Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 130 131 132 ... 466 467 468   >
Üzenet
  Katus | #93139 Üzenet | 2009-03-20 21:31:42 |
Éppen ez az: Helyben főszezonban 40 euro alatt/éjszaka ,nincs szállás még a legolcsóbb részein sem Görögországnak/Studió/ ergo,max 3 főre
A dias zeusz olcsóbb ezekszerint,mert ők 30-35 euro között adja ugyanazt a szállást és még 12 éves korig a gyermekeknek nem kll fizetni a szállásért
Akkor most ki az olcsóbb?
Katus
  Kissas57 | #93142 Üzenet | 2009-03-20 22:05:03 |
Kedves Katus!

Nem tudom, de nekem 25/éj/fő. (igaz egyedül megyek) euroért igazoltak vissza 4 éjszakát Krétán Aumodarán szept 8-12 között reggelivel, medencés apartman, de nem egyet láttam ami 30-ért mérte a szobát/éjszakára a 2-3 ágyasat és nem személyenként mint iroda, de lehet csak én néztem el, és mielőtt szó lenne, hogy ellenük vagyok; kijelenthetem, hogy nem, de van alternatíva, ha valaki nem elégedett az irodákkal
  Killerlaca | #93143 Üzenet | 2009-03-20 22:11:14 | Válasz a #93142. hsz-ra Előzmény #93142
Ez azért lehet mert szeptember már utószezon és a 45euro leugrik 20-25euro-ra. Sajnos én is úgy vettem észre hogy az irodák azért olcsóbbak.
Gondolom mert ők egész évre vagy évekre lekötnek apartmanházakat és így biztos jobb árat tudnak kialkudni mint mi egyénileg.
Na sebaj a lényeg mennyünk nyaralni. icon_cool.gif
  Antero | #93144 Üzenet | 2009-03-20 22:12:10 |
Katus írta:
Éppen ez az: Helyben főszezonban 40 euro alatt/éjszaka ,nincs szállás még a legolcsóbb részein sem Görögországnak/Studió/ ergo,max 3 főre
A dias zeusz olcsóbb ezekszerint,mert ők 30-35 euro között adja ugyanazt a szállást és még 12 éves korig a gyermekeknek nem kll fizetni a szállásért
Akkor most ki az olcsóbb?
Katus

Stalisban tudok Neked szerezni ; bármit !!!!
irodával drágább

András
  Kissas57 | #93145 Üzenet | 2009-03-20 22:34:24 | Válasz a #93143. hsz-ra Előzmény #93143
http://www.hostelsclub.com/
http://www.budavartours.hu/gorogorszag/

