Hazaérkeztünk mi is (sajnos) tegnap Zantéról. Fantasztikus egy hetet töltöttünk ott. Úgy gondolom, hogy Tsilivi, és a Hotel Mediterranee is, jó választás volt számunkra. Minden simán ment, a telepített idegenvezető kedves és segítőkész volt, bár túl sok kapcsolatunk nem volt vele. A kirándulásokat, hajóutakat magunk szerveztük. Vagyis túl sok szervezés nem is kellett, mert csak kimentünk a kikötőkbe, és csak fel kellett szállni a tekilesre, vagy a Kék barlangokhoz, ill. a Navaggio-hoz induló hajókra.
Itt találhattok néhány friss fotót a Hotelről. A többit is fel fogom tenni majd a későbbiekben ide.
Sziasztok! Nem ztazik valaki véletlen június 27-én reggel az Ibusszal repülővel Zakintosra? Mi a Szófia apartmanban leszünk, de nem ismerjük sem a szigetet, sem semmit. Szeretnék infot árakról, és amit nem lehet kihagyni, szóval mindenről...
Köszönöm
Laganasból (üvegaljú)hajós-teknős kergető túra 10Euro - 1 óra
St Nicholas Port-ból Kék Barlangok és Navaggio (a Navaggionál fél óra fürdőzéssel, a Kék barlangoknál 10 perc úszkálással, ill. a hajó be is ment az egyik barlangba) 15Euro - 2 óra
Az autóbérléses kérdésednek így önmagában nincs nagyon értelme. (majd meglátod) Ahány iroda, ahány (autó) kategória, amilyen időszak, amennyi időtartam - annyiféle ár.
A szigettel kapcsolatos információkat pedíg bőven találsz, amennyiben visszaolvasol itt a topicban, de tudom ajánlani itt a hellasz.hu nyitóoldaláról elérhető "Beszámolók" rovatot is vagy szintén a nyitó oldaldalon található "Tartalomjegyzék" menüpont alatt a "Leírások" rovatot. Abban Zakynthos részletes ismertetése szerepel.
Jó olvasgatást.
Ja! A "Fotóalbum"-ot is nézd meg, mert rengeteg kép van benne Zantéról is! Nem hinném, hogy sok kérdésed marad, ha ezeket figyelmesen áttanulmányozod!
Mi is a Personal-nál fizettünk be, remélem nem járunk úgy mint az 5Kontinens :S
Volt valaki Zante-ról saját szervezéssel Olympiában? Mindenképp el akarunk menni oda, de az utazási iroda kirándulását egy kicsit drágának tartom (50 E körül olvastam). Na meg az is érdekelne, hogy kb milyen hosszú az utazás, merthogy Gabócának már igencsak növöget a poci és hamarabb elfárad meg ücsörögni sem tud már órákat egy helyben a buszon.
Abszolult semmi gond a angol tinikkel max talán kicsit hangosak de semmi kötözködés, csak jól érzik magukat, pedig mi bementünk közéjük is egy karaoke bárba ahol az asztalon a székeken táncoltak.
Abszolult semmi gond a angol tinikkel max talán kicsit hangosak de semmi kötözködés, csak jól érzik magukat, pedig mi bementünk közéjük is egy karaoke bárba ahol az asztalon a székeken táncoltak.
Ez szerinted egy kultúrált viselkedés? Egy görög műsoros esten igen, de máshol nem!