Szia Ági!
Nem tudok félnapos útról. Vannak kisvállalkozók, akik a sziget északi végén lévő Agios Nikolaosból kishajóval elvisznek 1 1/2 órára néhány euróért a Navaggio öbölbe és a kék barlangokhoz. De az igen csak messzi van Laganashoz. Ha már oda el kell menni(gyönyörű hely)máris nem fél napos lesz az út. Ez a Mantos féle reggel 8-kor felvesz Laganasban. Busszal elvisz Zakynthos városba és kb este 6 kor fejeződik be. Kb 1/2 7-re érkezel vissza Laganasba transzferrel.
Akkor te a Kalamaki felé eső szélen leszel.
Majd azért írd meg, mit sikerült intéznie a párodnak? Mennyi időre is mentek?
Josza, majd szetnezunk fel napos ut ugyeben, Tsilivibol lett volna, de ugye az eszakabbra van. Bar eleg pici a sziget, talan nem remenytelen talalni ilyen utat. Ha mas nem megyunk egesz naposra, de hajokazni szeretnenk.
Josza, nem sikerult inteznie semmit, lett volna egy masik szalloda, a Hotel Jupiter, igaz ez Tsiliviben, de messze a tengertol, es az indexen nem irtak rola tul jokat. Atment meg a vistahoz, hatha ott van valamilyen ajanlatuk, de csak az Anastasia Hotel lett volna, ez meg vegul is pont a Blue Waves mellett van. Raadasul csak 8 nap, mi meg 11 ejszakara megyunk. Szoval maradt ez. (Szegeny egesz nap rohangalt, vonatjegy, gyogyszertar, biztositas, mar csak miatta sem akartam lemondani az utat. De ez mar nagyon off itt.)
Akkor a kocka el van vetve!
Nagyon jó utazást kívánok és vigyázzatok egymásra!
Ha visszajöttél írd majd meg, hogy milyen volt? Tuti biztos, hogy jó lesz.
Üdv .josza
Köszi Josza, hogy máris írtál. Még Zoli is itthon van, úgy volt, hogy csak ma jövünk haza, de elnéztük a napokat, így ma még nem kellett dolgoznia.
Felolvastam neki, amit írtál. Nagyon irigyel benneteket, hogy Ti már voltatok. Mondtam neki, hogy bírja ki még picit augusztusig. De azzal érvel, hogy az a biztos, ami már elmúlt. Hát!? Én jobban szeretek még tervezgetni, mint már emlékezni.
Örülök, hogy minden jól sikerült, tényleg nagyon mesésen hangzik, amiket leírtál. Már alig várom a beszámolótokat, és a fotókat!
Anikó!
Most szerintem Zolinak nincs igaza. Sokkal jobb az utazás előtt lenni, mint utána. Abban Zolinak van igaza, hogy ami elmúlt, az legalább biztos, de a tervezgetés stádiuma is nagyon kellemes. Talán abban megegyezhetünk, hogy a két állapot közül a köztes, azaz az ottlét a legjobb, főleg a megérkezés.
Nem igérek gyors beszámolót, azért nagyon dolgozom majd rajta, de hát a jóért vezekelni kell. Itthon jól összesűrűsödtek a feladatok és azzal bírkózok nagy erőkkel. A fényképalbum lehet, hogy már a hét végén, vagy a jövő hét elején meglesz.
Üdv: Josza
Változott a program. A Costas sutdioban kaptunk csak helyet, ugyhogy Argassi lesz a célpont. sajna a Dimitrában már nem volt hely, a talán oda talán máshova (ahol van hely) opciót nem akartuk választani.
Volt már valaki a Costasban? millyen a személyzet? Takarítás, szobák, stb?
Milyen a környék, a part?
Köszi előre is aki tud segíteni.
Ez már tuti mert befizettük
Ma fizettük be a Navigator Tours nevű irodánál, egyébként a Personal tours által szervezett útról van szó.
Nagyon várjuk már
Valaki jön még 29.-én Zákira?
Változott a program. A Costas sutdioban kaptunk csak helyet, ugyhogy Argassi lesz a célpont. sajna a Dimitrában már nem volt hely, a talán oda talán máshova (ahol van hely) opciót nem akartuk választani.
Volt már valaki a Costasban? millyen a személyzet? Takarítás, szobák, stb?
Milyen a környék, a part?
Szia Karaj!
Eddig én csak jót hallottam a Costas stúdióról, de ha hazaértem minden kérdésedre választ tudok majd adni.
Kati ( Boka ) szerint nagyon dicsérték, nem volt rá panasz.