lehet Neked van igazad, de irodanevet nem emlitve, az Ausztralian apartmanhotelról van szó, mert iroda személyenként számol 25 eurot.
  Czoki | #93148 Üzenet | 2009-03-21 07:53:00 | Válasz a #93088. hsz-ra Előzmény #93088
Szia Kyra!
Mi m.évben utaztunk az IBUSZ-al Saritba, repülővel. MALÉV menetrendszerinti járat. Teljesen korrektek
voltak minden tekintetben. A rep. téren várt az idegenvezető, aki végig
jött velünk a buszon. Minden közbenső megálló helyen,- több nyaralóhelyet érintett a busz,- bekisérte az oda utazókat a szállásukra.
Mi még itthon kértük az emeleti, lehetőleg tengerre néző szobát, melyet
az iroda nem garantált, de beírták a foglalási lapra, mint kérést.
Meg is kaptuk. Igaz oldalról volt látható a tenger, de a szobák sajátosságából adódóan nem is volt jobb.
Összefoglalva: Ha idén is tudnánk utazni, biztosan velük mennénk. icon_lol.gif
Korábbi években a Dias Zeussal utaztunk, teljes megelégedésünkre,de
náluk megszünt a "szárazföldi" repülős út. icon_cry.gif
Üdv. czoki.
  Anyuci68 | #93149 Üzenet | 2009-03-21 08:18:17 | Válasz a #93139. hsz-ra Előzmény #93139
Én is egyet tudok érteni Katus-sal. Idén főszezonban Apollon-nal kb. 33 €/napra jön ki a 3 fős szállás a mostani 305- Ft-os árfolyammal (igaz, a 3 ból egy gyerek, akinek nincs szállásdíja) Tavaly is nézegettem a görög szállásadók ajánlatait (már amit a neten találtam), illetve idén is nézelődtem. Egyrész sokan nem tüntetik fel az árakat, másrész - aki válaszol- az is ehhez képest elég húzós árakat küld, mondjuk majd a dupláját.
  Ettika | #93160 Üzenet | 2009-03-21 12:52:59 |
Sziasztok,
Mi is Apollon-nal megyünk aug.10.-én 3 ágyasba s euro-ba 26 -ra jön ki és nálunk sem kell a gyerekre fizetni. icon_biggrin.gif
Szerintem ez nem sok. icon_exclaim.gif
  Yldyke | #93161 Üzenet | 2009-03-21 14:45:06 |
Mi tavaly a fehérvári Bollával (nem keverendő a megszűnt Bellával) utaztunk. Nem volt a buszos „személyzet” olyan hű de kedves. Köszönés 0. Kérések teljesítése 0. (Értem ezalatt a légkondinak legalább az éjszakai „szaggatott” járatását.)
jSzörnyű volt. Kb. 18 órás volt az út (a szintén szörnyű Makrygialosra), de bedagadt a lábunk.
Ellentétben a 36 órás Pargai úttal, ahol sem lábdagadás, sem
lözönyös sofőrök. Minden tuti jó volt. Megjegyzem az Aeolussal mentünk. Tündériek voltak a sofőrök. Komolyan gondoltam arra, hogy hazajövetel után írok a dunaszerdahelyen székelő cégüknek egy dícsérő levelet. Aztán lemondtam róla, mert hátha ártalmas lenne annak a két „tündéri” (Laci és Gyuri) sofőrnek. Ők nem nyomatták agyba-főbe azt az idióta találmányt, a légkondit. Vagy talán nem is találmány idióta, hanem a tudatlan használóik. Bármikor szóltunk megálltak akár eü. ok volt, akár csak úgy pihi. Igaz, lehet, hogy ezért volt 36 órás, de megérte, mert nagyon jó volt az utazás. Ezen a járaton a „tölteléket” 10 szlovák képezte, a többséget MI alkottuk. A 10-ből 2 nagyon aranyos volt, 1 próbált az lenni, de az „ura” leállította.!? A szállás először szörnyű volt. Ablaktalan. A tulaj azt mondta tárjam ki az ajtót!!!??? Aztán hála a takarító néninek, másnap adott egy normális szobát. Csórikám Albániából járt át dolgozni. De nagyon aranyos volt Ő is.
Szóval: Fentebb leírtak ellenére nem fényezem az Aeolust. Egy dolog, hogy 1x bejött, de az utánunk lévők már tölteléket képeztek és ők azt írták, hogy borzalom. Soha többé nem mernék az Aeolussal menni. (pedig a tulaj görög, csak nem jó helyen székel….)
De a Bollát sem fényezem. No meg a Makrys idegenvezetők…….. Nem is értem miért dícsérik a lapjukon őket.
Idén az Apollónnal szándékozunk menni. Örülök, hogy szinte mindenki jót ír róluk. (apropó: ők hogy állnak a légkondi használatával?)
  Vio | #93169 Üzenet | 2009-03-21 16:19:20 |
yldyke írta:

Ellentétben a 36 órás Pargai úttal, ahol sem lábdagadás, sem
lözönyös sofőrök. Minden tuti jó volt.

Nekem nem is tűnt olyan hosszúnak, igaz Ti Győrben szálltatok fel icon_lol.gif De az utazás tényleg nagyon jó volt, főleg a társaság icon_wink.gif
  Papamaci | #93171 Üzenet | 2009-03-21 17:07:34 |
Aki nem bizzik senkiben és észak görögbe szeretne menni az probálja meg a Forgó travelt no gond jó árak mindig van kisérő és elmond mindent megmutatja a szobákat és kedves is ajánlom mindenkinek

NO REKLÁM CSAK EZ BIZTOS TÖBB MINT TIZ ÉVE

csak ajánlani tudom
  Ratio | #93176 Üzenet | 2009-03-21 18:16:10 |
yldyke írta:
... Szörnyű volt. Kb. 18 órás volt az út (a szintén szörnyű Makrygialosra), de bedagadt a lábunk. ...

... No meg a Makrys idegenvezetők…….. Nem is értem miért dícsérik a lapjukon őket. ...

