Sziasztok. Nem tudom lehet-e ilyet kérni. Idén nem jutunk ki. Viszont ha valaki megy ki és hazafele tudna hozni 1-2 tálca Gordons Spacet azt nagyon megkoszonénk.
sziasztok. Létezik görög online határátkelő infó, mint ami nekünk van? Ha esetleg útközben kéne "újratervezni" Bitola felé. Igaz az Thassos felé kitérő, de, ha nincs ott sor megérheti
Ill a maps Bulgáriát gyorsabbnak mondja, de nekem vannak kétségeim, mert ott nincs végig pálya, ill a határátkelőnél mi van.... Arra még sosem jártam.. Esetleg erről van valakinek naprakész infója?
köszi
Visszaolvastam áprilisig a hsz-eket. Az a kérdés merült fel bennem, hogy a QR-kódot lehet, hogy nem is kellene letölteni/kinyomtatni, hiszen ott van a renccccerben, elvileg tudhatják is....vagy nem?....vagy megy valahová....
Én nem nyomtattam ki. Az email-ben amit kapni fogsz Görög idő szerinti éjfél után pár perccel abban van benne a QR kód. A határőr kérte a PLF-et, amikor a telefonon megmutattam neki a kódot a telefonon megnyitott email-ben, meg nyugodott.
Sziasztok!
Abban tudnátok segíteni, hogy az a 12 alatti gyermek aki természetesen sem oltva sem tesztelve nincs, annak hogyan lesz QR kódja? Mert ugye azt írják, mindenkinek kell a kód, közben olyan opció a PLF-nél nincs, hogy 12 év alatti és tovább lépés.....valamilyen bizonyító érvényű opciót elvár a rendszer.
Vagyis, 12 év alatt elég a szülői QR-kód (amiben felvettem a gyereket is útitársnak)???
Én nem nyomtattam ki. Az email-ben amit kapni fogsz Görög idő szerinti éjfél után pár perccel abban van benne a QR kód. A határőr kérte a PLF-et, amikor a telefonon megmutattam neki a kódot a telefonon megnyitott email-ben, meg nyugodott.
Ez oké, de nekem a telefonom bár okos, de én butítom, tehát telefonon se tudom/akarom felmutatni. Csak az adatok tudatában ők nem tudják lekérdezni, hogy van-r QR-em avagy nincs. ?
Sziasztok ! Van esetleg valami friss info a beutazással kapcsolatban, esetleg az út közben változott valami ? Úgy néz ki augusztus végén sikerül ismét kimenni. Előre is köszi.
Üdv mindenkinek !
Hétfő reggel fél ötkor indultunk a 13.kerületből.
Fél hétre Szerbiában voltunk, nem voltak még sokan Röszkénél. Belgrádon keresztül is haladós volt, csak a Lapovoi OMW kútnál álltunk meg tankolni, kávézni. A Szerb É Macedón határ fél óra alatt lement.
Az É Macedón határ Mac oldala aránylag jól ment, de a Görög oldalon nagyon feltorlódott vagy tíz sor.
Érdekes módon volt pár sor, amelyik nem haladt.
Mázlink volt, mert véletlenül a mienk lassan, de ment.
Így egy óra alatt át értünk a két határon.
A PLF-et lobogtattuk, de nem kérte, csak a személyiket, meg rápillantott a két nyelvű oltásinkra. Ennyi.
12 és fél óra lett így az út a Kassandráig (Afitos) Szerintem a körülményekhez képest jó lett.
De én nem igazán értek hozzá, ez még csak a 24. utunk ide. (vigyoriszmájli)
Az embertömeg, megközelíti a vírus előtti időszakot, de azért még nincsenek annyian. Zárt térben legtöbb helyen kérik a maszkot, és létszámkorlát is van. Ezen kívül, olyan mint régen. (Tavaly azért élveztük a nagy csendet. A Görögök kevésbé, gondolom.)
Jó utat mindenkinek !
No para !
(Mosolygós szmájli )
Szia ! para nincs, csak az esetleges változások érdekelnek. Júniusban sem volt a megszokott népesség, de legalább nem kellett az étteremnél sorba állni. Köszi !
Sziasztok! A segítségetek szeretném kérni. Ha Szerbiában 1 éjszakára megállunk, szükséges PCR teszt elvégzése? Így 12 órán belül nem haladnánk ketrsztül az országon. Védettségi igazolványunk van. Válaszotok előre is köszönöm.