Ha nappal megyek akkor is Belgrádon keresztül menjek vagy kerüljem meg?
Szeptember lesz mikor megyünk és kb de.9 körül érünk oda. Nem a gyorsaság miatt csak a tumultus véget kérdezem vagy olyan mintha Pesten kocsikáznék.
Ha nappal megyek akkor is Belgrádon keresztül menjek vagy kerüljem meg?
Szeptember lesz mikor megyünk és kb de.9 körül érünk oda. Nem a gyorsaság miatt csak a tumultus véget kérdezem vagy olyan mintha Pesten kocsikáznék.
Belgrádon keresztül menj mindenképp.... ha nagy a forgalom, akkor az elkerülőn is nagy, nem beszélve a kismillió teherautóról amiket ott elég nehéz megelőzni...
mi nappal szoktunk menni és Belgrádon keresztül, volt már hogy 17h körül értünk, de folyamatosan haladtunk. Mondjuk volt már 2x baleset is, amikor dugó volt, de legalább 3 sávos, az elkerülő, ha jól tudom, még mindig egy szakaszon 2x1 sáv. Távban és időben is rövidebb.
Próbáltam már mindkettőt, az elkerülőn csak egyszer mentem eddig. Ezt csak akkor tudod meg, ha egyszerre mész az elkerülőn is és Belgrádon keresztül is. Mi tavaly jártunk úgy, hogy kicsit lemaradtunk és a másik kocsi az elkerülőn ment, mi pedig Belgrádon keresztül.
Belgrád után fél órát vártunk rájuk...
Jó párszor mentünk már át Belgrádon ,olyanon is nem egyszer mikor minden sáv tele . S mondhatom mindig gyorsan átérünk ,igaz aki félősebb bizti fogná a fejét.Elég gyorsan döntök s a belsőből is csak ha gyorsabb auto érkezik de akkor is egy pillanatra migelmegy melettem s vissza be s utána amenyivel megy . Igy volt már olyan is hogy 160 mentünk a belsőbe . Nem szokott foglalkoztatni hogy x5 akkor is ugyan ugy megyek még talán ki s autoval gyorsabban is tudok dőnteni beszurni, Persze ehez ismerni kell autot meg magunkat is.
Én csak Belgrádon keresztül megyek. Eddig egyszer volt kis torlódás amikor csinálták a hidat, de az is jobb volt mint az elkerülő. Az elkerülőn egyszer mentem, de elég is volt.
Belgrád nem olyan mint Pest, ott végig a pályán mész.
Ja, gyakorlatilag végig 2x3 sáv, de a városnak nem a legszebb oldalát látni közben, hogy finoman fogalmazzak. Szóval sötétben sem rosszabb élmény, sőt.