Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 122 123 124 ... 1105 1106 1107   >
Üzenet
  Süni | #87472 Üzenet | 2009-01-10 11:47:06 | Válasz a #87304. hsz-ra
Szia Nova !

Nincs személyes tapasztalatom az Ilias apartmanról, csak amit a fórumokon olvastam. Tudom pontosan melyikről van szó, mert közel laktunk hozzá. Ez egy 2004-ben épült, 1-2 szobás, 4 ágyas galériás szépen berendezett apartman, kérdés azóta mennyire lakták le a nyaralók. Az biztos, hogy minden terasza a hegy felé néz, amikor én láttam /3 éve/ eléggé elhanyagolt volt a szembenlévő terület, illetve az még nem volt beépítve. A központtól szerintem 600 m-re, a parttól 100 m-re lehet. Viszont csendes helyen van, és nem volt messze semmihez sem. Ha a keresőn rámégy Sarti Ilias apartmanra, több helyen is van pár belső kép is róla, így a Sugár Travel, illetve Xenola Utazási Irodának az ajánlatánál is vannak képek.
üdv. süni
  Katerina | #87613 Üzenet | 2009-01-12 20:20:58 |
szia tsipourouzo!

Mi kétszer voltunk a Stratos apartmanházban és tényleg csak ajánlani tudom. Igaz, nincs légkondija (csupán ventilátor van benne) de nagyon közel van a parthoz (egy utcával feljebb a homokos parttól) és csendes helyen fekszik! Közelben egy szuper pékség, van egy bolt is, ahol olcsóbb a gyümölcslé és a sör, és kb 40-mre a számomra leghangulatosabb taverna található! icon_wink.gif De nem akarlak lebeszélni az Iliasról, ha kinézted, csak ajánlottam! icon_biggrin.gif
  Vadevezõs | #87626 Üzenet | 2009-01-13 00:01:58 | Válasz a #87304. hsz-ra Előzmény #87304
Voltam pár éve az Iliászban.Tiszta egyszerű berendezésű.Nekem tetszett.Kényelmes,igaz a kilátás egy utánfutó kölcsönző,de godolom csak aludni mész a szállásra.Szerintem nem jársz rosszul ha oda mész. A hölgy tud kicsit magyarul is és nagyon jó fej,legalább is akkor az volt.A kosmas sem rossz ott van az iliász mellett majdnem.
  Vitibogi | #87873 Üzenet | 2009-01-16 21:12:11 |
Szóval ma megtörtént!

Végre lefoglaltuk a szállást a Babis apartmanban, a Car-tour utazási irodánál! 06.27-től leszünk megtalálhatóak Sartin.
Tud valaki valami infót a szállásról és az utazási irodáról? Túl sok dolgot nem találtam róluk. Ha valakinek vannak képei az apartnaról és elküldené nekem azt nagyon megköszönném.

Toló volt az idei cél, de anyagi okokból Sarti mellett döntöttünk. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Áginak (Tolói utazási irodánál) a sok segítségért. Sajnálom, mert Toló a szívem vágya volt. De ennek ellenére örülök, hogy így döntöttünk, mert csak jót olvastam/hallottam Sartiról icon_biggrin.gif

Nem volt egyszerű dolgunk! Már azt hittem, hogy hoppon maradunk. Eddig amiket kinéztünk mindent lefoglaltak.
Mindig az apollon travellel utaztunk, de most 3 órával a telefon hívásom elött lefoglalták az összes egyéni utazást (01.14-én!!!! icon_mad.gif ). Én busszal meg nem megyek,nem szeretem a helyhez kötöttségeket!
  Süni | #87878 Üzenet | 2009-01-16 22:10:50 | Válasz a #87873. hsz-ra Előzmény #87873
Laktam már a Babis apartmanban, 3 éve. Helyileg semmi gond nincs vele, csendes, kocsival jó parkolási lehetőség van. 80-100 m-re lehet a tenger, a központ kb. 400 m-re, szupermarket, pék 50-60 m-re. A takarítással viszont annál inkább volt egy kis gond, eléggé lelakott volt az egész. Vagyis utántakarítással költöztünk be, de egyébként 4 fős apartmanban laktunk, az igen tágas volt. Az irodával évekig kapcsolatban voltunk, Stavros, Sarti ...de semmi gond nem volt velük.
Az apartmant meg tudod nézni a : sithontravel.hu, vagy az utazáscentrum.hu oldalon. Ja egyébként úgy látom egy napon indulunk.

üdv. süni
  Vitibogi | #87884 Üzenet | 2009-01-17 07:06:43 | Re:
süni írta:
Ja egyébként úgy látom egy napon indulunk.

üdv. süni
Köszi Süni!
Ha egy napon indulunk akkor mehetnénk együtt. Mi két autóval megyünk. Bár az uticélotokat nézve lehet hamarabb indultok mint mi. Nei poriba 2008-ban 18:00-kor indultunk és ez pont jó volt.

Csaba
  Süni | #87890 Üzenet | 2009-01-17 09:32:18 | Válasz a #87884. hsz-ra Előzmény #87884
Szia Vitibogi !

Szivesen csatlakoznánk, úgy néz ki egy kocsival megyünk. de egy kicsit korábban, mert mi hajnal 4-kor szoktunk indulni, így lazábban tudunk menni, mert hosszú az út. Éjszaka pihenünk, és hajnalban indulunk tovább, kb. 8-ra vagyunk Lefkadán.
Egyébként köszi.

