Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 135 136 137 ... 745 746 747   >
Üzenet
  Busaianiko | #53022 Üzenet | 2008-02-19 21:54:51 |
Miskolciutas! Elhiszem, hogy kicsit már benned van a "félsz", ha már jártatok így az Aeolussal, de hátha még egyszer nem ismétlõdik meg ugyanaz! Ha mégis, akkor hidd el, hogy itt sem fogja elrontani a nyaralást, hisz Parga csodálatos, és szerintem mindent feledtet az emberrel.

Cilla! Elhiszem, hogy Pargát is megszerettétek. Döbbenetes a hasonlóság ezeken a fotókon! Elõször azt hittem, hogy Parga, csak utána láttam, hogy mégsem, meg ahogy olvastam. icon_smile.gif
De irigyellek, hogy tavaly háromszor voltál Görögországban? Jól értettem? icon_smile.gif
  Urbia | #53029 Üzenet | 2008-02-20 07:51:53 | Válasz a #53011. hsz-ra Előzmény #53011
Sziasztok!
Már elég régen jártam erre, ugyanis tavalyi pargai nyaralással feladatuk magunknak a leckét, és új uticélt keresünk.
Miskolciutas! Mi egyénileg mentünk a Country Tours-on keresztül foglaltunk szállást, mielõtt még megörülne bárki is, hogy van másik iroda aki szervez Pargara utazást, sajnos el kell, hogy keserítsem õk is csak az Aeolus-t közvetítették ki. Nem voltunk tõlük elragadtatva, hát a helyi képviseletrõl ne is beszéljünk. Nekünk ettõl függetlenül életünk legszebb nyaralását sikerült összehozni. Remélem még sikerül ide visszamenni, mert bõven volt látnivaló, és nagyon sok kimaradt, amit pótolni kell. Nem szabad kihagyni PARGA-t!!!
  Zeusz lánya | #53034 Üzenet | 2008-02-20 10:59:20 |
Sziasztok kedves Parga és Görögország rajongók!

Az idén Pargába készülünk, bevallom végigolvastam a fórumot és rengeteg információt szereztem. Köszönöm mindenkinek a beszámolót, véleményt.
Az Aeolus irodát találtuk mi is. Egy kérdésem van, mielõtt lefoglaljuk az utat. Említettetek egy olyan szállást, aminek nincs ablaka. Ezt hogy kell érteni??? Persze, már így láttatlanban is igyekszünk elkerülni ezt a studiót.
  Vio | #53038 Üzenet | 2008-02-20 11:44:26 |
Ha jól emlékszem a Vagia 11-es szobájának nincs ablaka.Közben meg is találtam Ildikó hozzászólását a másik oldalról:
"A legsz...rabb a 11-es, mert nincs ablaka, a ventillátor félig lóg a plafonról, azt várja az ember, mikor repül le. Az ágynál lévõ villany közül egyik sem égett. Természetesen mi ezt kaptuk.

Elõttünk Ercsike lakott benne, utánunk Tbetti szállt meg.

Még az elsõ nap reklamáltunk a tulajnál. Hülye némber. Azt "mondta" hagyjuk nyitva az ajtót. Éjjelre?!!! Na nem! Elsõ éjszaka bezárkózva, rettegve a ventillátor elrepülésétõl, no meg a földrengés okozta zörejtõl nem aludtam semmit.

Másnap az egyik nyaralótárs tanácsára szóltunk a "takarítónéninek", nem tudna-e egy másik szobát adni. Adott. A 2. számút választottuk, mivel többet is felajánlott. Mutogatva kérdeztük, nem tekeri-e ki a nyakát a tulaj-némber, de csak mosolygott, hogy nem. " icon_lol.gif
  Zeusz lánya | #53039 Üzenet | 2008-02-20 11:53:00 | Válasz a #53038. hsz-ra Előzmény #53038
Köszi, ezt már ki is másolom. Erre nagyon figyelünk majd. icon_cool.gif Egyébként túl nagy igényeink nincsenek, tiszta legyen és legyen hová megérkezni, ez a lényeg. De azért nem árt, ha ablak és ajtó van icon_wink.gif
  Vio | #53041 Üzenet | 2008-02-20 11:55:48 |
Írtam privát üzit is icon_wink.gif
  Csincsi44 | #53043 Üzenet | 2008-02-20 12:13:07 | Válasz a #53034. hsz-ra Előzmény #53034
Mi is a fórum és az élménybeszámolók alapján választottunk szállást, a Sakis mellett döntöttünk, mert ezt dícsérte mindenki.
A Zachariasról is jókat mondtak, de Vio biztosan írt róla, Õ ott lakott, csak az nem volt abban az idõpontban amikor mi megyünk.
Ti mikorra tervezitek az utat?
  Busaianiko | #53046 Üzenet | 2008-02-20 13:22:41 | Válasz a #53029. hsz-ra Előzmény #53029
Szia Urbia! Jó, hogy Te is idenézel néha! Én nem is értem, hogy mi van ott Pargán, hogy aki csak tavaly ott nyaralt szinte mindenki visszavágyik!?
Én egyszerûen nem is tudok dönteni, mert szivem szerint vágynék más, új helyeket látni, hisz Görögország csodaszép, de mennék vissza is Pargára, hisz nekünk is rengeteg minden kimaradt, lenne még bõven látnivaló.
Van azért valami tervetek a nyárra? Görögország lesz azért? Írhatnál róla ha van kedved, többet is. icon_lol.gif icon_lol.gif
  Zeusz lánya | #53049 Üzenet | 2008-02-20 13:34:27 | Válasz a #53043. hsz-ra Előzmény #53043
Június elején mennénk, mert nagyon kedvezõnek tünnek az árak és a turnusok hossza. Viszont a nyár végére is tervezünk még utat. icon_biggrin.gif
  Cilla | #53056 Üzenet | 2008-02-20 15:57:59 |
busaianiko írta:
Cilla! Elhiszem, hogy Pargát is megszerettétek. Döbbenetes a hasonlóság ezeken a fotókon! Elõször azt hittem, hogy Parga, csak utána láttam, hogy mégsem, meg ahogy olvastam. icon_smile.gif
De irigyellek, hogy tavaly háromszor voltál Görögországban? Jól értettem? icon_smile.gif

