Kónyu: Persze, gondoltam erre is. (Ők Svoronatára és Lassiba utaztatnak) Mivel viszont településtől függetlenül szoktak megegyezni a fakultatív programok, ezért tettem fel. Több iroda utasait is szokták vinni egy útra. Ezt eddigi tapasztalataim alapján írom, és könnyen elképzelhető, hogy itt sem lesz másképp. Azért kösz, majd visszanézek.
A magam részéről egyébként még mindig az egyéni akciókat preferálom.
Azért ha másért nem is ilyen helyeken is találhat az ember értékes infót. Nekem pl. információ értékű lehet, hogy a hajó Agia Effimiától indul. Tudjátok, ezt is találgattuk nem rég, hogy honnan indulhat. Tehát érdemes arra pislogni.
Ha gondolod, és megegyezik majd az úticélunk akkor csatlakozhattok majd a hugomhoz és hozzám, mi úgyis csak ketten vagyunk, és autóval akarjuk bebarangolni a szigetet. Szeretnénk minél többet látni belőle, és nem egy strandon henteregni egész nap.
Rika 27!
Köszi, úgy látszik, Ti is célzásnak veszitek Köszi, aranyos vagy, de Kristiékkel már 'szerződtünk' ezügyben
De ezek szerint Veletek is összefutunk a szigeten - mert gondolom, ugyanabban az időben jöttök. Mire megérkezünk, lehet, már mindannyian ismerjük majd egymást:-)
Bizony ám! Egy időben megyünk És tényleg "már csak" 80 nap! Mondjuk jobban örülnék, ha már itthon is jobb idő lenne, mert talán gyorsabban eltelne az idő.
Emlékszem, amikor először jártam Görögországban, az maradt meg bennem, amikor megálltunk a határ előtt, kiszálltunk a buszból, és az arcomon éreztem a meleg napsugarat. Annyira más volt, mint az itthoni. Pedig ennek már 8 éve. És még mindig élénken él az emlékezetemben.
Mondhat nekem bárki bármit, bármilyen más országot, nekem akkor is az első Görögország!!!!
Páromban hétfőn tudatosult, hogy 24 órás buszúttal számolhat.
Eddig nem tudom miért nem tudta ezt, de azóta kissé letargiában van, hogy mire vállalkozott.
Azzal próbálom biztatni őt, hogy talán a hármunkra 2x2 ülést foglalnak és nem ültetnek egyikünk mellé be egy idegent.
De hát erre tudom nincs garancia...jelentkezők számától fog függni, összeültetnek vagy sem.
Utazott már valaki a Grandosokkal.....mi a jellemző?!
Szia Casmir! Mi eddig csak Granddal utaztunk. Igaz, mindig párban, nem páratlan létszámban. Azt láttam, hogy aki egyedül utazott, az mellé nem ültettek be senkit, végig páros ülést használhatott egyedül, oda és visszafelé is. (milyen jó is az, amikor aludni szeretnél ) Sőt, mikor Marmarasra mentünk, annyira üres volt a busz Szegedtől, hogy simán mindenki dupla ülésen aludt egyedül.
Párod tart a 24 órás úttól? Készítsd fel, hogy az a 24 lehet több is (sőt, valószínűleg több lesz, 27-28!) Főleg, ha gond adódik a komppal (mondjuk lekésitek, vagy nem fértek rá fel!) Mi Toloba odafelé 26 óra alatt értünk, pedig oda nem kell kompolni. (Visszafelé 28 óra volt. Mindez előszezonban.) Csak hogy ne érje(n) váratlanul!
Ilyen számokat már nem is merek mondani!
Tolo kicsit lejjebb van...talán Mi nem megyünk annyit. Mikor voltatok ott, tavaly? Az autópálya viszonylatok miatt kérdezem...mert az folyamatosan gyarapodik.
Ha már a kompig elérünk, onnantól már nem gond (gondolom), hogy még komp és még vissza a buszra a szállásig.
Szerintem az egyhuzamban utazás fogja kikészíteni...az meg csak nem lesz több mint 24 óra?!
Na ez jó hír, hogy eddig nem tapasztaltad, hogy összeültetnek idegeneket.
Remélem idén is megtartják ezt a szokásukat.
Nyugtasd meg a nejedet, hogy abszolút kibírható az út. Általában 3 óránként megálltunk tavaly is, mikor Marmarasra mentünk. Abszolút nem kibírhatatlan. Mondjuk én majdnem mindig aludtam a megállók között
Meg a Grandos buszok nagyon kényelmesek, közel sem olyanok már, mint mikor először mentem, 2002-ben. Na, az nem volt semmi. De megéri.
Ha szerencsétek van és a létszám úgy alakul, nem ültetnek idegent idegen mellé. Mi tavaly utaztunk először a Granddal és a visszafelé úton bizony összeültették őket, mert úgy jött ki a létszám. Minden ülőhely foglalt volt. Ez is benne van a pakliban. Erre nincs garancia.
Nyugtasd meg a nejedet, hogy abszolút kibírható az út. Általában 3 óránként megálltunk tavaly is, mikor Marmarasra mentünk. Abszolút nem kibírhatatlan. Mondjuk én majdnem mindig aludtam a megállók között
Meg a Grandos buszok nagyon kényelmesek, közel sem olyanok már, mint mikor először mentem, 2002-ben. Na, az nem volt semmi. De megéri.
A nejem a "férjem"!
Hát ez a baja.....3 óránként megállunk....és csak az időt húzzuk.
Mondtam én neki, hogy annyira nem is 3 óra......meg, ha a csapat olyan, akkor ha mindenki dolgát végezte, meg szoktuk szavazni a tovább indulást.
Én is alszom....meg a fülembe bedugva az mp3-as mélázva is megy az idő...de férfiember, Ő másként látja, és éli meg.
Na majd csak lesz valahogy, már befizettük....
Max. reménykedem, hogy lesz hely és nem kap maga mellé senkit, mi meg el leszünk a lányommal, ahogy eddig is.