Az Atlantida apartmant be tudná valaki jelölni Google Earth-ön?
Előre is köszönöm.
Szia!
Bejelölni ugyan nem tudom az Atlantidát, de ezen a Kamari térképen megtalálod.
Mi 2010-ben voltunk abban az apartmanban, kb. 40 méterre van a tengerparti sétánytól. Nagyon jó szállás, tiszta és aránylag csendes. A légkondiért nem kell külön fizetni, benne van az árban. Jó, hogy ott van a medence (édes vizű), mert ha nem lehet esetleg úszni a tengerben ott igen. Nem túl nagy, de a célnak megfelel.
A fotóalbumomban találsz képeket és itt is írtam a fórumban róla, képekkel illusztrálva. Kérdezz nyugodtan, ha van valami kérdésed!
Új év, új lehetoseg hogy kiprobaljatok a buvarkodas csodait.
Varok szeretettel mindenkit firabol feluton a kikoto fele az AEGEAN DIVERS Buvarkozpontban.
tovabbi informacio: mozoro@freemail.hu
sziasztok!
Most érkeztem a Kréta fórumból, Kréta és Antorini között vacilláltam, engem meggyőzött Santorini, mostmárcsak nekem kell a férjem.
Karidis és a Kostis apartman között vacillálok, az Apollon travellel mennénk 7 napra, júliusban vagy augsusztusban.
Ha valamelyikőtöknek van hasznos információja a két szállásról, ossza meg velem.
Köszönöm!
Itt találsz véleményeket a szállásokról. Szerintem a legjobb az Atlantida, mert a többi elég zajos és ez van a legközelebb a tengerparthoz.
http://santoinfo.hu/?cat=197
Köszönöm szépen az infókat, az atlandtia nekünk sajnos drága, Karidis-nél láttam jobb ajánlatot, azért gondoltuk arra, olvastam róla egy véleményt, hogy kicsit zajos, de lehet hogy az annyira nem zavaró.
Viszont nem találom a korábban belinkelt képen, merre keressem, nem tudtok esetleg olyan képet ahol be van jelölve a Karidis.
Tetszene még a Kostas- vagy Kostis is, de ott nem láttam a katalógusban 2 ágyas stúdió ajánlatot, az ár ott is kedvező, de 4 ágyas apartmanra irták, erre rákérdezek az irodában, ha van 2 -ágyas olyan áron akkor inkább az.
Szia Erinet ! 2007-ben volt szerencsém a Kostisban 1 szép hetet eltölteni. Közel a strand(kb 200m)van 2 ágyas stúdiójuk,háziak rendesek,minden nap takarítottak. Minden amire szügségünk volt 2 percre a háztól. (pékség,bolt,kölcsönző,stb) Ami igaz, éjjel egy kicsit zajos.De minket nemigen zavart,mert nappal rendesen elfáradtunk.! Én szivesen vissza mennék bármikor!
sziasztok!
Köszönöm a válaszaitokat,
Jó lenne az Atlantida-is, ha nem lenne sokkal drágább, a Kostis First Minute-fizetéssel 93 000Ft (ebben szállás,repjegy, rep.transzfer van) ,míg az atlantida 118 000Ft azért ez a mi pénztárcánkhoz képest jelentős különbség.
Akkor inkább le kell mondanom a légkondiról, vagy külön fizetve egyik nap hülünk-másik nap főlünk, de akkor is eljutok legalább erre a csodás szigetre.