Vrasna
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 13 14 15 ... 52 53 54   >
Üzenet
  Csutek | #14355 Üzenet | 2006-08-22 15:26:38 |
Andra!

Néztem a híreket a neten. Azt írják, hogy sikerült eloltani a tüzet.

Hihetetlen árak vannak. Szeretem a fagyit, de nem ennyire.
  HJudit | #14367 Üzenet | 2006-08-22 16:59:53 |
Csutek!
én is 1 euróért vettem egy gombóc fagyit, na de az a gombóc az itthoninak legalább kétszerese volt a méretét tekintve! Három gombócos fagyikelyhet alig bírtam megenni, pedig elég jó a befogadó képességem icon_lol.gif icon_lol.gif
Az ásványvízért meg egy büfében itthon is elkérik a közértes ár 1,5, kétszeresét. Persze, nem azt mondom, hogy tiszta olcsóság a kinti lét, de még mindig elviselhetõbb, mint más frekventált európai tengerparti országokban......
De ezt Te is tudod és olyan jó, hogy mindjárt újabb tapasztalataid lesznek!
Nagyon jó utat kívánok!
  Csutek | #14373 Üzenet | 2006-08-22 17:32:56 |
HJudit!

Szóval, ha egy gombóc kitesz kettõt is, akkor semmi gond, mert 1 gombóccal megelégszem.
Igazság szerint, ha nyaralok nem nagyon nézem, hogy mi mennyibe kerül. Van egy összeg, amit a nyaralásra szánok, azt elosztom az idõvel, amit ott töltök és meg van a napi limit. Nem szoktam túllépni.
Köszi a jókívánságot. Még hármat alszom és kalandra fel!!!!!!!!!!!!! icon_lol.gif
  Andra | #14426 Üzenet | 2006-08-23 08:57:26 |
Csutek írta:
Kristin1!

Már csak 3 nap van indulásig. 4-et nem bírnék ki. Hihetetlenül türelmetlen vagyok, pedig ez inkább a férjemre jellemzõ. Õ most halál nyugodt. Persze nem neki kell csomagolni és nem Õt fogják szidni, ha valamit elfelejtek.

Ez az utolsó pár nap hihetetlenül lassan tud telni. Ilyenkor már én is nagyon türelmetlen voltam, már nagyon indultam volna, de ekkor mintha direkt nem telt volna az idõ.
Tudom mit érzel most, de most már közel a cél! icon_smile.gif
De jó lesz neked!!!!!!!!!!!
  Andra | #14428 Üzenet | 2006-08-23 08:59:57 |
Szia HJudit!

Ebben mondjuk teljesen igazad van. Én piszkosul birok fagyit enni, hatalmas mennyiségben, mert nagyon szeretem, de ez a görög 3 gombóc majdnem kifogott rajtam.
Amúgy ezt megfigyeltem, hogy bár elég drága náluk mondjuk a csokis fánk (1,20) vagy a palacsinta (2 euró) vagy a fagyi, viszont annyira tartalmasak és laktatósak, hogy simán jóllakik velük az ember, nem úgy, mint itthon.

De azért 1.700 forintot akkor is sajnáltam fagyira kiadni, bármennyire is finom volt.
  Andra | #14429 Üzenet | 2006-08-23 09:02:20 |
CSutek!

Én pontosan ugyan így csinálom. A pénzemet elosztom a napok számával és mindig limiten belül maradok. Sõt, az elsõ napokban próbálok megtakarítani, így az utolsó napokra mindig több pénzt költhetek, mint induláskor. icon_smile.gif Ez a módszer az idén is bevállt. Az utolsó napokban minden nap étteremben ettünk.
  Csutek | #14436 Üzenet | 2006-08-23 09:24:51 |
Andra írta:
CSutek!

Én pontosan ugyan így csinálom. A pénzemet elosztom a napok számával és mindig limiten belül maradok. Sõt, az elsõ napokban próbálok megtakarítani, így az utolsó napokra mindig több pénzt költhetek, mint induláskor. icon_smile.gif Ez a módszer az idén is bevállt. Az utolsó napokban minden nap étteremben ettünk.

Én is spórolok az elején. Amit megtakarítok azt ajándékokra költöm, a maradékot eldorbézoljuk.
Már csak kettõt alszom indulásig, de nem vagyok felhõtlenül boldog. Tegnap egész este csörgött a telefonom a tûz miatt. Sokan lebeszélnének az útról. Nem soká hívom az irodát, hogy mi a helyzet. icon_cry.gif
  Andra | #14444 Üzenet | 2006-08-23 10:16:03 |
Melyik részre is mentek pontosan?
  Csutek | #14448 Üzenet | 2006-08-23 10:20:29 |
Halkidiki-Kassandra félsziget- Fourka Beach. Néhány km-re van Polihrono, ahol ég minden. Azt hallottam, hogy nem engednek be senkit a félszigetre. Most várom, hogy visszaszóljanak az ut.ir.-ból.
  Andra | #14454 Üzenet | 2006-08-23 10:27:01 |
Ó te szegény!!!!! icon_sad.gif Ez tényleg elég közel van hozzá.
Ilyenkor mit csinálnak? Visszaadják a pénzeteket, vagy elcsúsztatják az indulást?
Azért remélem össze fog jönni a nyaralásotok.
Ez az idei nyár úgy látom minden földrészt "megkínzott" rendesen. icon_sad.gif

Majd mondd már, hogy mi a helyzet. Bár lehet, hogy ez nem ebben a topicban kellene megbeszélnünk. icon_confused.gif
  Csu | #14458 Üzenet | 2006-08-23 10:38:12 |
Andra!
Láttam, tetszettek a képeim (Thassosról), az atuális topikban írtam is róla egy kicsit.
  Csutek | #14461 Üzenet | 2006-08-23 10:40:38 |
Ha tudok valamit, a dumcsiban megírom. Egyenlõre közel állok a síráshoz.
  Andra | #14464 Üzenet | 2006-08-23 10:46:03 |
csu!

Igen, nagyon tetszettek! Gyönyörû kis sziget!!! Nem szeretnél esetleg egy kis beszámolót is írni? icon_lol.gif
  Andra | #14465 Üzenet | 2006-08-23 10:46:53 |
Csutek írta:
Ha tudok valamit, a dumcsiban megírom. Egyenlõre közel állok a síráshoz.

Oké, a dumcsiban folytatjuk.
Ne szomorodj el, biztosan minden meg fog oldódni és nem fog elmaradni a nyaralásotok.
  Kristin1 | #14488 Üzenet | 2006-08-23 12:06:03 |
Andra írta:
Csutek írta:
Kristin1!

Már csak 3 nap van indulásig. 4-et nem bírnék ki. Hihetetlenül türelmetlen vagyok, pedig ez inkább a férjemre jellemzõ. Õ most halál nyugodt. Persze nem neki kell csomagolni és nem Õt fogják szidni, ha valamit elfelejtek.

Ez az utolsó pár nap hihetetlenül lassan tud telni. Ilyenkor már én is nagyon türelmetlen voltam, már nagyon indultam volna, de ekkor mintha direkt nem telt volna az idõ.
Tudom mit érzel most, de most már közel a cél! icon_smile.gif
De jó lesz neked!!!!!!!!!!!

Szerintem én vagyok a kivétel. Én úgy emlékszem, hogy nyaralás elõtt az utolsó 1 hét gyorsan telt. Nekem májustól júliusig vánszorgott az idõ. icon_biggrin.gif Viszont sajnos a nyaralás napjai hihetetlen gyorsan tudnak peregni! icon_cry.gif Nem igazság.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 13 14 15 ... 52 53 54   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu