Stavros
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 128 129 130 ... 259 260 261   >
Üzenet
  Meli21 | #105657 Üzenet | 2009-06-21 20:30:02 | stavros
Sziasztok!

Stavrosról kérnék egy kis infót! Szép a part? Mennyire mozgalmas a városka? A képek alatt láttam, hogy pár darab közülük a sziklás öbölnél készült, ez messze van a stavrosi strandtól?Gyalogosan elérhető látnivalók vannak?
Előre is köszi a válaszokat!
  Gudli | #105666 Üzenet | 2009-06-21 21:19:14 | Válasz a #105657. hsz-ra Előzmény #105657
Szia Meli!
Stavros gyönyörü. Nagyon szép helyen fekszik Elbüvöldő az ófalu. Na és a hegyek? Pazar látványt nyújtanak. Érdemes egy kis túrát tenni. Nagyon gyönyörü látványban lesz részetek. Pazar képeket készithesz az ófaluról, a tengerről és az egész öbölről. Nagyon különleges növényeket láthatsz a hegyekben. Itt nem kopárak a hegyek, hanem dús növényzetüek. Átsétálhattok Vasnára. Ott van egy Lidl áruház. Nagyon jól lehet itt vásárolni. Sokkal kedvezőbbek az árak, mint Stavroson. Viszont a piacot ne hagyjátok ki! Nem túl nagy a belváros, de este nagyon hangulatos. Kéredezed, hogy szép-e a partja? Nos nekem pont ez az egy nem tetszett. De ez az én egyéni véleményem. Hogy a sziklás öböltől messze van-e a strand? Nos ez attól függ, hogy hol lesz a szállásod? Ha van még kérdésed, irjál!
  Bejja | #105766 Üzenet | 2009-06-22 14:42:11 |
dian majd ha ráérsz képeket raksz fel?icon_smile.gif
  Bejja | #105769 Üzenet | 2009-06-22 14:48:10 |
Szia meli! Hát a part mindenkinek máshogy tetszik, nem a legszebb, bár nekem igen:-) Valahol homokos, valahol apró kavicsos.De pici sétával szép partok vannak akár Vrasna fele akár a másik irányba olympiada feléicon_smile.gif Vannak helyi járatok 1-2 euroért ami elvisz Vrasna,Asprovalta,Lidl áruházhoz is.S megy szalonikibe is.A sziklás öböl nincs messze de gyalog húzos a nagy melegbe.A Zeus Travel szervez 1 napos utat oda 6 euro.De tudsz motort.biciglit,autot,bérelni is.
  Meli21 | #105976 Üzenet | 2009-06-23 13:36:33 | sravros
Köszönöm szépen az infókat! A Zeus Travel roulett apartmanjaiank egyikében szállunk meg. Egyszer utaztunk így Thassosra, akkor bejött ez a roulett dolog, de azért félek. Így olcsóbb az út is meg a szállás is, majd meglátjuk megérte-e spórolósnak lenni.. Márpedig idén nagyon csórók vagyunk. icon_sad.gif
  Bocsika | #106012 Üzenet | 2009-06-23 17:03:54 |
Meli!
Elég sokat voltunk már a Diassal Stavrosban (8-szo),de még mindíg korrekt volt az apartmann azt hiszem nincs is rossz apartmanja,bizz bennük!
  Bejja | #106019 Üzenet | 2009-06-23 18:00:54 |
meli!szerintem jok a roulett apartmanok,mi amikor repülővel mentünk mi is igy kaptuk a Toulába nagyon tuti volt:-))Mi is 13 éve csak velük jártunk jo lesz meglátod!Mondjuk mostanában Apollonnal szoktunk menni van egy tuti apartmanjuk az Alexandros Beach most annál ragadtunk le:-)
  Bejja | #106023 Üzenet | 2009-06-23 18:54:43 |
dian nincsenek képek?Nem raksz fel egy-kettőticon_smile.gif)
  Dian77 | #106091 Üzenet | 2009-06-23 21:54:47 |
Sziasztok! De, de vannak képek, csak most nem arról a gépről ntezek, amire feltettem.
Egyébként írnék egy pár sort a nyaralásról: az út teljesen simán ment. Euróba fizettük a díjakat, a sebeséghatárokat betartottuk, így a rendőrök nem állítottak meg bennünket, de láttuk őket. A határon kaptuk a szóban forgó kis kártyát, amit
