Szia vadevezős! Látom egyidőben leszünk Sartin. Csak mi jun8-án indulunk. Már mi is jártunk Sartin de csak átutazóban. A Sithon félszigeten nyaraltunk már Neos Marmarason kétszer, Toroniba. Voltunk már pár helyen Gögországba /szigeten is/ de a tenger itt tetszik a legjobban. Szeretünk búvárkodni / szemüveg,pipa,békatalp/ itt gyönyörűa viz alatt. Az ófalu részn lessz a szállásunk Michalis apartman a Walter travellel megyünk juni21-ig.Motorral szeretnénk bejárni a kis öblöket. Remélem jó időnk lessz. Még biztos összefutunk itt a fórumon. Szia Erika
Én is az Argirist ajánlom,a muszaka nagyon finom,töltött paprikát,paradicsomot ettünk,és nekünk jó volt.Olcsóbb étkezésre a gyros tál a főutcán,azt hiazem,Obelix...
Egyébként az óriás palacsinta iszonyat finom volt, mi ott laktunk a következő sarkon, így ha napközben éhesek voltunk, akkor rögtön odamentünk. Bár akkorák, hogy egyikőnk sem tudta megenni. Párom valami édeset evett általában én meg a sonkás sajtost
Köszönöm mindenkinek kifogom probálni őket az óriás palacsintátis. Még egy jó gyrossos hely kellene,és egy kis infó a Minolis apartmanról elöre is köszönöm
Tavalyelőtt voltunk a Prokopisban,csak jót tudok mondani ról,nagyon jó volt,én pont az ilyet szeretem!Jó lesz nektek!Mi az emeleti 4-es szobában voltunk.
Mi is így vagyunk ezzel, hogy lennénk már ott
Nem tudok semmit arról az apartmanról, mert mi amikor mentünk, akkor én kiválasztottam, hogy a Prokopisba megyünk, és igy nem nagyon keresgéltem mást. Tavaly meg nagyon megtetszett, így idén már nem akarunk próbálkozni másikkal
A Tietek melyik részen van?
Vadevezős, ti kb egy héttel előbb mentek mint mi. Meddig maradtok?
Azt szeretném kérdezni, hogy a Salatas valamint Apostolos apartmanokról mit tudtok?Volt valaki valamelyikbe?Ha lennének képek az jó lenne.Vagy hogy merre találhatóak.