Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 132 133 134 ... 466 467 468   >
Üzenet
  Yldyke | #93580 Üzenet | 2009-03-26 19:01:53 | Válasz a #93409. hsz-ra
Szia Juditella!
Mi 2007-ben voltuk az Aeolussal Pargán. Akkor a Riviera Travel (Teleki u.) volt a viszonteladó utazási iroda. Nekünk ők mondták, hogy a Shell kútnál kell felszállni. Tehát nem kellett „kiforszíroznunk”. Te melyik irodánál érdeklődtél (hogy olyan infót kaptál, hogy Pesten kell felszállni?) Az Aeolus előnye, hogy Győrön keresztülmegy, így miért ne lenne felszállási lehetőség? Nem értem miért mondták Neked Pestet?
Pargával meg volunk-e elégedve? TELJES MÉRTÉKBEN. A SZÍVÜNK CSÜCSKE. ÁLMAINK ÁLMA azóta is. Ez az a hely, ahova még vissza fogunk menni (pedig nem szokásunk többször ugyanott nyaralni). Tiszta vizek, gyönyörű tájak: pl. Lichnos beach-re egy olajfaligeten kell keresztülsétálni. Nem egy rövid túra, de árnyékos, szép. A Valtos aprókavicsos (nem lesz tele a fürdőruci homokkal). Az Acheron folyó pedig NAGYON FELEMELŐ ÉLMÉNY. Ezt egyénileg tettük meg, motorral mentünk oda, majd felsétáltunk gyalog egy jó darabon (persze nem a vízben, mert az nagyon-nagyon hideg). Szóval: Pargát NEM SZABAD KIHAGYNI. Még a szlovák társaságot is ki lehet bírni a cél érdekében.
Mint már írtam, nekünk nagyon szerencsénk volt akkor. Mi voltunk jócskán többségben a buszon. És nagyon jól sikerült az utazás is, ripsz-ropsz elröpült az a 36 óra. Ja igaz is! Azt tudod, hogy kb. 6 órás szerpentinút visz Pargára? „Dedalont” vigyél. Én is azt hittem, ó mit nekem ide-oda kanyar. Aztán pár óra elteltével azért bevettem egyet.
Azt is írtam, hogy a szállással is volt egy kis bibi: ablaktalan szoba…..
  Yldyke | #93582 Üzenet | 2009-03-26 19:14:30 | Válasz a #93391. hsz-ra Előzmény #93391
Szia Josza2!
Juditellának írtad: „…Semmi okod, az aggodalomra az Aeolussal és az utazással kapcsolatban. Modom ezt úgy, hogy egy cseppet sem a szívem csücskei ők és jómagam sohasem fogok velük utazni….”
Ezt jól megírtad! Valahogy a szám íze szerint. Mivel olyan „egetrengető” gondunk nekünk sem volt velük (mint írtam: 1 fiatal pár nagyon aranyos, kedves volt velünk, 1 nő próbált kedves lenni, de a férje leintette). A szálláson mellettünk szintén szlovákok voltak, ők elég bunkók voltak, míg rájuk nem köszöntünk, ekkor már elfogadhatóan viselkedtek, de soha nem köszöntek előre. Bár lehet, hogy inkább csak családi gondjaik miatt voltak olyanok, (mivel elég nagy család volt, 2 szobát foglaltak el)
Érdekes mondatod ez is: „…csupán egy ott élő magyar asszonnyal volt kisebb afférunk…”
Látod, több helyen azt írják, hogy: … és kevés magyar van még ott…. (Ezt ha minden igaz Skopelos szigeti fórumon olvastam, az indexen)
Szóval mi még önmagunkkal sem vagyunk megelégedve. Akkor meg miért cikizünk másokat?
Egyébkén szerintem is: Juditella kerítsen útitársa(ka)t és vágjon bele. Pargára EL KELL MENNI!
  Antero | #93629 Üzenet | 2009-03-27 10:21:50 | Kréta
Mostanra hivatalosan is BIZTOS ;

Neckermann /Kréta/májusi utak = S T O R N O !!!!

Idei első út 2009.06.14
  Mono | #93632 Üzenet | 2009-03-27 10:50:32 | Válasz a #93629. hsz-ra Előzmény #93629
Mi az ok?Nincs elég utas?
  Antero | #93635 Üzenet | 2009-03-27 11:04:25 | Re:
Mono írta:
Mi az ok?Nincs elég utas?

8 gépet előre megtöltöttek/ heti 2 gép ment volna / , szállások visszaigazolva MÁR FEBRUÁRBAN !
A befizetett előlegek mennyi kamatnyereséget hozhatott a konyhára ; ennyi?!?!??!? utas esetén ? icon_twisted.gif

A N.-nál nem az első eset .........
  Kristin1 | #93644 Üzenet | 2009-03-27 11:51:25 | Válasz a #93635. hsz-ra Előzmény #93635
Én ezt nem értem. Mi lesz az utasokkal, akik lefoglalták a nyaralásukat májusra?
  Antero | #93647 Üzenet | 2009-03-27 12:00:18 | Re:
kristin1 írta:
Én ezt nem értem. Mi lesz az utasokkal, akik lefoglalták a nyaralásukat májusra?

visszakapják a pénzüket (szép lassan !!! ), vagy " módosíthatnak" ;

foglalhatnak

más időpontra - kb 150 000 ,- Ft -al drágábban ........

icon_wink.gif

Hát nem jó üzlet !!!!!

