Sajnos addig én is így gpndoltam míg tavly hazafele görög határon kérték zöld kártyát.... Nem tudtam, hogy kell évek óta nélküle jártam...
Tavaly határőr erősködött álljak félre...50 euró... Mondtam nem mögöttem sor... dudáltak.. 10 perc után hazazavart
Szia! Akkor kérdeznék is: Csak Volos-ból megy komp Skopolos-ra? Mennyibe kerül? Előre kell jegyet foglalni és ha kell hol? Menetrend?
Húúú, egyenlőre ennyi!
Ha jól tudom már csak volosból megy a komp több társaságtól is a legolcsóbb az ANES oda-vissza 250euro 3felnőtt+1 auto, előre online ki kell fizetni ezen az oldalon itt van menetrend azt hiszem naponta két komp megy a többi társaságnál 3-400euró körül van a jegy
Szia! Mi Volos mellett foglaltunk szállást. Át szeretnék menni Skiathos-ra is. Esetleg ott jártatok? A kérdésem az lenne, hogy autóval illetve komppal menjünk át, vagy autó nélkül. Van ott helyi közlekedés? Vagy autóval egyáltalán megközelíthetőek a strandok. A kisfiam nehezen mozog ezért ez a sok kérdés bennem.
Válaszodat előre is köszönöm!
Mi autóval mentünk a tömegközlekedés nehézkes mint szinte minden görög szigeten, autóval megközelíthető a partok 80%-a
Idén Albánia a fő célpont, előtte Ohridban kezdünk. A magyar-szerb határt kihagyva, Debrecen - Nagyvárad - Arad - Temesvár - Versec - Szendrő úton érjük el a szerb pályát. Voltunk már erre, határokon nem volt eddig várakozás, utak minősége teljesen rendben.
Mi is ezt az útvonalat célozzuk meg 2 hét múlva.
Szombat este indulunk, Sarti a célállomás.
Tavaly már kis Röszkén is több mint 1 órát álltuk a tűző napon.
Ebben az évben nem kockáztatom meg.
Amit veszítünk az esetleges lassabb haladással azt simán bepótoljuk a gyorsabb határátkeléssel.
Ja, tavaly Montenegróból hazafelé, Kragujevácon döntöttünk el hogy erre jövünk vissza és nem vettünk online matricát. A szerb-román határon nem is árultak. Megálltunk egy kútnál, de ott sem volt, voltak ott rendőrök, őket kérdeztük meg, hogy hol tudunk venni. Ők mondták, hogy menjünk nyugodtan, majd lesz Temesvár előtt egy nagy Petrom kút és ott vegyünk. Így tettünk nem volt semmi gond.
Ártándnál kifelé a határ után jobbra a Petrom kút állandóan nyitva van, ott biztosan lehet venni, ha minden kötél szakad.
Aradot ki szoktuk kerülni és a pályán megyünk Temesvárig. Azért jött be ez az útvonal mert majdnem 100 km-rel rövidebb, nem volt sor a határon és a nagy Röszkével a várakozáson kívül az is gond, hogy magyar matricaköteles, akkor is, ha csak az utolsó csomóponton megyünk fel az M5-re. Pofátlanok...
Sziasztok !tegnap haza felé jövet Szerbiában változott a fizetés a Presevói kapunál már csak jegyet osztogattak amit Doljevac-Leskovaci kapunál kellett fizetni 5 euró volt.