Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 128 129 130 ... 536 537 538   >
Üzenet
  Popeye77 | #75756 Üzenet | 2008-08-08 21:11:02 | Válasz a #75616. hsz-ra
Ott a pont Vojandi! Szerintem is, a kepen levo strand a Toloi nagy strandtol 15 perc kenyelmes setara van...
  Gáborpapo | #75802 Üzenet | 2008-08-09 05:58:59 | Válasz a #75716. hsz-ra Előzmény #75716
Szia!
Mi is a vasszalosban voltunk juniusban. Jó az a szállás, egyedül a földszinten az alfa szoba nem az igazi. Az a legkissebb és ott nem tudsz közvetlenül a lakásból a kertbe kimenni. csak a folyosón át.
A katalógusokban megjelent képek valósághûek. Kosztasz a tulaj nagydarab nagyon jó fej. Szinte minden nap jött a takarító hölgy. Az egy hét alatt ágynemût is cserélt. Van a szobákhoz törölközõ - fürdõlepedõ.
a zuhanyzó érdekesen pici de a célnak tökéletesen megfelel.
Kicsit meredek az apartmanhoz vezetõ út de ki leht bírni kb 250-300 m a tenger.Az elsõ illetve 2 emeleti apartmanok oldalt tengerre nézõk.
A földszintiek meg a kert narancsosra néznek és jó hûvösek.
A konyha felszereltsége nagyon egyszerû minimális edény evõeszköz van benne.
Szerintem nem rossz választás a Vasszalosz. A másik általad említett apartmanról nem tudok véleményt mondani mert fogalmam sincs hol van.
Jó utat - kellemes idõtöltést.
  Breki1 | #75808 Üzenet | 2008-08-09 09:38:32 |
Polydor-ról itt vannak képek

Ez alapján elég messze van a víztõl a domboldalon
http://www.kulfoldiszallasok.hu/hotel.php?id=207
  Editszabo | #75831 Üzenet | 2008-08-09 11:47:16 |
Szia Breki1,

Valóban a Polidort mi is láttuk buszról a felsõ út mentén ( visszafordító után ahol emelkedik folyamatosan az út ).
Meg van már hogy hol fogsz megszállni?
  Breki1 | #75835 Üzenet | 2008-08-09 11:59:08 |
Igen elsõ hétre a Kyanti Akti reggelivel a nagystrandnál

Második hétem még csak a Hydra két éjszaka van lefoglalva
keddi utazással és csütörtöki visszaérkezéssel
  Sziro | #75839 Üzenet | 2008-08-09 12:21:59 |
Breki1 írta:
Polydor-ról itt vannak képek

Ez alapján elég messze van a víztõl a domboldalon
https://www.kulfoldiszallasok.hu/hotel.php?id=207

Mi ugyan nem a Polydor-ban voltunk, hanem a John and George-ban, ami szintén a felsõ úton van. A felsõ út kb. 3-400 m a parttól, de a kilátás nagyon pazar a balkonról. Az egész tóloi öbölre rálátni. Fantasztikusan gyönyörû és isteni érzés pl. reggeli közben ilyen panorámát nézni icon_biggrin.gif
  Sheidi | #75841 Üzenet | 2008-08-09 12:28:26 |
Sziasztok!
Ugyan eredetileg Krétára szerettem volna menni jövõre, de a beszámolóitokat olvasva (és a repüléesi félelemmel küzdve) módosítottam az úticélt a leírásaitok alapján Tolóra.
Köszönöm az eddigi és ezt követõ információtokat, amiket ezután fogok itt olvasni.
  Zsuzsycica | #75883 Üzenet | 2008-08-09 13:31:49 | Tolo
Sziasztok!

mi most megyünk augusztusban Tolora. Szeretném megkérdezni,hogy mi a tapasztalatotok thetis apartmanházról?

köszike elõre,is fontos lenne...
  Editszabo | #76046 Üzenet | 2008-08-10 14:18:54 | Re:
zsuzsycica írta:
Sziasztok!

mi most megyünk augusztusban Tolora. Szeretném megkérdezni,hogy mi a tapasztalatotok thetis apartmanházról?

köszike elõre,is fontos lenne...

Szia zsuzsycica,

Mi 1 hete jöttünk haza Tolóból és a Thetis apartmanban szálltunk meg.
Az elsõn laktunk ,az apartmanok fel vannak újjítva.Nekem úgy tünt hogy az apartman minden teresza a Thetis hotel medencéjére nézett.Ha a teraszról kinézel akkor pedíg látod a tengert.
Az Ibuszos katalógusban még régi képek vannak.
A szoba rész szép, a fürdõ is rendben volt a konyhai felszerelés kissé gyatra...Mondjuk ha nem akarsz komoly fõzést csinálni akkor az a pár edény elég.Mi csak kávét csináltunk a szálláson .Nagy kést ( kenyérnek-pékárunak) vigyetek mert az nincs...
Törölközöt adtak és hét közepén valaki kicserélte.Wc papírt és szappant is adnak.Este a bárban a medencénál sokáíg szól a zene éjjfél, 1-2 óra.Bennünket nem zavart.Valamint a templom és a harangtorony a közelben van( feljebb sétálsz az utcában.) Szombaton és vasárnap reggel van harang szó bk 6:30-7 óra körül.2* huzzák meg.
Összeségébe véve jó hegyen fekszik a szállás minden közel van ( kivéve a nagy strandot)A buszmegálló az utca végén van( 2 házra a saroktól.)