Anikó!
Hát Tossába készültünk tavaly tavasszal, de a férjemnek hiányzott Görögország, így Toloba mentünk 2 hétre, és nagyon nem bántuk meg! (Akkor találkoztunk h.apciékkal is.) Aztán õsszel szintén Tossába akartunk menni, de októberben nem volt ott két hét, sõt sehol, csak Pargában, így véletlenül kerültünk Pargába (és ide a fórumra), ami szintén szuper volt! És hát jött a szilveszter is! (Negyedik csak azért nem volt, mert az elõzõ szilveszteri út elõtt elszakadt egy izom a lábamban, különben a tavalyi évet is ott kezdtük volna.) De ez sajnos nincs mindig így (sõt soha nem volt még így, de remélem még lesz), bár egyszer talán tényleg kintmaradunk, szerencsére mindketten állandóan oda vágyunk! icon_biggrin.gif icon_cry.gif icon_biggrin.gif
Idén pedig irány Anglia-Skócia, de bár már kinéztük a legjobb árú utat, azóta belebegett a szemünk elé Santorini képe mint gaz csábító, és sejtelmeim szerint megint Görögország gyõz! icon_biggrin.gif Szeptemberben pedig szintén Görögországban van a helyünk, mert a 25. házassági évfordulónkra ezt szántuk magunknak, de a hova még nem dõlt el. Talán Parga vagy környéke, mert Pargába is MUSZÁLY visszamenni még!!! De lehet hogy Észak-Görögország, mert ezzel kapcsolatban különleges terveink vannak, amihez más segítsége is szükségeltetik icon_wink.gif !
  Urbia | #53059 Üzenet | 2008-02-20 16:28:13 | Válasz a #53046. hsz-ra Előzmény #53046
Szia Anikó!
Nálunk már 4 éve Görögország gyõz. Felvetõdött Olaszország, de egyrész húzós, másrészt a tenger hát az messze nem olyan, mint mondjuk Lefkada-nál. Erdélyt is csodálatos volt, hál'istennek tavaly nyáron eltöltöttem egy hetet és rengeteget gyönyörû dolgot láttam. Szóval maradt Görögország ezen belül Evia-Lefkada-Korfu ami még autóval is elérhetõ. Santorini az álom!!! Aztán szûkítettük a kört, és azt hiszem Parga közelsége, de most úgylátom Korfu a nyerõ. Nagyon sok szépet hallottam róla, úgyhogy most elmerültem a fotoalbumokba. Nagyon sokat segített a sok fotoalbum és a leírás amit megnéztem itt a Hellasz-on. Ez még nem végleges, remélem nem változik. Ráadásul Korfu nincs messze Lefkada-tól sem.
  H.apci | #53060 Üzenet | 2008-02-20 16:46:03 |
cilla írta:
...Toloba mentünk 2 hétre, és nagyon nem bántuk meg! (Akkor találkoztunk h.apciékkal is.)...Szeptemberben pedig szintén Görögországban van a helyünk, mert a 25. házassági évfordulónkra ezt szántuk magunknak, de a hova még nem dõlt el. Talán Parga vagy környéke, mert Pargába is MUSZÁLY visszamenni még!!!...

Még a végén megint összefutunk, de akkor buli lesz! icon_wink.gif icon_lol.gif
  Cilla | #53061 Üzenet | 2008-02-20 16:56:04 | Válasz a #53060. hsz-ra Előzmény #53060
Remélem még összefutunk! icon_biggrin.gif
  Ericsike69 | #53071 Üzenet | 2008-02-20 20:31:09 | Válasz a #53038. hsz-ra Előzmény #53038
Szasztok! Újra befutottam. A vagia apartmannal kapcsolatban, tényleg a 11 a legkissebb ablak nélküli. Hát még ilyen silány apartmanunk sose volt. De végül kibírtuk aludni jó volt. Az Aelous iroda szervezése kicsit gyenge az akkori idegenvezetõ egyenlõvolt a O-val. Amúgy Parga tényleg nagyon szép. Aki oda készül nem csalódik benne. Idén mi Neos Marmarasra megyünk szeptember 2-9-ig. Ha valakinek van kérdése szivessen válaszolok.
  Busaianiko | #53074 Üzenet | 2008-02-20 20:44:46 | Válasz a #53056. hsz-ra Előzmény #53056
Cilla! Köszönöm a kimerítõ választ! Phú! Nagyon irigyellek ám, hogy tavaly háromszor is voltál Görögországban. Remélem egyszer nekem is megadatik majd ilyen, vagy legalább két alkalom!

Santorini nekem is folyton ott lebeg a szemem elõtt, oda mindenképp szeretnék eljutni, addig nem halhatok meg! (Bár remélem sokkal elõbb sikerül!!)
Kívánom nektek is, hogy sikerüljenek a terveitek, és hogy utána megoszd velünk élményeiteket, és a fotókat!

És persze mindenkinek ugyanezt kívánom -beleértve magunkat is-. icon_lol.gif icon_lol.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 135 136 137 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu