Köszi Még nincs kész,ennél sokkal több látogatásra érdemes part van sajnos emailon nem tudom elküldeni mert nagyon nagy a mérete,de innen majd le tudjátok tölteni ha kell.
Én tegnap leszedtem. De csak ma nézem meg.
Kiváló gyűjtemény. Csak így tovább.
Egy kérdés:
A GoogleMaps-ban látom bejelölgeted a pontokat.
Majd esetleg a .kml fájlt is meg tudnád osztani velünk?
Akkor egyszerűen tudnám (tudnánk) a GPS-be beletenni.
Sejtem, hogy nem vagy még kész!
Hisz a sziget egy kis részét barangoltad eddig így be....tudom, hogy sokkal több érdekes partszakasz van, amit még be fogsz ebbe a doksiba tenni.
És még mennyit találunk majd kint, személyesen?! )))))))))
Ilyen partos doksim nekem is készült tavaly, összemásolgattam az angol nyelvű leírásokat, illetve képeket.
Meg még elég sok anyagot gyűjöttem össze tavaly a látnivalókról, pl Assos, botanikus kert, Mazarakata, Szt György-vár, Ithaka-i strandok, stb, stb. Nagyon szívesen átküldöm bárkinek akit érdekel.
Casmír!
Bármilyen szöveget beírsz a Google fordítóba (csak ezt írd be a Google-ba: Google fordító, az első találat lesz), azonnal lefordítja. Még nagyon kezdetleges, de pár év, ls kiforrja magát Nyelveket egyáltalán nem beszélőknek jól löhet!
OFF
Csak én ezt nem tudtam.
Nekem ez újdonság volt!
A jelek szerint, csak nekem okoz gondot a nyelv...és csak én nem ismertem ezt a fordítási lehetőséget.
De most már örömmel hasítok az oldalakon, és néha nagyokat kacagok az egyszerű fordítási szövegen.
Köszi azért.
Igen, biztos rosszul emlékeztem,de a szüleinek az az egy is elég fájdalom lehetett.
Már vártam Balázs, hogy pontosíts, mert nem is voltam benne biztos!
Köszi
A hullámok veszélyét azért ez is mutatja.