Üdv:Edit
  Ditke | #76059 Üzenet | 2008-08-10 15:20:39 |
Sziasztok Tolo-rajongók!
A hét végén vettem a fáradtságot és végig olvastam valamennyi véleményt Toloról. Egyértelmüen kiderült, hogy valamennyiõtöket elbüvölte a látvány és összességében mindenki jól érezte magát. Szinte kivétel nélkül mindenki visszavágyik. Az a vélemény is egybe csengett, hogy a helyi fakultativ programokokat csak is és kizárólag a Cultur Travelnél szabad befizetni. Na meg az is, hogy Atlasz biztositást kell kötni.
Számomra csak egy nem világos - a szállás! Az Apollón Travel apartmanjai valóban mind ilyen gáz!? A leirások alapján nem tudnék nyugodt szivvel választani közülük egyet sem. Van közöttük egy is, amelyik elfogadható? Õszintén szólva csodálkozom! Én már négy alkalommal jártam Görögországban (az északi részen), mindig az Apollonnal mentem. Nekem még soha nem volt velük semmi problémám. A szállások is rendben voltak. Igazán tiszták, izlésesen berendezettek voltak. Mindig minden müködött benne. Melegviz ellátás folyamatos volt. Ekkora lenne a külömbsés észak és dél között? Vagy csak nekem volt szerencsém? Szerintem az apartmanok mindenütt hasonló feltszereltségüek. A konyhában minimális eszközök. De ezeket nem is arra találták ki, hogy nagy fõzéseket rendezzenek benne! Valami egyszerü, egytál étel simán elkészithetõ benne. A fürdõ is általában hasonló. Van ahol van zuhanyfüggöny, de van ahol még az sincs. Régebben még zuhanytálca sem volt legtöbb helyen.
Szóval csak azt szeretném kérni, hogy valaki mondja meg melyik Apollonos apartmant tudná Toloban ajánlani! Köszönöm elõre is a választ!
  Gáborpapo | #76070 Üzenet | 2008-08-10 16:15:02 | Válasz a #76059. hsz-ra Előzmény #76059
Szia Ditke!!!!!!

Azt írtad vissza olvastál. ha vissza olvastál akkor viszont azt is olvastad hogy mi is az Apollonnal voltunk és a Vassalos apartmanban laktunk. Semmi probléma nem volt vele. Egyáltalán nem volt gáz. Egyetlen szobája az alfa ami kicsit szerényebb mint a többi de az sem borzasztó.
Egyébként nagyon jól éreztük magunkat és semmi bajunk nem volt az Apollonnal . Mártika?????? Hát Õ viszont már extra gáz.Fõleg az irodának hogy égeti magát ezzel a hölggyel.
  Bridzs | #76089 Üzenet | 2008-08-10 16:51:09 |
Szia Ditike!
Mi a Viarosban voltunk a legjobb a szállás az Apollon szállásai közül, igaz ez apartman hotel és úszómedencés, de én is láttam a Vassalost és az is jó apartman, szép, tiszta, kultúrált.
Gáborpapó!
Egyetértek veled, mi már úgy mentünk ki Toloba, hogy Mártiból nem kértünk, szegénykém a tájékoztatón is mondott egy két igazi nagy hülyeséget...
Szerény véleményem szerint, nem vagyok idegenvezetõ meg a végzetségem sem az, de különbül megoldottam volna a feladatát...
Mikor mész Ditike?
  Woody | #76107 Üzenet | 2008-08-10 17:58:06 | 16
16 óra múlva indul a buszunk icon_lol.gif icon_cool.gif icon_razz.gif

Már tûkön ülünk....

Tényleg, a buszok 2 szintesek, vagy egyszines emelt buszok?
  Ajackel | #76123 Üzenet | 2008-08-10 19:05:26 | Válasz a #76059. hsz-ra Előzmény #76059
Sziasztok! Mi nem csak Toló, hanem Görögország rajongók is vagyunk.Ezért látogattunk az idén már 14. alkalommal ide. Mi is voltunk már az Apollonnal és nem volt semmi probléma.Most kifogtuk a Stavros apartman 7-es stúdióját, ami nem felelt meg annak a várakozásnak, amit eddig Görögország más részein megszoktunk.Egyetértek azzal, aki azt írta, hogy nagyon fontos a pozitív gondolkodás és hozzáállás, de amikor éjjel kb. 4 cm-es csótányra vadászol, és a .szekrényt csak különös technikával tudod kinyitni, hogy bepakolj, a törölközõ nem helyezhetõ el a fürdõben, vagy fõzöl, vagy a hûtõt üzemelteted, a tv csak pakolásra jó/ nem tv-t nézni mentünk, de a katalógusban feltüntették, hogy van/, a kilincs redszeresen a kezedben marad, ...stb... Ráadásul úgy gondolom, a szolgáltatásokért mi fizettünk is, de nem az ígértet kaptuk. Ettõl függetlenül természetesen így is a kedvenc helyünk Görögország. Sajnos a FÓRUMOT csak hazajöttünk óta fedeztem fel,
remélem jövõre már körültekintõbben sikerül szállást találni.Nem tartom az
Apollont én sem rossznak, de ha eddig nem tudták, hogy mi a helyzet, most
már többen is leírtuk. Jó nyaralást Mindenkinek! Ági
  Vojandi | #76125 Üzenet | 2008-08-10 19:16:37 |
Szia ajackel!
Esetleg írnál valamelyik ere megfelelõ topikban a másik 13 utazásodról is? Engem nagyon érdekelne hol jártatok és mi tetszett a legjobban. Én is az idén 11x megyek.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 128 129 130 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu