Én alapvetően most Aeolusban gondolkodom, a Josza által is említett szezon-nyitó kombinált útjukban, és egyre erősödik bennem az elhatározás, hogy lecsapok rá, nem várok más útra. Idegenvezetőtől nem függünk soha, Santorinin ráadásul pár éve már voltunk, de akkor egy 1 hetes Last Minute úton az Apollonnal, és velük is teljesen meg voltunk elégedve, csak az 1 hét volt kevés. Akkor Kamarin laktunk, most ha igaz a történet, oda megyünk lakni, ahol tejet kapni... Vagyis Perissába, lévén az Aeolus oda utaztat. Ha Kalymnoson nem anyátlanodtunk el (amiről pedig nem sok infót lehet összeszedni a neten sem), akkor itt sem fogunk, ahhoz Santorini túl kicsi (sőt Kalymnoson a végén ott hagytuk a paksamétánkat a szlovák id. vez.-nek, aki 3 hétig bújkált előlünk, hogy nehogy valamilyen kéréssel megtaláljuk, és örömében a földhöz verte a seggét, hogy végre lesz valami infója a szigetről).
A Neckermann árai jóval magasabbak emlékeim szerint, másrészt mint oly sokan, az apartmanba mi is csak hálni járunk, vagyis annyira nem vág földhöz, ha nem egy luxuskégli Az meg, hogy hol van, nem játszik, mivel mászkálós-felfedezős team vagyunk az asszonnyal.
Szia Kónyu!
Ez esetben ha még nem olvastad, ajánlom elolvasásra a beszámolómat, valószínűleg sok hasznos információt tudsz így találni. Ha esetleg kérdésed van nagyon szívesen segítek. Az odaút külön élmény, mert nincs annál nagyobb látványosság, mint hajóról meglátni a kalderát.
Az időpont is nagyon jó. Kiváló az időjárás. Totális nyár van, fürödhető a tenger, de még ott elő-elő szezon van és hihetetlenül olcsók az árak. Még nagyon hajtanak a turistára. Később, már az aranynál is drágább a hely.
Üdv: Josza
Az idén szeptemberben sem voltak vészesek az árak, sőt szerintem 2-3 évvel ezelőtt drágább volt minden. Kellemes meglepetés volt.
Szerintem Parga drágább hely.
Szia Drága Asteri!
Nekem is nagy meglepetés volt, hogy mennyire olcsó volt Santorini júniusban. 15 euro/nap-ért sikerült autót bérelnem és a sok nagy hipermarket révén (Big, Lidl, Marinopoulos, Dia) rendkívül olcsón sikerült mindent beszerezni. Perissában rendkívül olcsók voltak az éttermek is. Ott ettem először kardhal steaket. A legjobb taverna az volt, ami szállásunk földszintjén volt, az Ancient Thira, de erre csak az utolsó előtti nap jöttünk rá. Olyan finom töltött cukkinit és óriáspalacsintát nem ettem még soha, mint ott. Kb a legolcsóbb Északgörögországi árak (Stavros, Asprovalta stb) voltak. Parga, Zakynthos, de Tolo is sokkal drágább hely. Mikor Valcsi ment( főszezonban) óriási drágaság volt.
Szia: Josza
Most jövök a fent említett utazási irodától, és szomorúan hallottam, hogy idén se Santorinire, se pedig Skopelosra nem lesz kombinált út
Úgy-hogy így múlik el a világ dicsősége (meg az én lelkesedésem is).
És valóban nincs Santorini Pedig a kombinált útra kíváncsi lettem volna....Tavaly beelőzött Kefalónia,idén meg hoppon maradunk.A baj az,hogy új helyre sem utaztatnak, marad a megszokott választék
A keresőben ott a dátum! 2010.dec.10.-2011.jun.7.-ig.
Sztem ez már a tavaszi kombi út!
Az idei utak közül is szerveztek át másik szigetre,mert nem volt
elég jelentkező!?Ja és tavaly is!!!
Ha valaki talál 2011-es ajánlatot Santorinire, az beírhatná ide rögtön. Szerintem lassan (december) jön az Aeolus szlovák prosija - a magyar csak 1-2 hónappal később jön ki, de a szlovák prosi már jó lehet útmutatónak!