Köszönöm, hogy "kéretlenül" válaszoltál! Legyen ez gyakori jó szokásod itt a hellaszon!
Tényleg aggódom egy kicsit mert még sosem jártam ezen a reptéren. Örülök neki, hogy jó véleménnyel vagy róla! Mennyi idõvel érdemes korábban kimenni a reptérre?
Szia! Elnézést, hogy így kéretlenül belszólok, de olvasom, hogy a debrecni reptér érdekel. Én tavaly Bulgáriába repültem onnan és nekem sem volt eleinte sok bizalmam iránta. De... A kifutópálya nagy és a légifolyosó sem zsúfolt, ezért sokkal símább a le- és felszállás. A becsekkolás és a tranzitba belépés sokkal símább és gyorsabb volt, mint a jóval nagyobb burgaszi reptéren. A büfében az árak jóval olcsóbbak, mint Ferihegyen és az egész reptér kellemes és kúltúrált, a személyzet kedves. Én sokkal szívesebben indulnék innen máskor is, mint Ferihegyrõl. Ja és a parkolás valóban ingyenes. Jó utat!
A Debreceni reptér biztos hogy sokkal kisebb, mint a Ferihegy, az meg sokkal kisebb, mint a JFK, mit számít, hogy mekkora reptér????
A Debreceni kifutópálya 120 m széles és 2,5 km hosszú a legnagyobb gépek is leszállnak... Nem kell órákkal elõtte kimenni és nem kell fizetni a parkolásért...
Régen orosz katonai reptér volt, igen nagy katonai forgalommal...
Ja a 47-es bevezetõn van...
A debreceni reptérrõl mi a véleményetek?
Mi mindíg a Ferihegyrõl indultunk eddig de mivel a nagyszülõk is jönnek velünk idén és nekik ez nagyon közel van ezért onnan indulunk.
Állítólag jóval kisebb mint a pesti.
az 1 terminálról megy és mindig elég szépen késik.
Mi ugyan Krétára mentünk, de egyszer sem késett a gép. És nagyon korrekt volt a személyzet is. Egy dolog nem volt túl szimpi, hogy szlovákul beszéltek, pedig csak magyar utasok ültek a gépen. De ezzel együtt is, nekem nagy élmény volt az elsõ repülös utam az Air Slovakiaval.
noni
Tudja valaki, hogy Air Slovakia Ferihegy 1-rõl v. 2-rõl indul Rodoszra? Esetleg a reptéri parkolással (hosszútávú) van tapasztalatotok? Be kell elõre jelentkezni? Kora hajnalban is ott vannak? Oda szállítanak a reptérre minden elõzetes megrendelés nélkül?
Tudja valaki, hogy Air Slovakia Ferihegy 1-rõl v. 2-rõl indul Rodoszra? Esetleg a reptéri parkolással (hosszútávú) van tapasztalatotok? Be kell elõre jelentkezni? Kora hajnalban is ott vannak? Oda szállítanak a reptérre minden elõzetes megrendelés nélkül?