Andra | #48230 | 2007-11-06 08:20:19 | Válasz a #48202. hsz-ra
Sziasztok, csak beugrottam.
Úgy látom nem csak nekem sajog a szívem Parga után.
Elõhívattam a fotókat és álomszépek lettek, sokkal gyönyörûbbek, mint ahogy a gépen látszanak.
Nem tudom hanyadjára néztem át õket és olyan eszeveszetten vágyok vissza, hogy az már õrület.
Pedig nekem nagyon úgy néz ki, hogy jövõre nem hogy Parga, de egyáltalán semmilyen nyaralásra nem fog telni, de hátha történik valami csoda addig...
Andra! Már mondtam, hogy ne add fel, hiszen olyan soká lesz még jövõ nyár! Ha már magadban is lemondasz róla, akkor biztos nem fog sikerülni.
Mondogasd, hogy utazol, tervezgess, és akkor össze fog jönni. Én is ugyanígy vagyok vele, hidd el!
Még semmi "anyagi keret" nincs az utazásra, de én már ezerrel tervezgetek, hogy hová megyünk, mit nézünk meg stb. aztán majd csak lesz valahogy!
A fényképek nekem is gyönyörûek lettek elõhívatva! Sokkal szebbek, mint a monitoron nézegetve, csak hát még dupla ennyit is jó lenne elõhívatni, de az már irtó drága lenne! Úgyhogy nekem is marad ez az egy album rongyosra nézegetve.
Andra | #48253 | 2007-11-06 13:28:47 | Válasz a #48235. hsz-ra
Anikó!
Igazad van, fõ a pozitív gondolkodás.
Az idei út is kétséges volt nagyon, mégis összejött, remélem jövõre is így lesz!
Azért már tervezgetek, nézegetem a szóba jöhetõ állomásokat. Most Zantéval, vagy Korfuval kacérkodok, bár ez most off, bocsi.
Én se hívattam elõ mindet, mert tényleg egy vagyon lenne, majd szépen apránként, mindig, mikor akció van.
De tényleg csodaszépek lettek elõhívatva, még azok is, amik itt elég homályosnak tûnnek.
A fotókkal én is ugyanígy vagyok, hogy nem is gondoltam mennyire szépek elõhívatva. Most elõször csináltattam papírképet a digitális fotóimról, úgyhogy újdonság volt!
Én is figyelgetem az akciókat, és még mindenképpen akarok én is legalább egy albumnyit elõhívatni.
Addig marad a régi nézegetése. Az se rossz!!!
Andra | #48290 | 2007-11-07 08:05:55 | Válasz a #48283. hsz-ra
Én mindig elõhivatom õket, mert mi van, ha megsérül a lemez, akkor oda lesz minden emlékem és az borzalmas lenne!
És én még itt sopánkodtam, hogy néhány képem milyen rossz lett, de elõhívatva sokkal szebb, mint a gépen.
Látod itt is kár volt elõre elkeseredned. Ugyanígy lesz a nyaralással is, hidd el!
Legalábbis én nagyon bizakodó vagyok, mert az idén nekünk is nagyon kétséges volt a dolog, illetve nagyon sok mindentõl függött, de leelõlegeztük, hogy majd lesz valahogy, és akkor már úgy voltunk vele, hogy ha a fene fenét eszik, akkor sem hagyjuk veszni azt a pénzt. És milyen jól tettük!!!
Valahogy így vagyok most is, persze nem innék elõre a medve bõrére, csak reménykedem, de azt erõsen!!!
Én meg a hétvégén az elejétõl kezdve végigolvastam a fórumot, beszereztem a Panorámás Görögország könyvet, úgyhogy készülõdök ezerrel!
Remélem nekünk is ennyire maradandó élmény lesz Parga, bár ebben már most biztos vagyok!
Nem tudjátok véletlenül mikortájt szokott megjelenni az Aeolus katalógus?
Már nagyon várom!
Nagy valószínûséggel február táján.
Örülök, hogy újabb Parga-fertõzöttet üdvözölhetünk.
Biztos, hogy nem fogsz csalódni, ha Pargát választod úticélodul. Ne feledd, ha valami kérdésed van, valami speciális, amirõl még nem írtunk, nyugodtan kérdezhetsz bennünket, mi készséggel válaszolunk.
Már csak ezt a fránya telet kell lekûzdenünk és indulhatunk a gyönyörû Görögországba. Második hazánkba. Bár férjem tegnap meglepett egy szilveszteri görögországi úttal, úgy, hogy mi december végén indulunk.
Nem akar valaki velünk jönni? Igazán nem drága!
Cilla! Ezt nem kellett volna! Rendesen sziven ütött, hogy van valaki, aki ennyire hamar viszontlátja Görögországot!
Persze tudom, hogy sokan vannak így, de mégis nagyon rossz, hogy nem lehetek közöttetek!
Én is gondolkoztam nagyon ezen a szilveszteri dolgon, de úgy döntöttünk,hogy inkább a nyári utazáshoz tesszük ezt a pénzt, úgyis hosszabb idõre szeretnénk menni.
Most sajnos majd autócsere válik esedékessé, semmiképp nem fér bele egy görög út.
De nagyon-nagyon jó szórakozást kívánok nektek, és rengeteg új élményt, amit persze majd megosztasz velünk, amikor hazatértetek. Ugye?
Sziasztok!
Nem tüntem el,csak sok a dolog körülöttem. Már többen is említették mi van a képekkel? Jogosan. Bocsánatot kérek mindenkitõl, ezt most pótoltam.
Remélem sikerül belinkelnem a fotótárat.
https://fotoalbum.hungarotel.hu/xuhana/1955