Kedves Editszabó!
Légyszi a thassoszos képeket ne ide, van neki külön topik, amit te is, h.apci is ismertek.
Amúgy meg nagyon szép kép és hogy még egy másodpercre "off" maradjak, nekem is a legkedvesebb szigeteim közé tartozik, pedig már több, mint tíz szigeten voltam!
Mindenesetre Tolo-Thassos nem kis vállalkozás távolságban!
Tennék fel képeket nyaralásunkról, de Tolóról már annyi képet láttunk, hogy már újat nem tudnék mutatni, a kép nem is tudná igazán visszaadni idilli szépségét, mint élõben.
Így inkább feltettem egy képet Lässie kutyusról, akivel minden nap összefutottunk, sõt utolsó este még lehetõségünk nyílt néhány közös képre is a strandnál.
A NBN-on csinált kép, Palamidi várról..., valamint utolsó képünk Tolóról, közvetlenül hazaindulásunk elõtt...
Vérzett a szivünk, hogy ott kell hagynunk ezt a gyöngyörû helyet...
Igen Ypsi mi is mindíg találkoztunk a kutyussal...
Fel szeretném tenni, ill. meg szeretném mutatni nektek a polipot amit fogtam Tolo kikötõjében, de nem megy, tudom már milliószor el lett magyarázva, de .....
Breki!Átküldöm feltennéd nekem?Komolyan mondom olyan büszke vagyok magamra, hogy kifogtam egy polipot:-)remélem kiváncsiak vagytok rá...
...Komolyan mondom olyan büszke vagyok magamra, hogy kifogtam egy polipot:-)remélem kiváncsiak vagytok rá...
Nagyon, de csak akkor, ha megfelelõen bántál vele; földhözverés és finoman elkészítés, aztán be a gallér mögé! Ha nem, akkor miért nem hagyod szegényt békén?
A javaslatod kedves H.apci megvalósíthatatlan volt.......viszont megadatott számomra, hogy kifogjak egy polipot a tengerbõl,amit nem sok mindenki mondhat el magáról, tehát ez meg se közelíti a pancser fusi-munka fogalmát