Azt szeretném kérdezni, hogy Sidariban a tengerparton látott-e valaki vizi sportokra lehetõséget? Pl: jet-ski, banánon húzás, stb.
És mennyibe kerülnek?
Elõre is köszönöm
mandzsi köszi szépen a tanácsot.. mi is arra vagyunk ráállva,h robogooozunk egy jót ! :) körbe a szigetet... hmm végülis akkor majd meglátjuk, annyira nem lehet vészes,de az biztos h egyszerûbb parkolni. Köszi :) aliig várom már h menjünk :))))
Sziasztok!Mi augusztus30-án megyünk Gouviára a Hotel debonoba ha valaki tud róla valami infot azt megköszöném ha megosztaná velem.
Tudja valaki hogy 3 napra mennyi az autóbérlés és hogy gyerek ülésért felszámolnak plusz pénzt és még ha azt is megírnátok hogy a vizí sportok kb mennyibe kerülnek. Elõre is köszönöm az infokat. MINDENKINEK TOVÁBBI SZÉP NYARAT.
Kelepieva!
Autó bérlésre nagyon sok lehetõség van Moraitikán és Messonghiban is.Mi vasárnap Délután a Sissi kastélyból vissza felé jövet néztük meg Korfu városát.Parkoltunk a kikötõnél az új erõd lábánál és gyalogoltunk a kis zegzugos utcákon bazárról bazárra felejthetetle élmény volt.A 2hetes nyaralás fénypontja volt az a 3nap amikor autót béreltünk.
Fakultatív programot inlább egyénilg megoldani ha lehet.A motorozást inkább csak gyakorlottaknak ajánlom én,láttam több kicsúszást,és sérülést már Görögországban.
Bandita!
Mi 3napra egy Athost béreltünk 90eu-ért biztosítással ,de alku tárgya és kölcsönzõtõl függ .A gyerekülésért kell fizetni,de 4éven felül nem kellett.
Bocsika!
Köszönöm a választ mi másféléves pici babával megyünk. Meg írnád hogy mennyibe került az ülés és hogy kb mennyibe kerül kint az élet pl. étel ,ital, auqvalendi belépõ,vizí sportok,stb..... Mi még soha nem jártunk Korfun és szertnénk nagyából tudni mennyi költõpénzt vigyünk.Elõre is köszönöm az infokat.
Mi ugyan május végén voltunk, autót 20 euró/napért tudtunk bérelni (H.Atost), aqualand belépõ 25 euró/fõ volt egész napra, délután 15:00-tól pedig 18 euró.
Sziasztok!
Ma értünk haza Sidariból. Egy csúcs szuper pilótával jöttünk haza.1 óra 10 perc alatt értünk Debrecenbe.3 napra béreltünk robogót,a sziget északi részét sikerült csak bejárnunk.Szerintem nem olcsó Korfu.A San Remoban viszont nem sajnáltam a 6,5 eurot a gyros tálra.Nagyon sokat adtak és nagyon finom volt.