Van valami jól bevált tavernátok is? Vagy szórakozóhelyetek?
Drága az élelmiszer? Vannak supermarketek?
Melyik utazási irodával mentek?
Van fakultatív program, amit ajánlotok?
Naná hogy kiváncsi vagyok az élménybeszámolókra
Én már be vagyok sózva, pedig még 40 nap van hátra ....
Pitypang, konkrétan én az Ibusz irodánál fizettem be, a Németh Travel busza fog vinni minket, kinti iroda a Pieria Travel.
Szerintem kicsit olvass vissza itt a topicon belül, 10-15 oldalt, sok kérdésre választ kapsz.
Fakultatív van több is, érdeklõdési körtõl s pénztárcától függõen. Skiathosz sziget, kalózhajó, görög est, Meteorak, Olympos, Athén, Thesszaloniki.
Árakat tudsz nézni az Aktuális árak topicban. Az élelmiszer nem túl olcsó, tejtermékek és felvágottak drágák. Gyümölcs olcsó. Tavernákat pedig érdemes végigkóstolni, hogy meglásd, neked melyik ízlik
Nekünk legjobban, a Trojka nevezetû jött be.
Egy szekér van elõtte. Ha szemben állsz a templommal, akkor balra, kb. 20-30 méterre. Magyar étlap, finom kaja,szóval jó.
Pontosítok:Neszti rakta fela görög kajákat 18-án. Érdemes megnézni.
Vörös | #32200 | 2007-06-20 17:35:56 | Válasz a #32173. hsz-ra
Pitypang!
Egyébként kinn is tudsz venni napernyõt, én most voltam kinn másfél hete, és maximum 5 euró egy darab! szóval ha nem akarod cipelni, akkor így is lehet. És a beach bárokban, mint már elõttem is írták, fogyasztás ellenében...
Egyébként nem kell sokat sétálni a parton, és találsz elhagyatott részt is!
Sztem nagyon fogjátok élvezni, annyira magával ragad a pezsgés!! Én a Cocus diszkót ajánlom, ott hatalmas a buli, lányoknak ingyenes fiúknak 4 euro, de leihatják!
Vörös | #32201 | 2007-06-20 17:38:26 | Válasz a #32190. hsz-ra
A szekeresrõl én is csak jót hallotam, de sajnos nem sikerült oda eljutnom.
Én még mindig ajánlom a Caravel Hotel bárját! éjfélig nyitva.
Sziasztok!
Egyszerûen nem tudok dönteni Skiathosz és a kalózhajó között. Elolvastam az egyikrõl a hozzászólást, tetszett, aztán olvastam a másikról, és az is, aztán meg már nem tudok dönteni... Mondjuk mindkettõ jó, mert nekem a hajózás a lényeg, hogy utazzak. De mégsem tudok dönteni. Most akkor a Skiathosz-os kiránduláson is megáll egy partszakaszon a hajó fürdõzni? Vagy csak a kalózhajó? És még ami érdekel, hogy írjátok már meg légyszi mennyi pénzt visztek! Nem tudom eldönteni mennyit vigyek 2 fõre, ha nincs kaja ott kell venni, és kb 2 kirándulásra akarunk menni.