Sétáljatok, nézzetek körül, menjetek be mindenhová, ami csak kicsit is kiadónak tűnik, kérdezzetek meg embereket és nagy valószínűséggel fogtok találni másik szállást. Ha náluk nincs, általában szólnak a szomszédnak, ismerősnek, akinek van szabad szállása, nagyon segítőkészek. Mi épp így jártunk (tegnap jöttünk haza Skyrosról), az első éjszakát töltöttük csak a lebeszélt szálláson (50 euró/éj 4 főre, nem ott volt, és nem olyan volt, mint amiről szó volt ), másnap a második házban találtunk napi 37 euróért tök jót. Találjátok fel magatokat, menni fog! Ügyesen, drukkolok
Amit beraktál webcam link nagyon érdekes! Érdemes tanulmányozni.
Az látszik, hogy Röszkénél végeláthatatlan a sor, ugyan így a Szerb-Mac határon is! Viszont Evzoni üres! Vagyis a régebben általam is választott vasárnap esti indulási időpont úgy néz ki, még mindig nyerő lehet!
Killerlaca, mi tegnap (szombat du. 4 körül jöttünk át Röszke 2-n), Röszke 1-en kilométeres sor állt. Ha akkor mentek, mire a török invázió lemegy, akkor jó lehet, de addig valószínűleg nem. Nem tudom, honnét indultok, de este 7-ig játszanak a kishatárok is. Röszke 2-n mi egy óra alatt értünk át befelé, kifelé a miénknél hosszabb sor állt. Tompa szintén zsúfolt, van még Ásotthalom és Tiszasziget a környéken, továbbá ajánlom a szülőfalumat, Bácsalmást, ahol általában szinte senki sincs. 0-24-es még Hercegszántó Baja alatt, az se zsúfolt. Utóbbiak az M6-ról is jól elérhetőek.
A szombati indulással nem csak Röszke a gond, hanem mindegyik határ és fizetőkapu is! Előbb írtam, a helyetekben inkább várnék egy napot vasárnap estig. Addigra már normalizálódik a helyzet!
Sziasztok, itt vagyunk (4 fős caalad) Korfu szigeten Sajnos nem lett jó a a szállásunk. Ebben tudna valaki segíteni, hogy hol lehetne szállást keríteni egy hétre.
Jövő hét szombatig kellene! S.O.S-ben!
Esetleg őket próbáld meg ..www.venusapartman.com beszélnek magyarul..
Amit beraktál webcam link nagyon érdekes! Érdemes tanulmányozni.
Az látszik, hogy Röszkénél végeláthatatlan a sor, ugyan így a Szerb-Mac határon is! Viszont Evzoni üres! Vagyis a régebben általam is választott vasárnap esti indulási időpont úgy néz ki, még mindig nyerő lehet!
Mi is vasárnap este indulunk mindig, hibátlan. Szinte tök üres minden.
Tavaly már Bácsalmásnál mentünk ki, de idén is tuti, mert ott szinte ember nem jár, olyan üres.........))
Kedves Fórumtársak,
az lenne a kérdésem, hogy valaki vett-e már menet közben forint ellenében eurót pénzváltóban, vagy bankban,Görögországban, Thessaloniki, vagy Sarti környékén???
köszi
Üdv,
Tegnap este 6 òrakor èrtünk Àsotthalomra. Volt előttünk vagy 25 autò. Persze hogy nem èrtünk àt... 7 előtt 10 perccel visszafordìtottak minket, igy Tompànak mentünk. Fèl 9 körülre jutottunk a szerb oldalra - kb. mintha Röszkènek mentünk volna. Szerbiàban szinte vègig szakadt az eső. Vacak utunk volt.
Kedves Fórumtársak,
az lenne a kérdésem, hogy valaki vett-e már menet közben forint ellenében eurót pénzváltóban, vagy bankban,Görögországban, Thessaloniki, vagy Sarti környékén???
köszi
Kint azért jó az idő Turkish? Az a legbosszantóbb amikor már az út elején feltartóztatják az embert, éjszaka esőben sem a legjobb.Kint azért jó idő van?
Genni, Moravita is 0-24 órás átkelő.
Sziasztok!
Többször elhangzott már, de most a frissen Görög honba érkezettektől kérdezném, hogy mi a helyzet a Szerb autópálya 130km/h legnagyobb megengedett sebességre emelésével?
működik, kinn vannak a táblák, én azért óvatos voltam és GPS alapján 129.5 körüli átlagot mentem Subotica-Belgrád és Belgrád-Nis (itt talán inkább 125-126 jött össze) kapuk között, Nis és Presevo között ahol van pálya, ott azért kicsit többre engedtem, GPS szerinti 140 körülit lőttem be. Ez már hazafele volt, mert odafele 120-as táblák voltak még.