Mi is 2006-ban busszal mentünk, oda felé sem volt túl jó, de nem a személyzet, hanem az útitársak miatt, akikre akkor jött rá a hangosgodás, amikor megálltunk 2 órára a határ után pihizni (túl korán érkeztünk)

Makrys idegenvezetők? ??? Merre dícsérik, melyik lapjukon?

Az én lapomon (egy utazó lapján) pl. van egy dícséret, ami abszolut szubjektív és kizárólag Viktornak szólt. Hál istennek feldobta a hangulatot icon_smile.gif De ő csak 2008-ban volt ott.
De nekünk a többi év fakultatív idegen vezetőivel (mindig más volt) sem volt semmi gondunk, kifejezetten kedvesek voltak. icon_smile.gif
  Juhi | #93183 Üzenet | 2009-03-21 19:57:25 |
papamaci írta:
Aki nem bizzik senkiben és észak görögbe szeretne menni az probálja meg a Forgó travelt no gond jó árak mindig van kisérő és elmond mindent megmutatja a szobákat és kedves is ajánlom mindenkinek

NO REKLÁM CSAK EZ BIZTOS TÖBB MINT TIZ ÉVE

csak ajánlani tudom

Ugyan Görögországban még nem utaztam velük, de Ausztriában, és itthon már többször.
Én is csak ajánlani tudom őket.
Áprilisban is velük megyek, egy 1 napos hazai kirándulásra.
  Yldyke | #93196 Üzenet | 2009-03-22 09:55:41 | Válasz a #93169. hsz-ra Előzmény #93169
Szia Vio!
Hát persze, hogy nem tűnt hosszúnak. Ha klappol minden (útitársak, személyzet...) Pedig tudod: el is tévedt az a két "tündéri" sofőr. Még az Aeolusról annyit (ezt Te is alátámaszthatod) A Zacharias stúdiót írta a Vartos beachoz közel, ami enyhén szólva nem igaz.....
  Yldyke | #93198 Üzenet | 2009-03-22 10:17:55 | Válasz a #93176. hsz-ra Előzmény #93176
Szia Ratio!
Melyik lapon dícsérik? Hát itt a Hellasz-on, a Makris rovatán. Mivel tavaly voltunk ott (és akkor bújtam azt a rovatot) ezért már nem tudom pontosan megjelölni, hogy melyik hozzászólás volt az. Pontosan. Egyébként akkor volt eltörve a keze (ujja). A Viktor tényleg nagyon jó pofa volt, mindig megnevettetett mindenkit, de a jópofiság mögött óriási adag ÉRDEK volt a segítség kevés jelével.
Pl.: az Edessa vízesés megtekintésekor nem mehettünk be a vízesés mögötti barlangba, mondván, nincs idő, nincs semmi érdekesség és nincs is nyitva. Pedig nyitva volt. Emlékeim szerint durván 2 EUR volt a belépő. Innét „rohantunk” át Naussába az arborétumba. Itt kötelező pisztrángevés (no nem mindenki dőlt be a kötelezőségnek). Morci is lett. Röpke egyéni séta az arborétum területén, mely a park nagyon kis részét tette ki, és irány „haza”. Aztán meg az Éva (ha jól emléxem a nevére) sem volt valami segítőkész. Alig akaródzott lecserélni az egyik fakultatív utat egy másikra. Megjegyzem, nem mi voltunk az egyetlenek, akik (a program pontosabb ismertetése után) le akartuk cserélni. Ez végül Viktor közbenjárásával sikerült. (No persze, egy drágábbra fizettünk helyette be.)
Emlékeim szerint (ezt a nyaralást próbáljuk törölni a memóriából) mintha úgy lett volna, hogy egy napra tettek két programot. Nos ez a nyaralásunk volt a Bollával. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy egy „viszonteladó” győri utazási irodában fizettünk be, le kellett bumliznunk saját erőből (transzfer nyima) fehérvárra és ott felszállni egy Bolla Tours nevü buszra. Akkor nagyon bennünk volt (több útitársammal egyetemben), hogy panasszal élünk, de jó magyar szokás szerint, ami elmúlt, elmúlt. Nem piszkáljuk. Meg aztán, összeismerkedve két útitárs-családdal, együtt jobbá, szebbé tettük az ott töltött napokat
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 130 131 132 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu