Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 121 122 123 ... 901 902 903   >
Üzenet
  BRobert | #41449 Üzenet | 2007-08-15 20:17:27 |
Elõre is elnézést az offért, de...
Szeretném megkérdezni, hogy hallottatok, tapasztaltaotk e már ilyet ?
Adott a stúdió apartman, ahol 3 ágy van. Ti "csak" ketten mennétek ebbe a stúdióapartmanba, és ezért ki kell fizetni a 3-dik ágy használatát is pluszba.
  Katus | #41450 Üzenet | 2007-08-15 20:18:44 |
Sziasztok!
Az eddigi tapasztalataim alapján merem írni,hogy ha egyéni utazáskor saját magunk keresünk szállást,/,ami persze akkor biztos olyan lesz ami az igényeinknek megfelel/,az legalább kétszer annyiba kerül mint ha az irodán keresztül kerestünk volna.Ez sem elhanyagolható tényezõ.Legalább is nem az,az ,,elszegényedni látszó" Magyar túristáknak icon_wink.gif
Nekünk alap,hogy viszünk fertõtlenítõt,stb és ha kell és általában kell is,használatba vesszük azt icon_razz.gif
Ezzel nincs nagy gáz és eddig szerencsénkre nem is volt.
Bea mesélte,hogy felhívják a figyelmüket a vendégeknek arra,hogyha valami probléma lenne az apartmannal szóljanak, de rendszerint nem teszik és a következõ utas látja kárát a dolognak.
Ebben is lehet valami.
Katus
  H.apci | #41451 Üzenet | 2007-08-15 20:32:06 |
Katus!

Nem túlzol egy kicsit? icon_eek.gif Gondolom, apartmanról beszélsz. icon_confused.gif Én midíg körbejárom midkét variációt (csak egyénileg utazunk), s hol így volt olcsóbb, hol meg úgy (azonos színvonal esetén), de azért kétszeres árral szerencsére még nem találkoztam, bár minden elõforulhat, fõleg helyszíni keresésnél szorult helyzetben. A lényeg talán az alapos elõzetes tájékozódás; erre bíztatok mindenkit. icon_smile.gif
  Katus | #41493 Üzenet | 2007-08-16 07:15:08 |
h.apci!

Nem hiszem,hogy túloznék.Mert 2 éve Sartin egyénileg szállást keresve ,idén is a csoport egyrésze a helyszínen keresett szállást mindenhol jóval drágábbak voltak az árak mint amit az iroda ajánlott.Nagyjából azonos színvonalért.
Sartin 360 euroért voltunk egy hetet,az apartmanház szép volt 70 méterre a tengertõl,de az idén Nei Poriban 150 méterre voltunk/bagatel/ és ez is megütötte azt a szintet 144 euroért,rá két évre./
A csapatból páran az idén kénytelenek voltak privát szállást keríteni mert már nem volt az irodáktól hely,mi 138 euroért voltunk mi a Fotiniben 3 fõvel,õk is ennyien voltak 185 euroért és az õ szállásuk nem ütötte meg azt a szintet.
De persze minden más is elõfordulhat. Lehet,hogy jobban is kilehet fogni. Azt hiszem 16-20 órai vezetgetés után nincs az az emeber aki komótasan és alaposan szemügyre vegye a helybéli kínálatot,vagy legalább is a mi brigádunk nem ilyen icon_wink.gif
Üdv
Katus
  Zsupoc | #41544 Üzenet | 2007-08-16 11:50:32 |
Helóheló!
Milyen most a tenger hõmérséklete? Félek, hogy mire mi megyünk szeptemberben, lehül. Mondjuk én elég fázós is vagyok icon_biggrin.gif
  Reni13 | #41555 Üzenet | 2007-08-16 12:36:52 |
Sziasztok!
Tegnap jöttünk haza görögországból, az elsõ 2 napot Makrigialoson töltöttük(ami álomszép olcsó és még a kempingben is medencés bár van, ama kepping természetesen a tengerparton van közvetlenül), a következõ hetünket aug11.-ig Nei Poriban töltöttük, a következõ napokat pedig Stavrosban.Nei Poriban sajnos Mi is csalódtunk.A tenger valóban kristálytisza és homokos azonban más elõnye ennek a helynek nem nagyon volt, a sétáló utca pici és unalmas az árak a Stavrosi árak másfél szeresei és a Makrigialosiaknak talán a kétszeresei. Apartman hátán apartman mint egy lakótelep görög hangulat 0, a Léna ahol mi voltunk eléggé le van pukkanva, és nem túl sokat adnak a tisztaságra.A Jimakos Travelben megkerestük Szófiát amikor segítség kellett, mert mástól nem kaptuk meg habár a Dias Zeusszal utaztunk (és nem a Jimakossal).
Van egy új idegen vezetõjük(A diasnak) Áginak hívják Õ még csak 2 hete van annál az irodánál de amiben ennyi idõ után tudott abban azért Õ is segített.A Beát egyszer láttuk néhány kérdést tettünk fel neki amire kedvesen válaszolt, aztán utastársaink akik a Hermesben laktak segíséget szerettek volna kérni Tõle de amikor meghalottam mennyire elutasító velük azonnal kifordultunk onnan és megkerestük Szófiát Õ pont olyan jó fej volt mint ahogyan leírtátok, kirándulni is velük mentünk
ami jól sikerült és az Õ irodájuk még olcsóbban is adta ami fõnél nem mindegy.Stavros gyönyörû volt hangulaos kedves görög emberekkel színvonalas szállással, nem túl nagy de izgalmas esti nyüzsivel.Sajnos az idõjárás elõrejelentés bejött kaptunk esõt és hideget meg szelet is bõven ilyen haragosnak talán még sosem láttam a tengert.
Egyenlõre ennyi:Sziasztok
ha bárkinek kellene kép vagy árak szívesen küldök, vagy ha az egyéni utazásról lenne kérdés írjatok direkt mindent lejegyeztem.
RENI
  Reni13 | #41557 Üzenet | 2007-08-16 12:40:38 |
a helyesírási hibákért bocs, de rossz a kalviatúrám, úgy tûnik idõnként nem én irányítom!
  Nevetõ | #41558 Üzenet | 2007-08-16 12:46:19 |
Kedves BRobert!
Mi a Bella Tourssal mentünk tavaly nyaralni,az valami rémisztõ volt.Be is pereletem az irodát,persze pénzt nem adtak vissza,csak kedvezményt az idei utunkból.így hát idén is bellával mentünk,ami csak 1 fokkal volt jobb a tavalyinál.Jövõre 1 biztos: nem a Bella Tourts fogjuk választani!!!!!
  Katus | #41562 Üzenet | 2007-08-16 12:57:45 |
h.apci!
De igazad lehet neked is,mert vannak olyan irodák is akiknél az ár a ,,csillagos ég". icon_sad.gif Meglehet ettõl lehet helyben olcsóbbat is találni.
Mi minden év januárjában foglaltunk eddig.Akkor még vannak kedvezmények és így olcsóbban jövünk ki.
Szió
Katus
  Kvalcsi | #41564 Üzenet | 2007-08-16 13:06:04 | Válasz a #41449. hsz-ra Előzmény #41449
BRobert!

