Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 137 138 139 ... 1105 1106 1107   >
Üzenet
  Lityi | #90203 Üzenet | 2009-02-13 10:57:20 |
Szia Killerlaca!
Mi tavaly az Apostolos apartmanban voltunk két hetet a szuterén részben.Ha az Apollonnal mész gondolom az idén is ott van szállás.A village részen van a tenger 1 perc séta,a központ is közel van.Boltok 50 méteren belül vannak és a pékség is.Mindenhez közel van és nagyon csendes helyen,mert kiesik a nyüzsis utcákról és így éjszaka tudsz pihenni.Egy egyszerű apartman,kívülről szép,belül csak a szuterénben voltunk,nem tudom milyenek az igényeid,nekünk a párommal nagyon megfelelt mivel csak aludni jártunk oda.Van egy zuhanyzó wc-vel,egy egyszerű konyhapult rezsóval,szekrény ,ágy meg fésülködő asztal tükörrel.Asztal a teraszon van ,ott tudsz kajálni.Ez a legolcsóbb az idén is ,én merem neked ajánlani,mi nem bántuk meg.Képek vannak róla a fótóalbumban a Frézia képei között.
  Vadevezõs | #90255 Üzenet | 2009-02-14 03:53:09 | Válasz a #89816. hsz-ra Előzmény #89816
szia!Én a kosmasban,már visszajáróként,az apartmanos már ismer.Nem voltam még rossz időben sartin,na egyszer esett öt percet az eső de utána nagyon jó idő volt.Jó nyaralást és kellemes időtöltést.A fórumon meg biztos összefutunk,igaz én csak a melóhelyemen tudok netelni egyenlőre.Szió.
  Vadevezõs | #90256 Üzenet | 2009-02-14 03:55:23 | Válasz a #89937. hsz-ra Előzmény #89937
Szia sajnos csak egy hét,már most megtoldanám.
  Papamaci | #90270 Üzenet | 2009-02-14 15:54:59 |
Sziasztok SARTI-funok szeretnék érdeklödni töletek hogy a Minolis apartmanról túd valaki információval szolgálni nagyon meg köszönném icon_wink.gif icon_biggrin.gif
  Elinolatri | #90290 Üzenet | 2009-02-15 00:05:18 |
Kedves Papamci!
Manolis-az emeleti középsőben voltunk
2007-ben kicsit félve indultunk el ezzel az új utazási irodával.De nagyon meg voltunk elégedve mindennel és az apartmannal is.Talán egy kicsit messze van az Ó-falu -tól.De egy kis sétától mi soha sem voltunk megijedve.
2003 -ba már voltunk Sartiban.Akkor éppen az ellenkező végén az Ó-falunak is a szélén.A Manolistól jobbra kb. 1 km-re szép tengeröblökre találtunk.
Csak ajánlani tudom.
Üdv.
  Elinolatri | #90291 Üzenet | 2009-02-15 00:21:31 |
Egyet még azért elfelejtettem. Az iroda félúton az Ó-falu irányában "Sithon travel" volt. Két fakultatív is elmaradt. Az egyik a buszos Halkidiki körút igénytelenség miatt.Lehet ha a Ó faluban fö terén levő a többi magyar iroda képviseletén fizettük volna be szerencsével jártunk volna.(Átirányíthattak volna oda bennünket a pénz visszafizetés helyett.Valószínűen a "konkurencia" lehetett a gond)A másik hajókirándulás inkább a hullámzó tenger miatt maradt el.
Ezt csak azért mondtam el,hogy érdemesebb a buszos kirándulást amott befizetni.
  Elinolatri | #90292 Üzenet | 2009-02-15 00:38:15 |
Kedves Papamaci!
Most látom, hogy érdeklődési köröd alapján már biztos jártál PARGÁN.Az ottani Topic-ban irhatnál egy két dolgot.Kár ,hogy még nem épült meg az alagutas szerpentin mentes út arra felé.A feleségem ugyanis fél a szerpentines utaktól.Korfu csoda szép volt számára is de az utazás nem kell neki mégegyszer. A képek alapján csodás,festői hely lehet.Nem nyugszok míg áttételesen "Trófeaim közt nem látom"
Üdv. "Nihtopúli" -Nihtovaja
  Vitibogi | #90293 Üzenet | 2009-02-15 07:25:09 |
elinolatri írta:
Kedves Papamaci!
