De jó neked! Én tök sokáig próbáltam elhelyezkedni utazási irodába de nem sikerült! Nyilván a nyelvek miatt... na mindegy!! Használd ki a lehetõségeket!!!! Beszélsz görögül? Vagy mit kell kint csinálnod?
Sziasztok.Hát sajnos mi az idén nem jutunk ki Paraliara pedi nagyon mennék.De sebaj jövöre két hétre megyünk addig pedig olvasom a beszámolokat és fájditom a szivem.Ma már szerintem bolondnak néztek az utazási irodába felpakoltam magam ujságokkal.Aki megy paráliára annok nagyon jó nyaralást kivánok.
Tényleg Diszi engem is érdekelne, hogy hogy lehet ilyen gyorsan kijutni Paraliara?
Vagy ismerõsöknél dolgozol és õk felajánlottak neked még egy utat??
Én is szívesen dolgoznék utazási irodában, ezért szeretném megkérdezni, hogy mûködnek ott a dolgok...ilyen gyorsan már van lehetõséged utazni is??
Nehéz az utazási irodában dolgozni...még csak betanulok, de szenvedek! Képzettség és nyelvtudás nélkül elképzelhetetlen.Görögbe muszáj valakinek mennie, mert saját szervezésû csoport lesz és olyankor kísérni kell õket. És mivel azt is meg kell tanulnom valahol hogy mit kell olyankor csinálni, hát kiküldtek!
Sziasztok!
Holnap reggel indulunk Paraliára, a Villa Aegonba, immár hetedszer.
Remélem tökéletes idõnk lesz. Talán még a fürcsi is beleférhet.
Mindenkinek jó nyaralást, aki megy idén! Mi már nagyon vártuk.
Timur
13- 14 euro/ fõ/ nap a szállás csúcsidõben, 2 fõs apartmanban.
A 3 fõsben 11 körül, a 4 fõsben pedíg lemehet, akár9-re is.
Ez kinti utazási irodában van természetesen.
Millió csók a kint lévõknek, a hamarosan kiutazóknak és mindjárt elindulóknak
izzitsatok pár szép órát idén mi is eltöltünk ebben a mesés "világban" aug 9-tõl