Urbia,
nagyon jó utat, érezzétek jól magatokat! Korfuban nem fogtok csalódni, abban biztos vagyok!
Andra,
igen, jó idõ van, igaz nem saját tapasztalat, de már én is nézelõdtem korábban ezzel kapcsolatban. De Anikó szerintem majd ad bõvebb felvilágosítást is, ha erre jár.
Andi
Én már voltam Korfun 09.21-tõl csodálatos idõvel az esti hõmérséklethez egy könyû pulcsi,egy vékony nadrág már elkelt,de legalább éjszaka nem volt meleg lehetett pihenni.A víz tökéletes volt.De az idõjárást sajnos nem lehet kiszámolni.Juliusban is esett már egy hétig esõ.
Elõször megyek Korfura,Gouvia-ban a Hotel Popi Star-ban lesz a szállásunk.Tudna valaki valamilyen infót a hotelrõl, Gouviá-ról? Nagyon szépen megköszönném!!
Légy szi nyugtassatok meg hogy jó helyre megyünk,bár vissza olvastam s szinte csak dícséreteket láttam Korfuról.
Urbia! itt vagyok én is, bár csak a szivemet fájdítom. Sajnálom, hogy késve kívánok neked jó utat és nagyon szép nyaralást. (Hátha még olvasod a fórumot?!) Ha nem, akkor tudd, hogy gondoltam rád, csak nem jól emlékeztem az indulásodra, azt hittem még van pár nap!
Remélem sikerül minden és szép idõtök is lesz, meg jó programok!
Andra! Én is nagyon örülök, hogy összejött és mész Görögországba, fõleg Korfura! Szerintem Parga után lesz még egy szerelmed, mert Korfu is csodálatosan szép, és nem lehet megunni. Mi már kétszer voltunk, tavaly harmadszor, igaz csak egy napra, és még mindig visszavágyunk!
Elõször mi szeptember közepén voltunk ott annak idején és végig gyönyörû idõ volt, meleg de nem volt kánikula. Igazi görög õsz volt, ami csodálatos! Szerintem ne félj az idõtõl!
Aranyosak vagytok, hogy velem együtt örültök.
Meglepõ még nekem is, de úgy néz ki, hogy megyünk a barátnõmmel.
Felhívott, hogy nincs-e kedvem menni vele, mert elengedte a férje, nekem meg naná, hogy volt kedvem, bár még a pénzt valahogy össze kell rá kaparnom, de meglesz, ha belegebedek is.
Még Korfun nem voltam, legalább ezt is látni fogom.
Azt mondják nagyon szép Korfu, most talán láthatom én is. Repülõvel megyünk, úgyhogy külön élmény lesz.
urbia, ti mikor indultok? Biztosan írtad, de nem olvasta vissza.
Korfuról még Pargara is át lehet ruccanni.
Andra | #77191 | 2008-08-15 20:09:18 | Válasz a #76907. hsz-ra
geot, neked is köszi a választ.
Reméltem, hogy ott még ilyenkor jó idõ van, bár manapság már nehéz az idõjárást kiszámítani, de azért Korfu csak délebbre van.
Andra | #77192 | 2008-08-15 20:11:00 | Válasz a #76914. hsz-ra
urbia!
Most látom, hogy ti pont ma utaztok Sidarira.
Mi is oda fogunk menni, úgyhogy majd várom az élménybeszámolót.
Igaz, hogy utólag, de jó utat és nagyon szép nyaralást kívánok nektek!
Andra | #77193 | 2008-08-15 20:13:32 | Válasz a #77041. hsz-ra
Anikó!
Köszönöm neked is!
Gondolhatod, hogy én is mennyire örülök neki. Már teljesen letettem az idei nyaralásról, de hát az égiek se bírták nézni a kínlódásomat és megkegyelmeztek.
Nagyon várom már. A barátnõm oda van Korfuért, biztosan nekem is fog tetszeni.
Végre téged is látni a Hellaszon! Õszintén örülök, hogy nem marad ki idén sem Görögország! Ennek így kellett lennie!
Képzeld, idén én is majdnem voltam Korfun Elmentünk Lefkadáról Igoumenitsába, át szerettünk volna menni Korfura 1 napra komppal, de olyan drága volt, hogy letettünk róla. (Autót is vinni akartuk mindenképpen, ezért lett volna nagyon húzós az összeg). Én meg beleéltem már magam, hogy megyünk, úgyhogy elég csalódott voltam. Hozzál majd szép képeket! Biztos hogy nagyon jó lesz, a repülés meg valami fantasztikus dolog! (Tavaly azt sem tudtam, mit várok jobban: a nyaralást vagy a repülõutat.)
Egy nagyon kedves családi barátomék mennek oda, a TUI-val, de 1 kép van róla a katalógusba. Alatta motorkölcsönzõ és egy utazási iroda van.
Segítségedért elõre is köszi!