Szia Malecz!
Bocsi, hogy csak most írok, de kicsit el voltam a foglalva, zűrösek mostanában a hónapok.
Nos, jól írta Zsebkuty. A Neckinél dobja ki, de csak ha a a foglalást ill az árkalkulációt elkészíted, majd a legvégén rákattintasz az árellenőrzésre.Nem kell félni, mert ez nem minősül foglalásnak. Az indulási időpont nem változott.
Mikor is indultok? Hol lesz a szállás?
Zsebkuty?
Hogy van a lábad? Fogod bírni a sétálgatást?
Hello,kedves Zsu!
Írtam inkább privit...mindenképp megyek,lesz,ami lesz!!!Nagyon szeretnék már igazából PIHENNI!!
Patmos már biztos,meg a 3sziget hajókázás,a többi majd alakul!
Sziasztok!!!
ALEKOSZ-on kívül nem jön senki erre a gyönyörű szigetre mostanában??Amilyen ,,szerencsénk"lesz,13-án ha jönnek hazafelé a ,,menyasszony-jelöltjével" pont összefutunk!HA így lesz,isten bizony megkérem,hogyha lesz ideje,regizzen a fórumra és írjon a stílusában pár dícsérő szót a választott szigetéről!
Mi jun 26án indulunk, saját szervezésben. A szállásunk Kefalos alatt Kamari öbölben lesz a Roses apartmanban. Az egész nyaralást próbáltuk minél olcsóbban kihozni, így Budapest-Brüsszel-Kos-Frankfurt-Budapest útvonalon megyünk, csomagok nélkül a repjegy fejenként nincs 20 ezer forint. A szállás az alpharoomson foglaltam, transzferrel együtt 190 euro a 9 éjszaka. Így az egész mulatség olyan 85 ezer forintban van összesen 2 főre. Azt hiszem ennyiért a Balatonon sem lehet eltölteni 9 napot...
Ha visszajöttünk szívesen beszámolok majd. Tervezünk autót bérelni 1-2 napra, és áthajózni Bodrumba.
Tudja valaki, hogy kell-e ehhez mindenképp útlevél?
Ian | #164098 | 2011-06-02 11:14:34 | Válasz a #164097. hsz-ra
Szia!
Ügyesek vagytok! Ez valóban nagyon kedvező ár.
Tudtommal kell az útlevél, de ezt a kirándulást is érdemes egyénileg intézni, mert sokkal olcsóbb. Kos város kikötőjében sorban állnak a turistahajók és pl. egy esti séta alkalmával be lehet gyűjteni az ajánlatokat. Melyik légitársasággal utaztok?
Üdv
Budapest-Brüsszel rész az wizzair, Vasárnap reggel
Brüsszel-Kos Ryanair, Vasárnap délután 2
Kos-Frankfurt Ryanair Kedd dél
Frankfurt-Budapest Kedd délután
Csak vasárnap-kedd párosítással működik, persze figyelni kell az akciókat, amikor ez 20 ezer volt,akkor minden része akciós volt.
Mindenképpen helyben akarjuk a török dolgot is, reményeim szerint fejenként 20-25 euroból meglesz.
Az aquaparkon gondolkodom még, csak ugye az viszonylag messzebb van Kefalostól, tehát valamivel oda kéne jutni. Amiatt meg autót bérelni, hogy álljon az aquapark előtt, amíg csúszdázunk, nem igazán érdemes, szóval ez még kérdéses.
Azt nem tudom eldönteni, hogy mennyire legyen rohangálós a nyaralás, sokminden van,a mit meg lehetne nézni, de valahogy a kellemes semmittevős, strandolós, gyrosozós, sörözös, és a környéket megismerős, felfedezős között kéne megtalálni a megfelelő egyensúlyt.
Hello Atosz!!!
Köszi szépen,remélem,minden rendben fog menni!!!
Csubi!
Ian | #164122 | 2011-06-02 15:13:19 | Válasz a #164100. hsz-ra
Szia!
Köszönöm a választ! Motor bérlésben nem gondolkodtatok? Persze némi előzetes gyakorlat kell hozzá.
Bodrum 20-25 EUR-ból kijön szerintem, mi legutoljára 17-ből hoztuk ki. Ez 2007-ben volt.
Sziasztok!
Vátozott a menetrend!
Június 13-án 18.50kor indul a gép és 27-én 23.00kor jön haza..
Tudnátok segíteni nekem,hogy kell kérni szobahosszabbítást???All.inkl.leszünk,nem tudom,mi lesz,12-kor kell elhagyni a szobát...gondolom,az ellátást már nem vehetjük igénybe/persze az első napon kb.23.00-kor érünk oda,épp csak aludni,az bezzeg ki van fizetve:(
Annó mikor vaciláltam az utazással biztos emlékszel még rá pontosan ezért mert nem akartam éjszaka utazni meg azért egy kicsit idegőrlő ,hogy az érkezésünk napja is ki van fizetve és akkor még M.O.-ON VAGYUNK hmmm:(
Ezért is kérdeztem, hogy hol találtátok a menetrendet mert én felkerestem személyesen a Travelt.. és egész nyári Kosi indulásba ezek a késő esti indulások szerepelnek, az utazási irodánkba bementem ahol nagyon jó ismerősöm az utazásszervező és azt mondta ,hogy ő ezekkel az indulási időpontokkal még nem találkozott biztos csak valami félreértés volt nyugodjak meg nem éjszaka fogunk repülni most meg tessék
Rá is telefonálok és utánaérdeklődök a szobafoglalással kapcsolatosan!