Az is érdekes, hogy csak az egyik blokkon amit adnak volt rendszám, a többin amit kaptunk egyiken sem... Ráadásul ha tényleg a kapu után kivesznek ha gyorsan hajtottál, akkor miért nem láttunk egy darab rendőrt sem egyik kapunál sem ?...
a legutóbbi cikkben már azt írták, hogy a külföldieknél is címre postázzák a bírságot. De én már nem tudom mi az igazság meg hogyan tervezik behajtani, ha postázzák tényleg.
a legutóbbi cikkben már azt írták, hogy a külföldieknél is címre postázzák a bírságot. De én már nem tudom mi az igazság meg hogyan tervezik behajtani, ha postázzák tényleg.
A behajtás egyszerű!
Egyre több ország adja ki a közlekedési nyilvántartásban szereplő adatokat, köztük Magyarország is. Ha nem fizetsz, akkor legközelebb (jövőre) a rendőr kivesz a sorból, aztán irány a kapitányság. Más országokban már használják ezt.
Vélhetően így lesz, persze akkor már nem a kiszabott büntit kell befizetni, hanem annál lényegesen többet. Na és persze az akkor elfecsérelt idő is számít. Szerintem ez így tökéletes, mert ne csak a negatív oldalát nézzük. Azért iritáló ha egy szlovák rendszámos magyar honfitársunk sz.rt itthon a szabályokra, mert úgy sem büntették meg.
Schengenen kívül is működik az információ szolgáltatás? Mondjuk ha amíg nincs Ionian Highway, addig muszáj volt a szerbeken keresztül menni és ott bukta így is.