Köszönöm én is azt e rengeteg információt amit itt magába tud szívni az ember, évek óta úgy járok el "görög honba" , hogy előtte mindig itt keszülök fel.
Lenne egy tecnikai kérdésem, mivel mi kizárólag mindig saját magunk oldjuk meg mind az utazást mind a szállásfoglalást nem tudja valaki véletlenül a szerb és a görög benzinárakat? Vagy esetleg hol tudom megnézni.
Köszi.
Olvastam, hogy 27-én az Ionian Hill apartmanban fogtok megszállni. Mi júli 20-án megyünk ugyan ebbe az apartmanba. Ha hazaértek írsz nekem pár sort??? Milyen volt a környezet, az apartman!
Na meg minden más infó is érdekel Argassiról! Mit érdemes megnézni, mire ügyeljünk + ilyenek!
Kedves Joszáék!
Az úgy van, hogy rengeteg a lemaradásom! Sietnem kell, mert még nagyon sok helyre szeretnék eljutni, az évek meg rohannak (július hónapban üres a naptáram).
Mi is szívesen utazunk előszezonban, kellemesebb az idő és az ár, kevesebb az ember. Az eddig bezárt irodák többsége utószezonban dobta be a törölközőt, ez is a tavaszi út mellett szólt.
Borzasztóan együtt érzek az 5Kontinens áldozataival, remélem, hogy az anyagi káruk meg fog térülni, de az sovány vigasz.
Nagyon várom a beszámolód. Igyekezz vele, mert szerintem sokan várunk rá.
Üdv. Éva
Szia angel! Mi a Grand Toursnál foglaltuk le a szállást és Laganas központjától kb. 1200 méterre leszünk, az Ibéria apartmanban.
Josza leírása alapján kicsit félünk az angol tiniktől, -bár hajlott korunk ellenére - mi is szeretünk bulizni, de nem eszement módra!! És éjszakánként azért pihenni is szeretnénk...
remélhetőleg az angol tinik szeptemberben már az iskolapadban fognak ülni! mi ezért is választottuk ezt az időpontot,hogy nyugodtabb legyen a nyaralásunk.