Hello Katus!
Köszi a gyors válaszod és az infókat!
Tavaly ott voltunk Nei Poriban és nagyon megszerettük. Vissza vágyunk. csak minket is aggaszt a most kialakult bizonytalanság! Egyénileg voltunk mi is. A képeket megköszönném, ha küldenél!
Az email címem megvan a taglistán.
köszi és üdv! pithon
Válság ide vagy oda, az emberek ugyanúgy költik a pénzt nyaralásra.
Ez az én meglátásom
Meg az Indexé is. Nemrégiben volt egy cikkük, ami pont erről szólt. Megkérdeztek több utazási irodát is, és szinte egyik sem mondta, hogy csökkent volna a kereslet, ill. amelyik mégis, az is azt mondta, hogy az egzotikus utaknál volt csak némi visszaesés. Az volt az általános vélemény, hogy a kereslet nem fog hanyatlani, csak max. az olcsóbb utak felé tolódik majd. (Szóval Görögországot érdemes ezek szerint időben foglalni, nehogy elhappolják az ember orra elől azok, akik pl. a Maldív-szgk helyett "fanyalodnak" rá... )
Üdv pithon.
Nei Pori topik: Tettem fel néhány képet a Fotini házról,/ némelyiket 2x is/ melyet a Dias Zeusz irodában nagyon jó áron foglalhattok,előfoglalási kedvezmény Márc 31-ig
Üdv
Katus
Üdv Katus!
Köszi a képeket , valóban jónak tűnik
Nei Pori melyik részére esik? A kétfős szobák ilyenek?
Parkolni kocsival hol lehet? A tulaj ott lakik?
köszi pithon
Üdv Katus!
Köszi a képeket , valóban jónak tűnik
Nei Pori melyik részére esik? A kétfős szobák ilyenek?
Parkolni kocsival hol lehet? A tulaj ott lakik?
köszi pithon
Szia Pithon!
Az ilyen jellegű kérdések ebben a topicban már "off"-ok, azaz nem idevalók! Itt csak az utazási irodákkal (nem szállásokkal, nyaralóhelyekkel, stb.) kapcsolatos információkat lehet írni és kérdezni.
Hello Robi.
Nem szeretnék fékezni,de azért elgondolkodtató a kérdés.
Az utazáskiállításon nem látszott a nehéz pénzügyi és gazdasági helyzet.
IRÁNY GÖRÖGHON.
Katus
Tán mégis látszik-.....van olyan utazási iroda , aki már most TUDJA , hogy a májusi útjait nem indítja , előlegeket beszedte az összes májusi útra ; még a szállodákkal is visszaigazoltatta, de nem jelzi sem az utasnak sem a vele szerződésben álló szállodának sem hogy csak június 14. ( állítólag ) az első induló "turnus" .( tán ez sem biztos )
Jó üzletnek látszik ; addg is nála a pénz+kamat , csak az utas esik arcra majd amikor közlik vele -indulás előtt 20 nappal - " technikai okok miatt " nem utazhat , DE mehet később ( kb 150e-el többért ) . És megteheti , mert - 20 napja van az elállásra....
( állítólag igaz = informatív forrás ! )
Sziasztok.
Bár nagyon sajnálnám,ha a félelmeim beigazolódnának, de jönnek-mennek a kósza hírek és sajnos mostanában nem lesz egyszerű az életünk ,,napos oldala" .
De gondolom mindenki aki eddig utazott,vagy ezután fog akár irodával akár egyénileg, körültekintő és megfontolt lesz.
Remélem az irodák pedig korrektek lesznek utasaikkal szemben ezután is.
Katus
Szerintem nekik is fontos, hogy ne vesszen el a jó hírük. Végül is szempontjukból az a legfontosabb, hogy túléljék a válságot.
Eddig nem igen csökkent a kereslet, így remény van arra, hogy talpon maradjanak. Ősszel már rosszabb lesz a helyzet, mert az emberek addigra fel fogják emészteni a tartalékaikat. A jövő év az már más lapra tartozik, ott már szerintem jelentősen visszaesik a kereslet. Jövőre erősen meg kell gondolnunk, melyik irodával kötünk üzletet.
Szerintem nekik is fontos, hogy ne vesszen el a jó hírük. Végül is szempontjukból az a legfontosabb, hogy túléljék a válságot.
Eddig nem igen csökkent a kereslet, így remény van arra, hogy talpon maradjanak. Ősszel már rosszabb lesz a helyzet, mert az emberek addigra fel fogják emészteni a tartalékaikat. A jövő év az már más lapra tartozik, ott már szerintem jelentősen visszaesik a kereslet. Jövőre erősen meg kell gondolnunk, melyik irodával kötünk üzletet.
Azt hinné az ember , hogy számít - fontos a jó hírnév ....
Sajnos a jó hírnév és a csőd nem egy lapon értendő.
Szerintem az emberek jó részének nincsenek is tartalékai.
De az irodák,ha most nem emeltek volna a tavalyi évhez képest árakat,akkor talán valamivel jobb lenne a helyzet,ugyanis a Görögök nem emeltek,így náluk érdemesebb foglalni.
Azt hinné az ember , hogy számít - fontos a jó hírnév ....
tán még mindig túl naivak vagyunk !
Soha ne veszítsük el a naivitásunkat! Soha ne veszítsük el a pénzünket!
A remény hal meg utoljára. Minden esetre idén is befizettünk egy útra és reménykedünk, hogy minden rendben lesz. Ha ezt nem tennénk, nem volna miért küzdenünk. Jó volna nyugodtan optimistának lenni, de ennek ellent mond az a fránya racionalitás.