Járnak a kompok rendesen mert ezek magántársaságok, legtöbbüknek a szigeten van szállodájuk, majd gondolod magukkal fognak kicseszni?
Mehetsz nyugodtan kb. félóránként indul napközben.
Nem sztrájkol senki!!!Miért nem hiszitek el,hogy nyoma sincs annak amit a tv-ben sugároznak?
Addig amíg kint voltunk a görög tv csak azt szajkózta,hogy milyen állapotok vannak,vállság meg minden féle sztrák,de itt sincs semmi és anyaraló helyeken ott sem.
köszönöm szépen az információkat, örülök a híreknek.
Ha megyünk, akkor szeptemberben tervezzük, és ahogy néztem a kompmenetrendeket, akkor már nem annyira sűrűn járnak, 2-3 óra is eltelhet a kompok indulása között - Keramotiból Limenasba.
Minden érdekel, nyugodtan mesélj.
Milyen útvonalon mentetek, és mennyi idő alatt értetek le?
Szerintem szeptemberben is sűrűbben járnak a kompok.Szerbia Macedón útvonalon mentünk,Délután 5 órakor indultunk,és a reggel 9-es kompot elérhettem volna ha az autópályán megyek,de mi Stavrosnál le jöttünk az autópályáról,igy a 9,45-ös komppal mentünk át.
Írok majd egy beszémolót is csak legyen egy kis időm.Ha tehetitek menjetek el nem fogtok csalódni.Hová tervezitek,hogy mentek?Kérdezz nyugodtan ha van időm válaszolok.
Geot!
Megnéztem a menetrendet szeptemberben sincs nagy változás.De nyugodtan nézd meg a Thasos.hu-n.Sziget megközelitése cimszó komp menetrend.Minden rajta van.
Köszönöm az újabb informálást.
Nézelődtem korábban a thasos.hu-n, de ezek szerint valamit félreolvastam... Felmentem újra, megkerestem, amit írtál, és a "Június és Szeptember 1-19." közötti kompmenetrend valóban sűrűbbnek tűnik. Ez jó.
Még semmi sem biztos, sajnos, de ha megyünk, akkor a fővárosban keresünk szállást. Találtam néhány apartmant, ami tetszene, azokat kinyomtatom és elteszem majd a biztonság kedvéért, de szerintem a helyszínen nézünk szálláshely után.
(Hol léptétek át a magyar határt?)
Árakkal kapcsolatban lehet, hogy megkereslek majd privátban.
Szia Geot!
Röszkénél léptük át a határt.Szállást ha lehet ne a fővárosban keressetek nem túl jó a fürdési lehetőség szerintem.Bárhol máshol keressetek,gyönyörű az egész szállást szeptemberben egész biztosan találtok,de Ági is biztosan segít!
Írj nyugodtan priviben is.
Köszi megint.
Én is úgy hallottam, hogy a fővárosban nem annyira jók a fürdési lehetőségek, de hangulat szempontjából többen dicsérték, előnyben részesítették.
Sziasztok bocs hogy bele szólok de a szrintem ha valaki ejtőzni vagy csak fürödni szeretne teljessen megfelelő a fővárosi strand délutáni faq. levezetönek teljessen jó
Én már 2-szer voltam ugyan ott
A többi pedig motorral bejárható
az én számításom szerint 96-km körbe a sziget persze ez jóval több lehet ha minden öbölbe bementek és sok helyen megálltok
Szia Melus!
Az Emerald a hegyoldalban van a legfelső utcában, elég meredek az út felfelé, persze robogóval mindegy volt. Nagyon jó a kilátás az emeletekről az öbölre, a földszinten takar a növényzet. A házhoz tartozik egy bár medencével (mi csak az elutazás napján voltunk ott), onnan is jó a panoráma természetesen. Stúdióban voltunk, a szokásos görög színvonalú szvsz.
Lehet nagyobb motorokat is bérelni, vannak nagy robogók és endurók is. A Sk. Panagiai részen csak egy kölcsönző van, Sk. Potamiaban több is, de szerintem nem érdemes oda átmenni ezért, mert jók az árai a panagiainak is és van választék.
Busszal nem utaztunk.
Nemsokára utazok Thassosra, és az érdekelne, hogy milyen szórakozási lehetőségek vannak a szigeten?Már sok infót begyűjtöttem a szigetről, de a bulizási lehetőségekről még nem igazán találtam semmit!Nem konkrétan a Discok világa érdekel (persze, ha van az sem baj!), hanem inkább az olyan helyek (kisebb bárok,pubok), ahol lehet egy kicsit táncolni, koktélozni, jó zene szól,stb.! Remélem tudtok nekem segíteni ezen a téren!Előre is köszönöm, várom a válaszokat!