Sziasztok, ma értünk haza Stavrosból. A nyaralás nagyon jó volt szuper idő volt végig, mikor megérkeztünk be volt borulva az előttünk lévő csapat panaszkodott, hogy végig rossz idő volt, kicsit el is keseredtünk, aztán délben kisütött a nap és végig sütött egészen haza jövetelig. Átmentünk Asprovaltara busszal onnan gyalogosan vissza a parton Vrasnan keresztül, szerintünk magasan szebb és jobb Stavros mindkét településtől. Stavros partja végig homokos lassan mélyülő, van ahol 1-2 méteren köves aztán jön a homokos rész. Vrasna és Asprovalta kavicsos és apró köves és szétszúrta a lábunkat.
Az Alexandros Palaceban voltunk a 203B szobában, a szoba megfelelő, a zuhanyzó kicsi. A mi ágyunk ritka szar volt, ha fordultunk az egész emelet felkelt úgy nyikorgott. Tehát 1 nagy lottó húzás hogy melyik szobába lerülsz és az milyen állapotban van. Van légkondi és tv is görög adókkal.
Az árak elég elfogadhatóak bár szerintünk drágább mint Olympic Beach.
Ha valaki érdekel konkrétan ár az szóljon.
A telepített idegenvezető nagyon gyenge, mintha nem is lenne...Voltunk Thesszalonikiben szervezett kiránduláson, 20E/fő igaz semmi nincs benne csak a busz...
Vásárlási lehetőség rengeteg van, az éttermek jók voltak, a Koraliban eléggé durcisak voltak mikor csak gyrost ettünk így oda nem is mentünk többet.
Több partszakaszon is voltunk, nagyon jó minden hol. Felsétáltunk az ó faluba is a kilátás tényleg szuper az étteremtől.
Összesítve nagyon jól éreztük magunkat, sajnos hamar eltelt az 1 hét...
Ha van kérdésetek csak írjátok.
Sziasztok
Stavros nagyon jó, vannak olyan szakaszai, ahol még ha derékig bemegyünk a vízbe, akkor is köves, de találtunk egy helyet, ahol csak egy kicsi szakaszon az, aztán már homokos az alja. Ha valaki szeretne tippet, akkor szóljon.
A falu tetején lévő kávézóhoz lehetőleg ne 9:00-10:00 között menjen, aki szeretné látni Stavrost fentről és inni is szeretne mondjuk egy frappét, mert akkor pakolnak, takarítanak, szóval sztem érdemes 11:00 után felbaktatni.
A Thesszaloniki út valóban nem érte meg, én ezt már akkor mondtam a buszon, mikor mentünk vissza. Nem volt benne semmi, csak az, hogy elvittek meg visszavittek Stavrosba. Közben a buszon hallottunk pár szót a városról meg pár szót 1-2 ott lévő épületről, de szerintem ha valaki a NET-en rákeres ezekre a dolgokra, még talán többet is talál, mint amit elmondtak nekünk. Ennyi pénzért valószínűleg egyénileg is el lehet jutni Thesszalonikibe.
A másik amit beszéltünk és hiányoltunk, hogy görög estet nem raktak be, pedig azért az általában szokott lenni és szerintem el is mennek páran.
Egyébként mindent összevetve a nyaralás jó volt, maradtunk volna még szívesen...
Ja és a napfelkeltét ne hagyjátok ki, megéri felkelni és akkor is fürdőzni egy jót, a víz kellemes olyankor és fel is frissít.
Sziasztok!!!!!
Én azután érdeklődnék,hogy mi volt a helyzet a határon,esetleg aki kisbusszal volt mennyire voltak kekecedők a határőrök és kb. mennyi a várakozási idő...?
Az árak kb így mozogtak, ilyen időtartamra.
Amúgy mi se használtuk ki a 12 órát, mert kb este 8 körül már visszavittük a robogót, a bérlés pedig 11ig szólt.
De bőven elég volt addig is.