Az elhivatottság jó tulajdonság, azt mutatja precíz ember vagy
Én páromat idegelem ki ezzel, de hát kellet neki utat nyitni a drága komoly gépek felé
No álj! A te képeid nagyon szépek!Nem ömlegek, nem nyálzok... Jók,élesek, szépek! Nem lehet egy ilyen fantasztikus helyet homályos képekben "hazavinni"!!
Andra | #49677 | 2007-12-20 08:57:47 | Válasz a #49571. hsz-ra
xuhana!
Köszönöm a dícsérõ szavaidat, jól esett.
Imádok fotózni és emiatt rengeteg türelmem van ahhoz, hogy a beállítással foglalkozzak.
Egy igazán komoly gép a nagy álmom, remélem egyszer sikerül majd egyet vennem!
Andra | #49678 | 2007-12-20 09:12:13 | Válasz a #49677. hsz-ra
Kedves Parga imádók!
Szeretnék mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánni!
Itt is köszönöm neked Andra! Nagyon szép így a fotód!!! És mennyire szívfájdító!!!
Andra | #49949 | 2007-12-27 09:56:17 | Válasz a #49687. hsz-ra
Szia Anikó!
Ne is mondd!!! Annyira vágyok most Pargara!!!!!
Elõvettem a fotókat, hogy megnézegetem, de nem kellett volna, mert most megint fáj a szívem Parga után.
Andra! Este én is a pargai albumnál kötöttem ki. Annyira jó volt végignézni, és mégis annyira rossz!
Most megint ott tartok, hogy oda szeretnék menni jövõre, csak nem tudom hogy lehetne megoldani a hosszú hegyeken való átkelés nélkül?!
MI lesz veled, ha a videót is meglátod? Akkor még roszabb lesz!!!
Köszi Judit! Szépek ezek a fotók. Nemrég egy filmben láttam a régi Pargát. Kár, hogy mi már nem láthatjuk azt a turistamentes kis várost!
De azért a mostani is hiányzik!!!
Cilla! Épp most olvastam a másik topicban, hogy Te is mész szilveszterre. Nagyon irigyellek. Idén már reménykedtem, hogy én is kijutok szilveszterkor, de nem jött össze.
Viszont ilyenkor mégsem keseredek el annyira, mert reménykedem, hogy jövõre úgyis látom imádott országomat!
Kívánom, hogy érezd jól magad, és ugyanezt a többi hellaszosnak is!!! Majd gondoljatok ránk, itthonmaradottakra, és sok fotót hozzatok nekünk haza!!!
Hát én inkább végig kínlódnám a hegyi utakat is, csak ott lehessek!!!
Nem tudom, hogy mi lesz, ha meglátom a videót, de úgy látom, nem is mostanában fogom megtudni, hogy mit fog belõlem kiváltani.
De lehet, hogy jobb is!
Andra | #50089 | 2007-12-29 17:47:30 | Válasz a #49981. hsz-ra
cilla!
Bár utólag, de jó utat kívánok nektek és érezzétek nagyon jól magatokat Stavroson!
És hozz majd sok-sok téli képet a mi imádott országunkról!
Andra! Sajnálom, hogy még mindig nem tudtad meg, hogy miket vett fel a fiad videóra, de azért remélem az új évben már nem sokat kell várnod rá.
Igaz, hogy fáj a szivem tõle, de azért én már rengetegszer megnéztem az enyémet! Azért várom a tiédet is, mert pargai felvétel nagyon kevés lett nekünk! Persze, amik vannak azért szépek!