Egy utolsó perces lemondás miatt szabadon lesz júl 20-27 között az Ágni studió. Mivel baráti viszony alakult ki közöttünk az évek során (negyedszerre jönnek, csak az első hetet force major miatt le kelett mondaniuk), képtelen vagyok kifizettetni velük a szállás árát a lemondott napokra, bár tehetném. Így inkább megpróbálom kiadni, tehát szabad 7 napra, érkezés júl 20 és távozás valszeg júl.27, hacsak le nem mondják a 2. hete is, amitől nagyon szomorú lesz gyermekem, mert kis barátnőjét várja:(
Ha valakit érdekel, írjon az evia.greece@yahoo.com címre. A lakást itt lehet megtekinteni.
Agni
sziasztok ! nem tudja valaki , Evia-ról megy valamilyen hajő a Sporádokra, mondjuk Skiathosra ? mit tudom én pl. Pefki-ből vagy a környékéről ??? böngészgettem ilyen kompos oldalakat , de semmit nem találtam......
előre is köszi......
klassz . . . ezek szerint vannak hajók !!! Kymi azért kicsit durva lett volna , annál már akkor agikampos is közelebb van . (persze ha nem eleve Kymi-be megy az ember) én azt hittem agikompos-ból mennek mert ugye a komp is oda megy, de ez így még jobb ...
Szia,
észak Éviáról, Pefkiből vannak sétahajók a Szporádokra, pontosabban Skiathosra és Skopelosra, de nem Allonissosra. Nem lehet innen járműt átvinni, ahhoz Agios Konstantinosra át kell kompozni és onnan megint vissza a Szporádokra. Skiathosra 3szor hetente, Skopelosra csak szombaton és ez egyelőre aug végéig érvényes.
Régóta, napi szinten búvárkodom a fórumon, ezek szerint nem elég alaposan.
Evia, Pefki a szívem csücske, többek között azért, mert ez volt életem
első igazi, első görögországi nyaralása 2003-ban.
Örömmel tölt el, hogy más is volt ott.Nekem sokkal élvezetesebb volt Pefkiről Skiathosra menni - fele akkora hajóval - mint később Volosból 2x.
Koukounaries beach a hajótól függetlenül is gyönyörű, újra és újra energiával töltött fel a látványa.
- Pefki-től nem voltam elragadtatva, majdnem mindig máshova mentünk.. (napközben) szóval elég sokat autóztunk.. összességében nem rossz ez az Evia, de elég érdekes egy hely...
Na, nem mesélsz? Kíváncsi lennék miért írtad, hogy érdekes hely Évia? Nem mintha nem tudnám, mennyire más a többitől..de azért érdekelnének a tapasztalatok.
Szia Vikso!
Sajnos Mr. Dana eltűnt, pedig nagyon szívesen elolvastam volna a beszámolóját az Éviai barangolásairól. Most egyelőre nincs itt semmi érdekes, eszméletlen ronda idő szeptember közepétől, hihetetlen. Azért hideg nincs, csak iszonyú nedvesség..
Mediterraneo | #153157 | 2010-10-18 16:48:59 | Válasz a #153155. hsz-ra
Szia Ágni!
Off: itt nem csak nedvesség van, hanem HIDEG is. Elcserélném ám a nedves hideget egy kis nedves melegre