szorgosan ki is töltöttünk, de a kutya nem kérte tőlünk. Hazafelé hasonló volt az út. Csak annyiban volt más, hogy a navigáció Thesalonikiben nem talált műholdat, kikapcsolt, így eltévedtünk. A következő műhold viszont bevitt minket a belvárosba, így akaratunk ellenére kicsit szétnéztünk. Oda-és visszafelé is tankoltunk egy-egy alkalommal Szerbiában.
A szállás: a Car-Tours-nál foglaltuk le a Sófia apartmant, ami állítólag a legjobb helyük. Hááát? Nem tudom. Nagyon le volt lakva, felújításra szorult, érdekes szag volt benn, továbbá alapvető eszközök hiányoztak: például: merőkanál, amit a szomszédtól kaptunk, mert ők hoztak. Nem volt seprű és felmosó sem. Eléggé zajos is volt a hely, mert a körforgalomnál lévő második utcában a második ház volt, így nagyon sokan arra jártak haza, így mindent hallottunk az éjszaka folyamán (főleg a magyarokat). Egyetlen előnye, hogy a sarkon volt egy pékség, így minden reggel a frissen sütött kenyér illatát érezhettük. A strandon Stavrosban csak aznap voltunk, amikor megérkeztünk, utána átjártunk Vrasnára és Asprovaltára. De összeségében nagyon jól éreztük magunkat, mert semmi sem vette el attól a kedvünket, hogy a kedvenc helyünkön (Görögországban) lehetünk.
  Dian77 | #106093 Üzenet | 2009-06-23 21:58:08 |
Ja és még egy dolog: a barátaink a stavros-házakban voltak. Ez az apartman magyaroké, teljesen új és mindennel felszerelt. Pl.: mikró, klima, magyar nyelvű tv adás... Kb. 200 méterre van a platános strandtól. A főútról a platános stranddal szemben lévő trafik mellett kell lefordulni, végig menni az utcán, ami egy szabadidőparkhoz vezet, ott pedig balra kell fordulni és itt van az apartman.
  Solyci | #107234 Üzenet | 2009-07-01 13:11:44 |
Nem tudja valaki véletlenül, h. hány fokos kb. a tenger mostanában? Jövőhét végén mennénk Stavrosba, és félek, h. még hideg a tenger icon_sad.gif
köszi.
  Bridzs | #107241 Üzenet | 2009-07-01 13:24:49 |
Szia Solyci!
Na, akkor ezek szerint sikerült a nyaralás kiválasztása:-)
Mi már voltunk Stavroson, nekünk nagyon tetszett és szerintem ne izgulj biztos nem lesz hideg a tenger...de írhatsz Aninak privit, vezet itt a fórumon blogot, ő ott van kint biztos pontos tenger hőméréskletet tud neked mondani.
Mi két évvel ezelőtt voltunk júl. legvégén és meleg volt a tenger.
  Solyci | #107260 Üzenet | 2009-07-01 14:25:44 |
Bridzs írta:
Szia Solyci!
Na, akkor ezek szerint sikerült a nyaralás kiválasztása:-)
Mi már voltunk Stavroson, nekünk nagyon tetszett és szerintem ne izgulj biztos nem lesz hideg a tenger...de írhatsz Aninak privit, vezet itt a fórumon blogot, ő ott van kint biztos pontos tenger hőméréskletet tud neked mondani.
Mi két évvel ezelőtt voltunk júl. legvégén és meleg volt a tenger.

Szia Bridzs!

Sajnos a költségvetésünk idén "csak" Stavrosra futja, de nem csüggedünk, hanem így fogjuk jól érezni magunkat. Voltam már én is Stavroson, 3 éve. Akkor tetszett, kirándulós hely, nem csak egy sima üdülőfalu.
De még persze Stavros se biztos, jövőhét hétfőn vagy kedden megyek befizetni az utat, addig még sok minden változhat icon_smile.gif
És köszönöm a tippet!! icon_cool.gif
  Bejja | #107295 Üzenet | 2009-07-01 16:23:57 |
solyci!Hát a múlt hét elég essős volt kint viharokkal.Nem csak Stavrosban mindenhol.De mivel már itt is jo idő van gondolom,kint is, s igy melegszik a tenger.De Anit megkérdem milyen.szioka
  Cserrobi | #108256 Üzenet | 2009-07-07 12:08:31 |
Olvasgatok olvasgatok,de úgy nézem ez a topik egy kicsit haldoklik icon_sad.gif
Pedig páran azért mennek ide nyaralgatni.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 128 129 130 ... 259 260 261   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu