Tessék szépen kémkamerákat felszerelni mindenhova ahova mentek, hogy mi már láthassunk mindent előre
Csak vicceltem. Egyébként tényleg egyrészt irigykedek azokra akik hamarabb mennek, mert már legszivesebben ott lennék, másrészt jó hogy addigra már hallunk jó tanácsokat, tippeket.
Tehát előre is köszi ha valaki majd megosztja velünk
ja és én ha minden igaz nem viszek laptopot. Gondolkodtam rajta, de ha addigra sikeresen lezárom a vizsgaidőszakot akkor nem lesz rá szükségem, minden más meg megvár
Igen, tudom, hogy a Hermesben ingyen wifi van, grandosok nagy betűkkel fel is tüntetik a szállásnál.
Ezért kérdeztem a többieket.....visznek vagy sem?
Csak érdekelt.
Mi mindig viszünk, fényképeket naponta lementjük kiírjuk, no és volt már, hogy szakadó esőben filmet néztünk rajta És ha van wifi akkor az itthoniaknak is könnyebb, üzeni
Szóval nálunk alap, minden utazásnál.
Még soha nem vittem és nem is fordult meg a fejemben.
De most a wifi miatt, meg a kamasz lányom miatt....tavaly is jót tett a lelkének, hogy esténként MSN-ezhetett a barátaival.
Mai kellemes idő még jobban felébreszti bennem a vágyat, hogy legyen már itt az idő, menjünk már!
Azért telik az idő! Már csak 67 nap! Köszi mindenkinek, hogy ilyen hasznos infókkal láttok el minket! Sajna én nem találok ilyeneket, de ha mégis megosztom veletek! Viszont a lelkesedésem legalább akkora mint a tiétek, imádom Görögországot és már alig várom, hogy újra ott lehessek! és addigra innen a fórumról kedves ismerősökkel találkozhatok a buszon!
Attól függ merről mész. Ha grandos busszal Makedónián át akkor kell, mert az nem eus, ha más útvonal végig eus országon, akkor nem. De ha külföldre megy az ember szerintem egyébként sem árt ha nála van az útlevele.
A kocsit nem tudom, régebben írtak róla a topicban ha visszalapozgatsz megtalálod, de biztos írnak még a többiek.
Hero | #129520 | 2010-03-23 15:16:09 | kis kedvcsináló
Szia Adri!
Attól függ milyen kategóriájú autóról van szó, melyik autókölcsönzőtől, és milyen szezonban mész.
Ha visszanézel, van már belinkelve ide a fórumra autókölcsönző, vannak mellette árak is.
No meg nagyban függ az ár attól mennyire tudsz alkudni Főleg ha több napra kéred az autót.Mi 10-12 napra szuktunk bérelni és ott azért már van alkudozási alap