üdv. süni
  Angica | #87894 Üzenet | 2009-01-17 11:26:58 |
Sziasztok!
Akik Sartira készültök: júniusban még ne féljetek elindulni autóval úgy, hogy nem fizettetek be otthoni utazási irodánál. Júniusban (sőt, nyugodtan mondhatom egészen július közepe körülig) még a helyszínen is találtok szállást bőven. Lehet, hogy nem olcsóbban, de találtok. A veszélyes időszak július közepétől augusztus 20. környékéig, amikor a falu megtelik görögökkel is.
  Lililuca | #87899 Üzenet | 2009-01-17 12:34:24 |
Sziasztok! icon_biggrin.gif
Mi Sartira készülünk augusztus elején 14 napra autóval.Már nézegetjük a szállásokat,de egyenlőre nem tudunk dönteni.
Igazán tengerparti apartmant szeretnénk,de nem sok olyat találni utazási irodáknál. Tavaly volt még a halkidiki toursnál a thripon apartman de idén már nincs:-( Néztük a spanos apartmant igaz az nincs a tengerparton...
Valaki tudna róla többet mondani?Esetleg képeket küldeni?
Nekem kicsit nyomasztónak tűnik,hogy az erkélyek nagyon közel vannak egymáshoz.Persze ezt csak képeken láttam..De talán az bíztató,hogy tavaly épült..nem lehet nagyon lepukkant....
  Lililuca | #87900 Üzenet | 2009-01-17 12:39:38 |
Vagy ajánlhattok apartmanokat is Sartin.Képeket is szívesen fogadok icon_biggrin.gif
  Lililuca | #87902 Üzenet | 2009-01-17 13:07:34 |
Most beparáztam,hogy az apollon travelnél már minden egyéni hely elkelt.... icon_confused.gif Azt hiszem bele kell húznunk....
mi igazából május közepe felé akartuk lefoglalni a szállást..AZ már nagyon késő???
  Angica | #87908 Üzenet | 2009-01-17 14:16:04 | Válasz a #87902. hsz-ra Előzmény #87902
A Spanos apartman valóban tavaly lett kész, a tavaly nyáriak voltak az első lakók. Ugyan nem a tengerparton van, de ha még nem építettek elé, akkor bizonyos szobák a tengerpartra néznek. Egy utcával a part felett, a falu zajától távolabb, közel Sarti legjobb pékségéhez (bár én magam sütöm a kenyeret, de ha mégis veszek, akkor csakis onnan) található. Bár belülről ezt sem láttam, a tulajdonosokat ismerem. Fiatal, igényes pár, amiből arra következtetek, hogy a szobák is igényesek lehetnek. Már korábban is írtam a Tassula apartmant, de a templom fölött van mégegy apartman, ami szintén tavaly készült el, belülről is láttam, szuper jól néz ki, de sajna nem jut eszembe a neve. Még ma elsétálok arra, hogy megnézzem, utána újra írok.
  Vitibogi | #87918 Üzenet | 2009-01-17 17:00:34 |
lililuca írta:
Most beparáztam,hogy az apollon travelnél már minden egyéni hely elkelt.... icon_confused.gif Azt hiszem bele kell húznunk....
mi igazából május közepe felé akartuk lefoglalni a szállást..AZ már nagyon késő???
Mi is az apollonnál akartuk foglalni egyéni utazással a szállást. 13-án megbeszéltünk mindent (volt szabadf hely), 14-én 09-kor próbáltam telefonálni, de mivel csak 10-kor nyitottak csak 13-kor tudtam beszélni velük. A válasz az volt hogy délelött lefoglalták az összes egyéni utazást.

Eddig mindig az apollonnal utaztunk, de így maradt a car-tour.
Mellesleg nagyon mérges vagyok az apollonra!!! Ja Tolóba egyáltalán nem adják egyénileg az utazást, csak buszosan icon_mad.gif
  Lililuca | #87921 Üzenet | 2009-01-17 17:55:10 | Válasz a #87918. hsz-ra Előzmény #87918
Hát ez elég bosszantó lehet,hogy kinézitek a szállást és másnap közlik,hogy
nincs hely! icon_mad.gif
Hát most minél hamarabb megpróbáljuk majd lefoglalni a zeus travelon gondolkozunk,ha van egyáltalán szabad apartman..
Mennyi időre mentek sartiba?és ha megkérdezhetem mennyit fizettetek fő/hét a szállásért???
  Lililuca | #87924 Üzenet | 2009-01-17 18:04:13 | Válasz a #87908. hsz-ra Előzmény #87908
Te Sartiban laksz? icon_biggrin.gif
Igazából nem tudom tudnál-e ebben segíteni,de írtunk már a haus katerina
tulajdonosainak,mert nagyon tetszik nekünk az az apartman,de választ még sajna nem kaptunk pedig nagyon érdekelne minket,hogy augusztus 8-22 ig mennyi lenne két főnnek szállás.Ez közvetlen
a tengerparton van szép kék fehér ház(inkább fehér)elküldöm a honlapcímét mert ott be tudod azonosítani,hogy melyik házról beszélek:www.housekaterina.gr
Annyira jó lenne ha meg tudnád őket kérdezni icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Nagyon szeretnénk tengerre néző apartmant és az elég igényesnek is tűnik..
Köszi
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 122 123 124 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu