Szia!
Hát,igen mi is néztük az egyéni szállásokat,hogy kihagyjuk az utazási irodát,de nagyon drága 50-60-euró/nap...
Mi még agyalunk,hogy mi legyen...
Esetleg nézd meg a zeus travelt.....Ha még nem keltek el a szállások,mert úgy tudom pl.az apollónnál már jan. közepén nem volt egyéni szállás....
Sziasztok!
Igen az Apollonnál már nincsenek egyéni szállások és nem is volt sok amúgy sem.Én nagyon sok szállás ajánlatot megnéztem és azt gondolom,hogy főtől függően,de nem kaptok olcsóbb szállást sehol sem.Esetleg elő és utószezonban tudtok alkudozni,de sajnos most ezek az árak vannak.A Dina apartmant néztétek már?Igaz,hogy az az út túloldalán van ,de nincs messze a parttól.Náluk tavaly júliusban voltak szabad apartmanok és nagyon szép.Próbáld meg megnézni,hátha olcsóbbak,mint a többi.
Sziasztok Sartira készülők!
Ma jó idő van, ezért reggel lesétáltam a kinti pékségig, kicsit tovább is a parton, hogy felírogassam Nektek néhány tengerparti apartman nevét, és telefonszámát. Tehát:
Corali ap. 0030/6937002893 (mobil)
Stavros ap. 0030/6982114178 (mobil)
Elisabet ap. 0030/2375094274 (szerintem csak májustól vannak)
Haus Sofia 0030/2382026320 (otthoni)
Glaros Hause 0030/6932366398 (mobil) houseglaros@mail.com
Sziropulosz Jorgosz 0030/6936589023 (mobil)
X(nem volt kiírva) 0030/6944512720 (mobil)
Mivel belülről nem láttam őket, nem tudom megmondani melyik milyen. Az, amelyik kívülről szimpinek tűnt: Sziropulosz, Glaros (ha jól tudom, ők leginkább németekkel foglalkoznak, németül beszélnek). Ezek mind az iskola után, a focipálya irányában a parton vannak, tehát egy kicsit nyugisabb helyen. Persze volt több is, de nem mindegyik tett ki táblát. Na és persze a Katerina apartman, aminek a webcímét valahol feljebb már írta valaki. Az tényleg szép, és ehhez azért még annyit hozzátennék, hogy 60Euró az augusztus 15-i hétre, vagy ezen időpont környékére csöppet sem sok. Ennél horrorabb árak is vannak azon a héten. Olyankor bármit kiadnak bármennyiért.
Remélem valamennyit azért tudtam segíteni.
Idén ugy döntöttünk a párommal,hogy Sartira megyünk nyaralni.Szállást le is foglaltuk a Grand toursnál.Egyénileg megyünk és eppen erröl érdeklödnék.Ismeri valaki a Sarti Holiday apartmant?Hogy lehet ott parkolni?Egyáltalán milyen a közlekedés Sartin?
Tavaly Paralián voltunk és ott igen szörnyű volt.
Elöre is köszi az infot.
Szia picimancs!
A Holiday ap. kint van Sarti beach-en, a falu legszélén, bőven távol a falu központjától. Belülről nem tudom milyen (mint általában). Ott a tengerpart "finom" homokos (igazi ragadós), a víz sekélyebb, egész mélyen be tudsz sétálni (míg a falu felé eső partszakaszon hamar mélyül), de onnan bejönni a faluba.... inkább autóval. Bár ha szerettek sétálni, kb.25-30 perc lehet.
A közlekedést elfelejtettem írni. Attól függ mikor jöttök. Augusztusban sok görög is jön, akik nyilván leginkább autóval jönnek, de a Holiday tényleg eléggé kint van, szerintem a parkolással nem lesz gond. Bent a faluban... én augusztusban inkább sétálnék, vagy max. az iskola környékéig jönnék be autóval, ami viszont 5 percre van a főtértől. Főleg az esti órákban, amikor a tömeg megindul az utcákon.
A 60, egy napra értendő. De ennél jóval többért is adnak ki apartmanokat azon a héten. Egyébként én azon a héten biztos nem jönnék nyaralni. Inkább július hónapra időzíteném a nyaralást, vagy augusztus 20. utánra.