Most látom, hogy érdeklődési köröd alapján már biztos jártál PARGÁN.Az ottani Topic-ban irhatnál egy két dolgot.Kár ,hogy még nem épült meg az alagutas szerpentin mentes út arra felé.A feleségem ugyanis fél a szerpentines utaktól.Korfu csoda szép volt számára is de az utazás nem kell neki mégegyszer. A képek alapján csodás,festői hely lehet.Nem nyugszok míg áttételesen "Trófeaim közt nem látom"
Üdv. "Nihtopúli" -Nihtovaja
Tavaly végigjártuk azt a szerpentines utat... Hát csodálatos volt. Meteoráktól metünk Ionninába (vagyis a Peramai cseppkőbarlangba).
Ritka élmény volt 1700 magasan áthaladni a hegyeken.
  Papamaci | #90295 Üzenet | 2009-02-15 08:45:19 |
Szia Elinolatri!!! icon_cool.gif Válaszodat köszönöm szépen,akkor szerintem ti is a valterékkal voltatok.Mi is velük mennénk csak kevés az nfó róluk,de mint irtad és olvasgatok egyrecsak pozitiv hozzászólások vannak.A szállás is biztató igy valószinü hogy lefoglalom jövöhéten náluk.A fakultativ programokról is köszi az infót de ezt mindig saját magam oldom meg sokkal olcsóbb.Irodánál foglalsz PL:hajosutat 30-35 euro azt a kiötöben megkapod 20-22-ért icon_lol.gif én mindig körbe járom ezeket és utánna választok sőt kapitány függő mert itt is vannak olcsóbb és drágábbak.A többi szárazföldi látnivalót pedig sokkal olcsób róbógóval végigjárni nem kell alkalmazkodni senkihez és ott álok meg ahol akkarok és tetszik.Szerintem és tapasztalataim során. icon_wink.gif
  Elinolatri | #90319 Üzenet | 2009-02-15 17:14:54 |
Kedves Vitibogi!
Idézet:
Tavaly végigjártuk azt a szerpentines utat... Hát csodálatos volt. Meteoráktól metünk Ionninába (vagyis a Peramai cseppkőbarlangba).

Értelek én téged nekem is csodás lenne.De sajnos a nejemnek "fóbiája" van az ilyenektől.Éjszaka kanyarogtunk én sem sokat láttam belőle.
Üdv.
  Vitibogi | #90331 Üzenet | 2009-02-15 18:45:46 |
elinolatri írta:
Kedves Vitibogi!
Idézet:

Értelek én téged nekem is csodás lenne.De sajnos a nejemnek "fóbiája" van az ilyenektől.Éjszaka kanyarogtunk én sem sokat láttam belőle.
Üdv.
Hamarosan elkészül a sztráda,és akkor nem kell már kanyarogni össze-vissza. Tavaly már elég sok alagút kész volt, de sajna nem mind. Mellettem is forgatta a gyomrát (főleg visszafelé, mert akkor már siettünk) a család, de végül is tetszett mindenkinek, főleg a látványmiatt.
  Elinolatri | #90382 Üzenet | 2009-02-16 13:48:26 |
Köszi Vitibogi! az infót. Már nagyon várjuk, hogy készen legyen, mert akkor LEFKAS-t és PARGÁT is felvehetnénk az uticéljaink közé.
  Vitibogi | #90430 Üzenet | 2009-02-16 20:14:16 |
elinolatri írta:
Köszi Vitibogi! az infót. Már nagyon várjuk, hogy készen legyen, mert akkor LEFKAS-t és PARGÁT is felvehetnénk az uticéljaink közé.
Nem igazán ismerem az ottani építés gyorsaságát, de talán jövőre elkészül. Ha tud valaki pontosabbat az engem is érdekelne.
  Ericsike69 | #90431 Üzenet | 2009-02-16 20:19:50 |
Sziasztok! Atóval Görögországba rovatba többet tudtok meg az utakról icon_wink.gif
  Helena | #90489 Üzenet | 2009-02-17 17:23:19 |
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni,hogy volt e már valaki az Apollon Travel szervezésében az Apostolos apartmanban. Azt szeretném megtudni,mivel szuterénről van szó,hogy milyen az apartman állapota.Eddig csak Grandturs-os szervezésű utakon voltunk,így szeretném azt is megkérdezni,mi a tapasztalat az Apollonos utakról.előre is köszönöm a választ icon_smile.gif .
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 137 138 139 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu