Most néztem végig a képeidet, gyönyörűek!!!!!!! Tényleg fejlődsz!!!!!!!!!!!
Köszi, hogy megosztottad velünk.
Nekünk az idén kimarad a nyaralás, a júniusra tervezettet le kellett mondani. Volt egy marha nagy mellkasi műtétem, még mindig lábadozom.
De jövőre bepótolunk mindent.
(bocsi az off-ért)
Szia!
Köszönöm!
Jobbulást kívánok Neked!
A legnagyobb közösségi portálon van egy nyereményjáték ahol csak regisztrálni(tegelni kell a képen magad) kell egyszer, s majdnem minden héten kisorsolnak a közel 500ember közül egy valakit aki elutazhat az éppen aktuális szigetre..(azonnali utazásos) Igaz hogy idén már voltam görögben:) de ha szerencsém lesz ismét elutazom .. Az előző héten pont KOS/Lambi volt a nyereményhét ahol voltam..
(bocs ha ez is off-nak számit)
az első az a Paradise B. -en , egészen a szélén a legutolso napernyő után van egy ilyen elhagyatott rész .. kristyálytiszta víz.. szinte feszitett viztükörrel.. a másik kép (9710) pedig Tigakiban az egyik strandrészen..ahol egész nap fúj a szél..de igy kibirható a hőség.
Szia Ahirulez!
Szenzációsak a képeid.
Azzal a géppel tényleg ilyen minőségű képeket lehet csinálni?!
Tény, hogy nem csak a gép kell hozzá.
A 0182 nagyon ütős.
Gratulálok hozzájuk!
Szia!
Örülök,h tetszik
A kép minőségén nem változtatok, csak a kontrasztokat kell átállítani egy PC-s programmal.. De azért fontos a jó gépbeállítás is a helyszinen.. mindent teljesen manuálisban fotoztam..
De egy jó foto nem azon mulik ,h milyen a fényképező.. az maximum a minőségén javíthat.. a téma mindig adott.. csak egy jó szemszög kell hozzá.
sziasztok!lenne pár kérdésem,amire még nem találtam a fórumot átfutva választ.szeptember 13-án megyünk a szigetre.szerintetek jó idö van még akkor ott?egész kis autót napi 30 euróért lehet-e bérelni?mert kefalónián,zakhyntoson ezzel nem volt gond.de itt azt olvastam pár fórumban,hogy el lehet felejteni 40-50 euró alatt.kos városban lesz a szállásunk,innen szeretnénk átmenni nissyrosra,úgy hogy lealkudunk egy kalózhajós átvitelt.tehát nem szervezetten.viszont nem tudom hol kell megvenni a buszjegyet,ami a vulkánhoz visz.nissyroson,vagy valahol a kikötőben kos városban?légyszi segítsetek!köszönöm előre is!
2 éve voltam Koson és mi egy görög irodával mentünk át Nissyrosra. Az ár csak a hajó jegyet tartalmazta.
Akkor Nissyroson a kikötőben lehetett megvenni a jegyet. Meg fogjátok találni könnyen.
Akkor mi 40E/nap tudtunk autót bérelni, igaz csak 2 napra. Gondolom minél több napra béreled, annál olcsóbbra jön ki.
Az idei árakról sajnos nem tudok semmit.
Szóval, 2 éve mi szept. 08-15ig voltunk és végig nagyon jó idő volt, 30 fok felett és fürödni is lehetett, kellemes volt a víz.
De az utánunk következő turnusban rossz idő volt.
3 éve viszont szeptember utolsó hetében voltunk és akkor is végig meleg volt.
Sziasztok! pár napja nézegetem Kos honlapját, a wemcamot, képeket és teljesen oda vagyok érte. holnap megyünk az utazási irodába. remélem tudunk foglalni utazást, mert tiszta lelkibeteg leszek ha nem
Még nem olvastam teljesen végig a fórumot, nem akarom addig fájditani a szivem, amig nem biztos az utazás....
remélem holnap elkezdem ha lesz kérdésem, majd jelentkezem
Köszönöm angel!és neked is Asteri!Igaz úgy néz ki,hogy csak motor bérlés lesz,mert végül is nem hárman csak ketten megyünk,de robogók is vannak úgy látom,úgyhogy nézelődöm kicsit.
sziasztok!még egy kérdés.apollon travelnél fizettünk be az útra.körülbelűl mikor várható a gép indulása.mert elég messze(legmesszebb)lakunk B.P.-től.és csak vonattal tudnánk felmenni.