
Szia: Andi
Brokaandi
nagyon szépen köszönöm a válaszod. Elolvastam az említett oldalon az írásod. Nagyon szépen köszönöm, hasznos információk. Most már csak azt szeretném megtudni, hogy előre megtudható-e, hogy hol leszünk elszállásolva? Az apollon azt írta, hogy majd a kinti ügyintézőjük tud tájékoztatást adni érkezéskor.
jó nyaralást!
Üdv. Kata
Sarti fanok!
Ha valaki éppen kint van és olvassa soraimat, akkor legyenszíves szánjon meg minket, és postázzon már nekünk egy kis jó időt a bolgár tengerpart felé. Mert már második napja esik itt az eső, és már kicsit unjuk ezt a helyzetet.
KÖSZI!
ÜDV a FÓRUMON!
Menj vissza a 965-ös oldalra, ott már írtam az Anna apartmanról kicsit bővebben is. Szerintem jó kis ház, laktunk már ott többször is. Mi azt szerettük benne, hogy nagyon jó helyen van, minden könnyen elérhető onnan. A hátsó épületben jóval kisebb erkélyek vannak, mint a főépületbe, és kicsit bénán vannak kialakítva, de ezt a kis kellemetlenséget leszámítva szerintem jó hely az Apollonosok Anna apartmanja a jó fekvésének köszönhetően.
Írtad, hogy most mentek először Sartira. Akartok bérelni kint robogót, vagy kocsit? Ha igen, akkor egy bő hét múlva mikor otthon leszünk megint, szíves küldök neked egy kis ízelítőt a környék gyönyörű öbleiről, és úgy a Sithoniáról általában.
Szia: Andi
Katalin,
Sarti biztosan elvarázsol majd Téged is. Nekem az első tengerparti nyaralásom itt volt. Gyönyörű a környék, hosszú homokos part, de van sziklás, köves rész is, ahol némi víz alatti élővilág is megfigyelhető. Ha Sarti, akkor én Beach-párti vagyok, ez ugyan kiesik és gyalogosan olyan 10 perc legalább a faluközponttól, de nincs akkora nyüzsgés és boltok, éttermek is vannak. Az Annáról nem tudok, de ha visszaolvasol, vagy beírod a keresőbe alul, biztosan kidob néhány találatot. Úgy emlékszem, írtak már róla a többiek.
Kellemes készülődést!
Jutka
Sziasztok!
Köszönöm, hogy itt lehetek!
Mi most megyünk elöszőr Sartira, az Apollon travellel 3 hét múlva. Az Anna apartmannba leszünk. Erről érdeklődnék? Tapasztalatok? Meg az egész hely? Úgy minden érdekel. Nagyon várjuk már!
Jó nyaralást mindenkinek!
Mi is utitársakat kerestünk az autóba, de amig az előző években 4-en ültünk az autóba, addig mindig volt az ismerősi körben érdelődő. Most hogy csak ketten megyünk egy nagy kényelmes es autóval a"kutyát" sem érdekli a lehetőseg. Pedig szerintem a busz helyett két főnek kiválló lehetőséget nyújtanánk!
Én már voltam utitarssal nyaralni, akit elotte nem ismertem.
Nagyon jo tapasztalatom van ezzel kapcsolatban.
Én csak azt nem szeretem,ha épp társat keresek és jelentkezik valaki,hogy igen jonne... aztan hezital...
szép aprankent kitalal mindenfele kifogasokat és mind ez ido alatt masokkal is egyeztet nyaralast, majd mire eljonne a foglalas ideje, akkor szembesulnod kell azzal ,hogy a másik utitars már rég lefoglaltatott massal, Te meg lekésel a nyaralásról,amire egész évben gyüjtottél es vartal.
Szoval en is utitarsat kerestem most Paraliara (mentem volna mashova is,ha megkerdezi elotte),de kozben hatam mogott elkezdett szervezkedni, igy ugy dontottem,g inkabb megyek egyedul és kifizetem a felarat.
De legalabb tuti kijutok.
Szoval Paralia és Rena apartman, egyedul,de megyek.