Kérésre elkezdtem feltölteni képeket, de nagyon lassan ment, így több részletben lesz majd meg a teljes album, sajna a sok munka miatt nem tudok elég időt szánni erre.
Davolla Ádám, esetleg nézz rá az Invia. hu-ra, mi ott foglaltuk NAGYON kedvező áron Kost.
Sziasztok! megnéztem az Invia. hu,neckermann.hu és a lastminute.hu.
Min1ik jól hangzik.Bár én eddig csak a Neckermannról hallottam.De a többi is tetszik
A neckermannál most drágábbak az ajánlatok de a minőség ahogy látom az is növekedett
Igen, ennél vannak sokkal olcsóbb utak a szigetre.
Különben kétlem, hogy venné az adást, mert nincs antennája. .)
A kos fórumon is próbálkozik.
Zsannazsu
Kedves Zsu!
Pár képet tettem fel iwiwre,ha gondolod és nagyon vágysz rá,megnézheted,aztán hétvégén ide is felteszem őket,addig mással kell sajna foglalkoznom!
Pusz!
Tegnap mi is hazaérkeztünk Kos-ról. Még csak testben vagyok itthon, a lelkem ott maradt még. De lassan haza kellene rángatnom magam, két nap múlva kezdődik a munka.
Én először jártam Kos-on, és valóban nagyon kellemes hely, sok-sok látnivalóval. Egy hetet voltunk, de nem volt elég, így sem láttunk mindent.
Őszintén szólva, első benyomás után megijedtem, mert kicsit koszos a sziget néhol elhanyagolt. De Kos város nagyon szép, hangulatos, és a sziget többi kisvárosa, faluja is.
Voltunk Törökországban, 3 sziget hajókázáson, Nissiroson és egy napra autót is béreltünk. Természetesen Asklepiont, az erődöt Kos városban, Ziát, Embros Thermat, Kefalost nem hagytuk ki.
Mi 2 és fél éves kisgyermekünkkel voltunk, aki imádta az egész nyaralást. Minden hova vittük magunkkal, kicsit féltem is tőle, hogy bírja majd, de élvezte. A vulkánnél nem vittük le a kráterhez, de egyébként semmiből nem maradt ki.
A képeket még ma este fogjuk megnézni egy üveg görög bor kíséretében.
Jaj, még annyit, hogy a szállásunk a Zephyros volt. Teljesen elégedettek voltunk vele és nem bántuk meg. A neten olvastak alapján kicsit féltem tőle, de szerencsére nem volt mitől. A többi szálláshely nekem helyszínben nem tetszett. Mármint, szeretem, ha minél közelebb vagyok a tengerhez és a városhoz is, és ennél a szállodánál mindkettő megvolt Láttam a Rena apartmant, ami nagyon szép, biztosan belülről is klasz, a környéke viszont nekem nem tetszett.
Találtunk egy jó kis éttermet, ami ha a Zephyrossal szemben álltok balra van, a Marina kikötő vége felé, jobbra egy kis utcában. A saroktól kb. 30 méterre. Egy család csinálja az éttermet, igazi görög hangulatú, kék székekkel, asztalokkal. Lithino a neve.
Nagy adagokat adnak, nagyon finoman főznek. Mindig ajándékba kaptunk egy salátát és a vacsora végén görögdinnyét. A kis lányunkat imádták, tegnap még a szállodához is eljöttek elbúcsúzni tőlünk, és ajándékkal lepték meg a gyermekünket. Igazi meglepetés volt. Árban jó. 2 főre a vacsora salátával, főétellel, fél liter borral, üveg vízzel 18-20 euró volt.
A hajó kirándulásokat magán úton szerveztük, a kikötőben számtalan lehetőség kínálkozik, ahogyan itt a fórumon korábban is írták. Alkudjatok bátran az árból, engednek.
Egy dolgot írnék, amit én nem olvastam korábban sehol. (lehet elkerülte a figyelmem) Embros Thermi nagyon klassz, de nagyon kavicsos, köves is. Valami cipőt, papucsot érdemes vinni, mert én mezítláb alig bírtam magam bevonszolni a vízbe, annyira szúrta a talpam a talaj. És nem gondoltam volna, hogy ennyire meleg a víz, szinte forró.
Nos, megnéztem a képeket. Nagyon szépek és jók a felvételek!
Jó volt megint ott lenni legalább így a szigeten. érte.
Szi Ferradri!
Jó olvasni, hogy szintén jól éreztétek Magatokat. Az, hogy mikor sikerül visszarázódni a fogaskerék fogságába?
Hm! Hát , igen! Ez egy költői kérdés.
Viszont suttogva elárulok valamit.
Nagyon, de nagyon sokáig fogsz visszavágyni e csodás helyre.
Képek, élménybeszámolók?