Irodája válogatja, hogy kifizetteti vagy sem. Amennyiben Õk helyeznek el oda, úgy nem vagy köteles fizetni, de ha Te kéred azt a szobát, akkor fizetned kell. Általában a 3 különálló ágyasnál kell fizetni.
  H.apci | #41573 Üzenet | 2007-08-16 13:22:53 |
Katus írta:
h.apci!
De igazad lehet neked is,mert vannak olyan irodák is akiknél az ár a ,,csillagos ég". icon_sad.gif Meglehet ettõl lehet helyben olcsóbbat is találni.
Mi minden év januárjában foglaltunk eddig.Akkor még vannak kedvezmények és így olcsóbban jövünk ki.
Szió
Katus

Ez már „off”, de leírom… icon_redface.gif Hát éppen ez az, amit mondok; holt fáradtan, kényszerhelyzetben nehéz olcsót és jót találni. Én is aludtam már pocsék helyen aranyárban tranzitban (nem Görögországban!), holt fáradtan, mert még annak is örültem, hogy találtam helyet. icon_evil.gif Én februárban igyekszem távirányítással (net) lerendezni mindent, s volt már minden variáció, de az árral a végén mindig meg voltam elégedve. Igyekszem közvetlenül a szállásadónál foglalni, de a kontroll mindig az iroda ára, s hidd el, nincs két egyforma eset. Hol ez olcsóbb, hol az. Na de ezt is, mint mindent, mindenki másképp csinálja… icon_wink.gif
  BRobert | #41578 Üzenet | 2007-08-16 13:31:39 |
kvalcsi,

Köszönöm az infot.
Egyébként a Bella Toursnál kaptam ilyen irányú válasz az érdeklõdésemre. Nem határoztam meg szobát, csak szabad stúdióaprtmant kerestem. Közölték, hogy van, de mivel az 3 ágyas ezért az alapáron felül + 15 ezeret kell fizetnem a 3. ágyért. Amikor kicsit értetlenkedtem, mivel eddig 3-szor voltam studióban, mindig 3 ággyal és sosem kellett azt pluszba fizetnem, felháborodottan kapcsoltak át az utazásszervezõhöz, hogy "itt egy érdeklõdõ, aki sokalja az árat"... icon_sad.gif Neki is elmagyaráztam, hogy nem sokkalom, csak nem értem...erre a válasz, hogy minden utazási iroda ezt csinálja, csak nem vallják be...no comment...
De azért ma felhívtam 3másik irodát és konkrétan rákérdeztem. 2 helyen azt mondták, hogy igen hallottak már ilyenrõl, õk nem így csinálják 2+1 ágyasnak tekintve csak a 2 ágyas árat számolják, 1 helyen pedig közölték, hogyha 3-an megyünk akkor 15/fõ, ha ketten, akkor 18/fõ...
Most már legalább ezt is tudom
  BRobert | #41579 Üzenet | 2007-08-16 13:33:59 |
Konkluzió: nem a Bellával utazunk...
  Caca | #41738 Üzenet | 2007-08-17 14:00:30 |
Az itt említett Szofi,nem véletlenül egy Magyarországon élõ,apró,mosolygós,görög asszony,akinek magyar férje van?Ha Õ az akkor üdvözlöm!!!2004-ben egy magyar csoport részeseként,elkísért minket minden kirándulásra.Õ szoktatott rá minket a Mavrodafnéra:-)))Nagyon kedves,közvetlen,segítõkész.Ha tud valaki elérhetõséget itthon hozzá,megköszönném.Sajnos a névjegykártyája elkeveredett.Elõre is köszi Kata
  BRobert | #41813 Üzenet | 2007-08-18 09:33:56 |
sancho,

Kiszámoltuk, befizettük és...kevesebb, mint egy hónap és mi is megkostoljuk a Red Mythos-t... icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 121 122 123 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu