Azt a 12 perc alatt csomagolós technikát nekem is megtaníthatnád... Jó utat Nektek, jó koktélozást, sok szép naplementét és úgy általában érezzétek nagyon jól magatokat!
Úgy érzem ahogy te is írod.Viszonylagosan elég sok görög út után, ez sem semmi... Sőt! Valami belső késztetés,de magyarázatot nem tudnák pontosan fogalmazni,ez jön spontán...de már egy két régi hellaszos delikvensnél is észrevettem.
Apropó, ti Nidribe ill.Perigialiba mentek?OFF
A most indulóknak szívből kívánok nagyon jó utat és nyaralást.
Zsebkuty!
Mi is már privátban elbúcsuztunk, de miért ne mégegyszer.
Puszi: Zsannazsu
Kos szigetre vágyom
Vége lett a nyaralásnak,
elhagyjuk e csodás tájat.
Elrepülünk messze innen,
emlékekkel teli szívvel.
Megnéztünk sok műemléket,
elbűvölt a tenger kékje.
Egyszer még majd visszatérek,
hogy megcsodáljam, e szépséget.
Sziasztok!
A "véletlen" úgy hozta, hogy idén mégis megyünk Görögországba, Kos szigetére, már hétfőn utazunk. Lambiban leszünk. Valaki segíteni, hogy ez a reptértől mennyi távolságra van? köszi
Az egész sziget nagyon kicsi, nincs 40 km hosszú. Lambi Kos várostól kb. 25-30 km-re lehet.
Én úgy tudom, hogy Kos városa és Lambi egybe van épülve. Minden majd minden nap bebicikliztem Lambiból Kos városba. Messze nem volt az 25 km.
Ha arra gondoltál, hogy a repülőtér 25-30 km-re van Lambitól, akkor meg se szólaltam.
Nos, tényleg egy kicsi szigetről van szó.
Hossza kb 45 km, szélessége 10 km, de van olyan része a szigetnek, ahol csak 6 km a távolság.
A reptértől Lambi 33 km-re van, és gondolom ezt azért is kérdezted, hogy mennyi idő alatt tudsz a hotelhez érni az utazási iroda buszával. Sajna ez tényleg ott derül ki, mert az a kérdés, hogy hány hotelnél fog megállni a busz, de kb 45 perc. Mi Masticharinál lévő hotelben voltunk és oda pont negyed óra volt az út. /6 km a távolság/
Kos város lényegében tényleg szinte egybe van Kos várossal. Távolság 5 km. Természetesen kérédses, hogy melyik hotelben vagytok.
Tényleg melyik??