Aki nem talált helyet a Grandnál, nézze meg ezt a linket - csak úgy találtam, nem jártam utána alaposabban, de az ára jónak tűnik. Persze lehet, hogy csak továbbértékesítő és a Grand-ét árulja, nem tudom.
buszos utazás ITT
...és tulajdonképp hova és mi az ottani feladatod?Had kiváncsiskodjak mán egy kicsit.Tudod ez most egy kis irigységet is takar, bevallom...
Kefalóniát én soha nem tudom befejezni.Ez egy flúg... Van ilyen.
Egyutt megyunk Marcsival (o lesz a Grand idegenvezetoje Skalan)...
En atadom neki mindazt amit mar tudok a szigetrol (sot ez a dolog mar folyamatban is van)...es ehhez meg egyutt is hozzateszunk sok-sok infot a rendelkezesunkre allo ido minden percet kihasznalva...
Kicsit "sajat gyerekemnek" is erzem Skalat hiszen en is ott voltam, amikor felfedeztuk a szigetet, es kivalasztottuk a falut, ahol szallasokat kerestunk, es talaltunk...azon leszunk, hogy mire indul a szezon a leheto legtobb info legyen a birtokunkban....ehhez persze igenybe vesszuk a helyiek segitseget, akik kozul nehannyal a korabbi ott tartozkodasaim soran mar szinte barati viszonyba kerultem...aztan ha jol megy minden egyszer majd nyaralni is elmegyek erre a csodaszep szigetre
húúúú Platia Ammnos-nál most látom mennyire brutális a lejutás Sejtettem eddig is,hogy kb. Egremni 2-re számíthatok,de ez lehet még komolyabb lejutás szempontjából,és akkor arra nem is gondolok hazafelé egész napi fürdés és hullám ugrálás után milyen lehet feljönni itt
Atosz Te hogy viselted a sok -sok lépcsőzést?
Nem minden napos lépcsőzgetés az biztos,pláne 35 fokban,mint akkoriban mi is tettük Mi sokat túrázunk itthon is és kint is,de azért maradandó emléket produkált Platia Ammnos a "bícsével"... Jól aludtunk aznap iccaka
Le még hagyján,de vissza már húzósabb... Vizet vigyetek bőségesen,mert lesz huzatja... ha meleget fogtok ki.
Sejtettem én,hogy ezt mondod A víz gondolom gyorsan mélyül?Valami érdekesség ,élővilág volt a lenti világban?Érdemes pipát ,talpat,szemüveget is lecipelni?