Lefkádára járunk évek óta, Parga ott van a "szomszédban", kb 1300 km.
Link
Parga egy szép kisváros, de az én izlésemhez képest nagyon zsúfolt, túl sok benne a nagypofájú olasz és a "mulatos" német, osztrák.
De van akinek teccik
"Szekeres István - Stevie: Szerbián, Macedónián át Görögországba - 2008. március
A (földi) Útikalauz egyik legnépszerûbb írását Stevie írta hat évvel ezelõtt ugyanerrõl a témáról. Az itt olvasható új verzió a megváltozott politikai viszonyoknak köszönhetõen már Macedónián át egyenesen Görögországba vezet bennünket. A frissítés jelenleg Nisig érvényes. Reméljük, a szezonig a további szakaszra is sor kerül."
Azt írtátok hogy kell H-s matrica a kocsira... Én sehol sem kapok... Vagyis néztem a Tescoban, meg erre arra, de nem láttam. Szerintetek hol lehet kapni?
Nem tudja valaki esetleg, hogy mennyibe kerül a benzin a szerbeknél? Valami normális kúton gondoltam Mert nem tudjuk, hogy a határ elõtt tankoljunk, vagy inkább menjünk át, és ott tankoljunk annál a Mol kútnál ami a határ után van... Szerintetek?
Ratio | #64639 | 2008-06-03 15:10:23 | Válasz a #64628. hsz-ra
Csak nézz jobban körül De tényleg Tetyóban szokott lenni.
Nem tudom merre laksz, így nem tudni mihez van közel.
Pl. Budapest Homasita, de esetleg autófóliázó, autóklub, interspár,...
A szerbeknél mindenütt egyforma a benzin ár:
link ezt hasonlítsd a magyar árakhoz (sajna nálunk sem olcsó - és autópálya mentén még drágább is)
Ha Szegeden tankolsz lehet hogy jobban jársz mivel hogy ott van egy Metro töltõállomás és ezért egy kicsit alacsinyabb a Molnál és a Shellnél is az árak.De a Mertonál még jobbak az árak.Márha erre fogsz jönni.
Kösz a válaszokat! Hát persze, hogy találtam egy matricát a kocsi szervizkönyvében Az tökéletes lesz...
Akkor szerintem jó lesz az a Metros kút. Igen, egyébként Szeged felé megyünk...
Cserrobi! Nekünk tavaly Százhalombatta-Parga oda 24 vissza 18 óra volt. Parga felé Metsovo táblát benéztük és tettünk egy kis kitérõt, de visszafelé teljesen sima út volt. Mondjuk mi felváltva vezettünk a párommal, és tényleg csak akkor álltunk meg amikor nagyon szükséges volt. Komoly több órás pihi nem szoktunk tartani.