Érdeklõdni szeretnék, hogy Korfun milyen az idõjárás szeptember végén, október elején. Sajnos úgy néz ki, hogy elõbb nem tudunk menni, csak szept. 24-én, vagy okt. 1-jén.
Elsõsorban az érdekelne, hogy mennyire szokot esõs lenni ez az idõszak, és esetleg lehet-e még fürdeni.
Kyra
Fóka shów-ra Korfu város kikötõjébõl lehetettmenni..A kikötõben kivan táblázva rendesen.Ez Moraitikáról volt.A jegyet meg lehetett venni a telepített id.vezetõtõl,de az utazást egyénileg kellett megoldani.Mi nem voltunk de talán prospektust kereshetek az ára miatt.
Azt nem tudom, hogy most van-e fóka show, de mikor mi voltunk a Calypso nevû üvegfenekû hajóval egy kis nézelõdésre, akkor elvittek egy helyre a tengeren, ahol volt. Ez benne volt a program árában. A hajó Korfu városból, az új erõdnél lévõ kikötõbõl indult.
Köszi az infót a Gelaról! Végül mégis a régi épület mellett döntöttünk, mert a Tensinél azt mondták hogy akkora különbség nincs és csak utána olvastuk a válaszod. Remélem azért nem lesz semmi gondunk, bár már ilyen téren edzettünk vagyunk, tavaly ugyanis a Katerinában hozzá se mertem néhány dologhoz érni, annyira koszos és büdös volt.
Mi aug.30.-án megyünk Moraitikára a Marini apartmanba!Tud valaki valamit mondani nekem errõl az apartmanról?Remélem volt már ott valaki!Eddig csak jót hallottam Korfuról!
Elõre is köszönöm!
Sziaaaaa Andra!
Már azt hittem rossz oldalt nyitottam meg Vio, Andra, már csak Anikó hiányzik!
Tavaly Pargara követtük egymást, és most Korfu. Tényleg nagyon jó, hogy összejött!!
Ha addig valaki nem segít, majd megkérdezzük az ottlakókat mi az általános.