" Mi lesz az utasokkal, akik lefoglalták a nyaralásukat májusra?"
-szerinted nem les....ják .....
icon_exclaim.gif
  Katus | #93649 Üzenet | 2009-03-27 12:14:23 |
Sziasztok.
Pedig az egyik kereskedelmi rádiónál még hirdeti repülős útjait előszezonra a Neckermann icon_redface.gif
Katus
  Antero | #93651 Üzenet | 2009-03-27 12:22:12 |
Katus írta:
Sziasztok.
Pedig az egyik kereskedelmi rádiónál még hirdeti repülős útjait előszezonra a Neckermann icon_redface.gif
Katus

Hetek óta tudják , - hivatalosan mától icon_wink.gif

( Kréta ! )
  Katus | #93652 Üzenet | 2009-03-27 12:31:17 |
Igazából fogalmam nincs,hogy mitől tud becsődölni egy iroda,amikor is el tudja adni az útjait!???Vagy miért vezeti félre utasait??Mi ebben az üzlet?
Mert igaz,hogy sokan fognak inkább utazni akár plusz költségek árán is,de azután elveszítik az utasok bizalmát.Hosszabb távon ez az üzleti fogás /ha ezt lehet annak betudni/,nem kifizetődő.
  Antero | #93654 Üzenet | 2009-03-27 13:05:55 |
Katus írta:
Igazából fogalmam nincs,hogy mitől tud becsődölni egy iroda,amikor is el tudja adni az útjait!???Vagy miért vezeti félre utasait??Mi ebben az üzlet?
Mert igaz,hogy sokan fognak inkább utazni akár plusz költségek árán is,de azután elveszítik az utasok bizalmát.Hosszabb távon ez az üzleti fogás /ha ezt lehet annak betudni/,nem kifizetődő.

Amíg Ő diktál - a kis irodák az Ő utjait értékesítik , a charter légitársaság léte
is Tőle függ , a szálláshelyeknek is Ő diktál - . icon_evil.gif

Az anyacége meg sem próbál így viselkedni... /CH, D /
  Firkamano | #93655 Üzenet | 2009-03-27 13:07:07 | Válasz a #93651. hsz-ra Előzmény #93651
És aki kivette a szabadságát (ami 2-3 hónap múlva van), és nem tud módosítani mert nincs rá lehetősége a munkahelyén??
Az kap kártérítést? Kétlem... Nem hiszem el hogy nem büntetik meg ezért és sok másért őket.

Egyre jobban ki vagyok ábrándulva az utazási irodákból, remélem ezentúl nem is leszek rájuk szorulva... olcsóbban és biztonságosabban meg tudom szervezni saját magam a nyaralásunkat.
  Antero | #93656 Üzenet | 2009-03-27 13:12:27 | Re:
firkamano írta:
És aki kivette a szabadságát (ami 2-3 hónap múlva van), és nem tud módosítani mert nincs rá lehetősége a munkahelyén??
Az kap kártérítést? Kétlem... Nem hiszem el hogy nem büntetik meg ezért és sok másért őket.

Egyre jobban ki vagyok ábrándulva az utazási irodákból, remélem ezentúl nem is leszek rájuk szorulva... olcsóbban és biztonságosabban meg tudom szervezni saját magam a nyaralásunkat.

1. DE , jelenhetsz kárigényt !
icon_lol.gif
2. Nem biztos ; ami a repjegyet illeti , hogy tudsz olcsóbbat
/felmerül bennem annak lehetősége , hogy e téren is komoly
összefonódások vannak/lehetnek/tutti - persze csak szerintem/
  Atosz | #93669 Üzenet | 2009-03-27 14:17:51 | Re:
Antero írta:
Mostanra hivatalosan is BIZTOS ;

Neckermann /Kréta/májusi utak = S T O R N O !!!!

Idei első út 2009.06.14

Sokan pont a Neckertől nem várták,de még nincs vége az idénynek,pontosabban még el sem kezdődött.
  Firkamano | #93670 Üzenet | 2009-03-27 14:27:24 | Válasz a #93656. hsz-ra Előzmény #93656
Antero!

Persze nem minden időpontra tudom leszervezni olcsóbbra, de úgy alakítom a nyaralást, amikor épp van olcsó repülőjegy.

Vasárnap például elég sok időpontban (főszezonban és előszezonban is) Bp-Athén odavissza mindennel együtt 31 ezer Ft volt. Onnan 30 euroért elvisz a komp Krétára (vagy bármelyik szigetre).
A szállás előszeonban 2 főnek 25-35 euro/éjszaka.
És NYUGAT-KRÉTA... Azt hiszem egyik utazási iroda sem tud ilyen ajánlatot adni.

De persze nem mindenki teheti meg hogy megszervez egy ilyen utat, egyrészt sok idegeskedéssel jár, nem szabad elnézni és elrontani semmit, és nem lesz kint idegenvezető aki vár.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 132 133 134 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu