Stavros
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 132 133 134 ... 259 260 261   >
Üzenet
  Bejja | #112167 Üzenet | 2009-08-01 08:30:22 |
kovzsolt!Elösször is köszike:-)) S irtam privit.
  Hungary001 | #112272 Üzenet | 2009-08-02 12:28:11 |
Sziasztok!
Vrasna környékén hol van robogóbérlés, szerintetek megéri bérelni vannak olyan állapotba...?
Kinek van ebbe tapasztalata.?
Bár robogóval könnyebb megközeliteni közelbe lévő településeket:)
várom válaszokat!!!
  Dian77 | #112288 Üzenet | 2009-08-02 13:29:51 | Válasz a #112272. hsz-ra Előzmény #112272
Asprovaltán a fő utcán az első lámpás kereszteződésnél. Pár szót beszélnek magyarul is.
  Maci | #112428 Üzenet | 2009-08-03 14:27:34 | Válasz a #112272. hsz-ra Előzmény #112272
Ha béreltek robit, akkor érdemes elcsattogni Olympiada-ra.
Jó nyaralást!
  Bejja | #112467 Üzenet | 2009-08-03 17:32:50 |
Igen a sziklás öblöt nézzétek meg:-)
  Bejja | #112601 Üzenet | 2009-08-04 16:20:05 |
dian!Nagyon jó utat kívánok neked, s mégjobb nyaralást:-))
  Dian77 | #112615 Üzenet | 2009-08-04 19:30:31 |
Köszi Bejja! Aranyos vagy! Már pakolok!
  Bejja | #112621 Üzenet | 2009-08-04 19:52:44 |
Remélem dian októberben te is jösz majd a közös bulira.Hát gondolom a Stavrosi képeket majd csak utánna látjuk:-)Érezd jól magad:-)))Jó utat mégegyszer!
  Busaianiko | #112622 Üzenet | 2009-08-04 20:02:36 | Válasz a #112615. hsz-ra Előzmény #112615
Dian, nagyon jó utat kívánok neked. Gondoltam most írok, mert hátha már ritkábban tudsz ideülni, vagy esetleg elkerüljük egymást!
Remélem jó utad lesz, és rengeteg új élményt szerzel!? Hozz majd rengeteg fotót nekünk!! Kalo Taxidi!!! icon_biggrin.gif
  Dian77 | #112640 Üzenet | 2009-08-04 21:30:15 |
Anikó! Bejja! A Tolo topikban válaszoltam.
Bejja! Hú én már el is felejtettem a stavrosi képeket feltenni, de majd ha hazajövünk a toloival együtt felteszem.
Sajnos nekünk az októberi találkozó nem lesz jó, mert egyrészt nagyon messze lakunk, másrészt remélhetőleg akkor nászúton leszünk, azonban várom majd a beszámolókat róla.
  Renault | #112746 Üzenet | 2009-08-05 16:42:54 |
Sziasztok!
Tegnap este jöttünk meg Görögországból, többek között Stavrosból is.Ott az Alexandros P. apartmanban voltunk. Nem igazán voltunk megelégedve az apartmannal. Kezdődött ott, hogy korán reggel, még a buszosok előtt odaértünk (ezt az utazási irodában tanácsolták, hogy biztosan mi választhassunk apartmant). Még itthon márciusban lefoglaltunk 3 db apartmant, egymás melettit és medencére nézőt. De hiába értünk oda a buszosok előtt, még véletlenül sem azokat az apartmanokat kaptuk, sőt még egymás mellé sem kaptuk a 3 apartmant.
Mindegy, ez van, hiába reklamáltunk.
Aztán érkezésünk napján egyáltalán nem volt melegvíz. Sőt, többször nem volt. Ezt is megreklamáltuk. A válasz az volt rá, hogy majd továbbítják az illetékes felé, de mivel az apartmanháznak 2 tulaja van, A és B oldali, ( mi a ház A felében voltunk) ezért majd lesz valami. A B oldalnál forró víz volt...Az minket egyáltalán nem érdekel, hogy hány tulaja van a háznak......
Az apartman konyhai felszerelése is siralmas volt. Törött, tönkrement edények és tányérok, rossz rezsók, és katasztrofális hűtő.
Nekünk szerencsénk volt, mert a fagyó részének volt ajtaja, de másoknak még ez sem volt. Nekünk példának okáért épp csak a hűtőajtónk akart leszakadni, alig tudtuk becsukni.
A férjem (hála istennek ért a vízszereléshez), mindjárt megszerelte a mosdót is, mert épp nem akart a víz lefolyni belőle.
A medence állagára is lehetne fordítani, mert a fiam és az unokatesója lábát elvágták a törött csempék.
Este 8óra körül már kitessékeltek minket a medencéből, mert jöttek fertőtleníteni. (kiírva este 9-van).
De azért, hogy jót is írjak, a környék szép volt, az emberek kedvesek voltak, és a tenger nagyon meleg és tiszta volt.
A fenti kellemetlenségeket leszámítva jól éreztük magunkat.
icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
A következő szállásunk Neos Marmarasban volt, ott viszont nagyon jól felszerelt és jó állapotú apartmant fogtunk ki. (ezt mi kerestük magunktól, nem előre lefoglalt szállás volt). icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
1 óra alatt találtunk szállást magunknak, persze eltérő áron voltak szállások (40 EU-tól 110 EU-ig, de ebben az árban benne volt a klíma is).
Ott a tenger még szebb és még melegebb volt. Sőt, búvárkodni is lehetett. A fiúnk sok kagylót gyűjtött össze, igaz, több méter mélységben.
Megkerestük Sarti mellett az Orange beachet, ami tényleg meseszép. Hófehér sziklák és gyönyörű homok van ott. Érdemes megkeresni...
Jártunk most Thessalonikiben, Kavalában, Thassos szigetén, Philippiben is. Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg ezeket is, megéri...
Sziasztok! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
  Renault | #112794 Üzenet | 2009-08-05 20:57:48 |
Meg a gondnok este 5-után mindig kitereli az embereket a medencéből igy este lehet pihenni.De ez már lehett megváltozott mert sokan főlháborodtak,hogy 5-kor még had ne lehessen fürdeni.De nagyon jo a medencéje:-))J

Szia
Szerintem 5 kor elég korai kiküldeni mért van ki irva 21,00 .
icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
  Bejja | #112860 Üzenet | 2009-08-06 10:36:59 |
szia renault!Hát igen de tavaly mi júniusban voltunk s tudom, hogy mi van kiirva. De mégis ötkor kicsapott minket a gondnok tiszta idegbeteg volt.A barátnőm az irodában dolgozott bementünk s szóltunk neki mert másnak se tetszett, hogy 5-után nem lehetett fürdeni.Ez igy már lehet megváltozott ahogy leírtad.Képeketet raksz fel majd?
  Eduso | #112867 Üzenet | 2009-08-06 11:57:16 | Válasz a #112860. hsz-ra Előzmény #112860
Csatlakozom Renault-hoz szintén nagyon rosszak a tapasztalataink az Alexandros Palaceszal, kiegészítésképpen az Apollon "tesvérirodája" a Nicol Tours is nagyon furcsa volt, az ott tartózkodó idősebb férfi már az érkezés napján olyan fájdalmas arcot vágott, mert bementünk zavarni, mintha vérét vettük volna, ez az összes többi napon így volt. Mondhatom, hogy bunkó volt,Bármely más irodában sokkal segítőkészebbek voltak. Nálunk konkrétan tiszta feketepenész volt a fürdő egyik fala, ami az elszívó rezgése miatt lehullott a levegőbe, a rezsóból potyogott a rozsda, a légkondi úgy zúgott mint egy zetor. Az már csak hab a tortán, hogy két szék volt az erkélyen hármunknak, szedett vedett tányérok, evőeszközök voltak. Otthon olyanokat én kidibtam volna. Az érkezés napján a takarítók nedves ronggyal masztoltak, ami elég büdös volt, ezért nem kellett volna majd 2 órát várni a takarításra.Kértem a leégett illetve lyukas teflonserpenyő helyett másikat, de a takarítónők csak néztek mint a moziban. Annyira nem olcsók ezek a stúdiók, hogy ennyire lelakott, hiányos állapotban adja el őket az Apollon Travel. Néha kimehetnének körülnézni, mert igazán ráférne egy belső felújítás az említett szobákra. Kívülről csili-vili, aztán benn leesik az állad. Az egyszerűség meg a teljes igénytelenség közt még van átmenet.
  Badman | #112868 Üzenet | 2009-08-06 11:57:53 |
Sziasztok, árakat tudtok irni kb mi mennyibe kerűl idén. A szállásról mint látom megoszlanak a vélmenyék, azért reméllem nem olyan vészes, igaz engem a medence nem nagyon érdekel mert ott van a tenger icon_biggrin.gif
Melyik étteremet érdemes kipróálni és hol a legjobb a gyros?
Sziasztok
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 132 133 134 ... 259 260 261   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu