Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 138 139 140 ... 490 491 492   >
Üzenet
  Tzotya | #108750 Üzenet | 2009-07-10 09:17:16 |
Szia Drága Andi!

Üdv újra itthon! Nagyon örülök,hogy jól éreztétek magatokat Zakynthoson és nem csalódtál benne icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif A diszkósziget hogy tetszett icon_question.gif Gondoltam ám rád hogy Te lehet éppen a Navaggió öbölben pancsizol vagy éppen felfedezed a szigetet icon_wink.gif Várom a képeket.hogy láthassam a Te szemeddel is Görögország egyik "gyögyngyszemét"

kiss.gif Ibi
  Zsebkuty | #108773 Üzenet | 2009-07-10 10:44:25 | Válasz a #108750. hsz-ra Előzmény #108750
icon_lol.gif Szia,kedves Ibi!!!
Nagyon köszi,hogy gondoltál rám,minden nagyon szuperül sikerült,Diszkó-szigetet kishajóról láttam közelről,le is fotóztam,közben teknősöket ,,vadásztam",hálaisten egyet sikerült is lekapni,ahogy kisfejét kidugja a tengerből!
Voltam egésznapos hajótúrán is,delfineket is láttam,isteni volt,pásztáztam rendesen a sziklás partokat egy fókaképért,de nem láttunk,sajna,rengeteg fotó lett,csak IDŐ kell és máris felteszem!
Mégegyszer is,köszi,pusz: kiss.gif
  Boka | #108824 Üzenet | 2009-07-10 16:07:38 | Válasz a #108676. hsz-ra Előzmény #108676
Szia Tacco!

Mi Laganasban a Timos (Sofia) Apartmanban voltunk, és szerintem szuper volt. Három naponta tiszta törülközőt kaptunk, egy héten kétszer ágyneműt cseréltek. WC papírra sem kellett költenünk, mivel azt is adtak. Naponta kivitték a szemetet, és felmostak. Közel volt a tenger, és a központ is. A főútcán egymást érik a szórakozóhelyek, és a parton is. A caretta-caretta inkább Kalamakiban van. Laganas partján nem láttam, hogy tojásokat kerítettek volna el. Ott különben is önkéntesek felügyelnek a fészkekre, és fa lécekkel körbe van kerítve. Mi medúzával nem találkoztunk.
Szerintem nyugodtan válasszátok Laganast, nem fogjátok megbánni.
Jó keresgélést kívánok: Boka
  Jamaica | #108838 Üzenet | 2009-07-10 18:39:07 |
Ciao Detti!
Két szintes az apartman,mi a földszinten laktunk,de mivel hegyoldalban van,innen is láttuk a tengert.Ráadásul a fsz.-i szobák erkélyein nincs korlát,így kb.tizet kellett lépni a szobából a medencéig.Viszont az a házrész,ami nem néz tengerre,annak semmi kilátása nincs.Nem tudom,hogy milyenek azok a szobák,csak láttuk,hogy van nem tengerre néző is.Sajnálom az ilyen kellemetlenségeket és át tudom érezni,volt már hasonlóban részem,de remélem azért mindannyian jól érzitek majd magatokat!Egyébként mi is a personallal mentünk,csak a chemol travelnál fizettük be!
ciao!
  Tacco | #108846 Üzenet | 2009-07-10 19:14:57 | Válasz a #108824. hsz-ra Előzmény #108824
Boka,

és mikor is volt ez amikor ebben az apartmanban szálltatok meg ?
melyik utazási irodával mentetek ?És busszal vagy repülővel ?

annyira jó lenne...ha busszal, lastminute-be..és laganasba valaki el tudna vinni minket !! Valakiiiiii ?! x)
  Boka | #108866 Üzenet | 2009-07-10 22:30:52 | Válasz a #108846. hsz-ra Előzmény #108846
Szia Tacco!

Jún. 13-27-ig voltunk Laganasban, és az Apollon Travelnél (törzsutas kedvezmény miatt) fizettem be az útat, de a repülős utakat az Imperátor Travel bonyolítja.
Lefkada is nagyon szép, oda van most is last minute útja busszal az Apollonnak.
  Asteri | #108870 Üzenet | 2009-07-10 23:24:26 | Válasz a #108846. hsz-ra Előzmény #108846
Szia Tacco!

Itt nézz körül : http://www.grandtours.hu/varos.php?varos_id=4

Ők szerveznek buszos, zakynthosi utat.
  Karaj | #108889 Üzenet | 2009-07-11 12:24:08 |
Na sziasztok!

Megjöttünk.
Szép volt, jó volt, de bár nem ért minket semmi negatívum, nem ez a sziget lesz ahova mégegyszer visszamennék.
Nekem Rodosz, Kos sokkal jobban tetszett, igaz itt is meg ott is más tipusú látnivalók vannak, akkor sem Zante lesz az álomsziget számora.
A Costas szállás jó és tiszta volt, 2-3 naponta takarítottak, maga az utca ezen része tényleg szórakozóhely és taverna mentes, de ami pihenés szempontjából nagyon rombolja a helyet, hogy a szemben levő ház kertjéből hajnali háromtól kezdve 2-3 kakas egyfolytában kukorékol, kora hajnalban jön a kukásautó ami nem halk és ontja be a füstöt a szobákba, illetve a tulaj iker unokái kora reggeltől estig egyfolytában bömbölnek és ordítanak. Magyarul aki pihenni vágyik az NE a Costast válassza. Amúgy az öreg Costa (a tulaj) jó fej, angolul semmit nem beszél, de ha szóltok hozzá egy pár szót görögül akkor lehet hogy nektek is ad egy marék friss fügét a kertből.
Béreltünk kocsit is quadot is, bejártuk a szigetet alulról feülről, nagyon szép helyek és kedves emberek vannak mindenhol. Ami a kirándulásokban nagy negatívum számomra, hogy a garantált teknőslesésnek kikiáltott hajós kirándulás az úgy néz ki, hogy kivisznek egy hajóval a laganasi öbölbe ahol egy szerencsétlen Caretta Caretta oda van kötözve a tengerfenékhez és naponta több tucat hajó kering körülötte 20-30 percig. A zakynthosi természetvédelmi aktivisták egész nap járják a strandokat, szórólapokat osztanak mondván hogy védeni kell ezt a kihalás szélén álló fajt, a tengertől 5 méternél feljebb nem lehet menni a homokba mert ott lehetnek tojások. Nem értem hogy akkor miért van kikötve az a szerencsétlen akit még a túristahajók is kínoznak. Gyanítom nem kevés Eurót szednek be ezzel, de én akkor is moslék dolognak tartom ezt. Inkább ne láttam volna teknőst ilyen áron!
A többi hely tényleg nagyon tetszett, gyönyörű öblök, sziklák, barlangok vannak.
Az árak nem olcsók, sok tavernában majdnem kétszer annyiba is kerülhet minden ahol szebb a kilátás.
Rengeteg néger van (csodálkoztam is rajta görögországban sosem láttam), gagyi napszemüvegeket, táskákat, CD-DVD lemezeket árulnak, ha véletlenül rákérdezel az egyikre az áruja után érdeklődvén, nem bírod levakarni magadról amíg nem veszel valamit! A helyiek szemmel láthatóan nincsenek kibékülve ezekkel az emberekkel, sok helyről ki is vágják őket ahogy megjelennek. Teszem hozzá hogy van egy faragatlan stílusuk, nem érdekli őket hogy éppen eszel egy tavernában vagy alszol a strandon, odamennek és megszólítanak hogy vegyél valamit.

Röviden ennyi, összeségében 70-80%-ra értékelhető ez a nyaralás, ha valakinek van kérdése szívesen válaszolok.
  Atosz | #108896 Üzenet | 2009-07-11 13:47:56 |
karaj írta:
Na sziasztok!

Megjöttünk.
Szép volt, jó volt, de bár nem ért minket semmi negatívum, nem ez a sziget lesz ahova mégegyszer visszamennék.

Nem volt időm összebeszélni Karaj-jal,de ez volt "danán" az én megállapításom is amikor hazajöttünk Zantéról.Pedig nekünk nem erőlködtek a szomszédba a kakasok,nagyon klassz csendes éjszakáink voltak.Úgy összességében tetőtől talpig bejártuk a szigetet és minden flottúl ment.De...Jó volt,szép volt,de egyszer elég volt.Összehasonlitgatni nem akarom semmivel, mert semmi értelme.Minden szubjektív.
Az a fontos,hogy lényegében jól éreztétek magatokat és ez a lényeg!!! icon_smile.gif
  Zsebkuty | #108913 Üzenet | 2009-07-11 16:17:53 | Válasz a #108889. hsz-ra Előzmény #108889
Sziasztok!
Tudom,hogy minden szubjektiv.Amit most irok,az is az lesz.
1év,rengeteg kép,leirás,beszámolóolvasás,internetnézés után Zakynthosra esett a választás.Tudtuk,hogy nem egy Kos-Rodosz lesz,mivel nem is az.MÁS.Felhivta más is a figyelmet Laganasra,tudtuk,mi vár ránk,igy a szélén elhelyezkedő stúdióba mentünk,s bár sokan irták,mégsem volt sz..r a part,hanem kristálytiszta,szivesen mentem bele szinte mindennap.A tekinézőn én is voltam,legalább 6teknős volt,akit láttunk,sőt,pici is volt köztük,de nem láttam/lehet,hogy vak vagyok,vagy nem figyeltem eléggé/hogy ki lett volna kötve bármelyik is/ettől még lehet,hogy kivolt... icon_cry.gif /
Négerekkel már Asprovaltán is találkoztunk,volt köztük most is egy magyar egyetemet végzett fiú,de elég volt egy NO-t szólni,már odébb is álltak,bár én vettem tőlük a férjecskémnek egy kaucsuk-orvosi fém karláncot,15Euróról 8.50-re lealkudva.
Summa summárum erre a szigetre nem kötelező elmenni,lehet máshova is,akár Rodoszra,Kosra,Krétára,mivel már annyi fórum van,hogy utána lehet olvasni bármelyiknek és azt választani,ami nekünk tetszett.
ÉN bármikor,bárhova szivesen visszamennék,akár Krétára,akár Zakyra.
icon_lol.gif A tavernák pedig mindenhol drágábbak,ahonnan látod a szép horizontot.
Kedves Karaj!Azért örülök,hogy végülis jó volt a nyaralásod! icon_lol.gif
  Asteri | #108958 Üzenet | 2009-07-12 00:00:21 | Válasz a #108889. hsz-ra Előzmény #108889
Szia Karaj!

Örülök, hogy szerencsésen hazaértetek!

Sajnos a kakasok és az ikrek akkor is hangosak voltak, amikor én voltam ott icon_sad.gif
Melyik szobában laktatok?

Eszter
  Angel001 | #108962 Üzenet | 2009-07-12 08:53:02 |
sziasztok!!használt már valaki a szigeten gps-t??
  Karaj | #108965 Üzenet | 2009-07-12 10:02:49 |
Szia Eszter.

A hetesben voltunk. Ti?
Egyféle módon lehetett volna kiküszöbölni a kakast meg a gyerekeket, ha napi 7 euróért elkérem a légkondi távirányítót mert akkor be tudtuk volna csukni az erkélyajtót. 70 euróból azért sokmindent lehet csinálni egyrészt, másrészt meg nem volt annyira meleg éjszakánként hogy szükség lett volna rá (18-20 fok volt éjjel).
Harmadrészt pedig irreálisan drágának tartom 7 euróért, főleg hogy 2 éve Koson a Zephyrosban ahol van tv is meg lift is meg recepció is meg medence is meg bár is (ezek közül itt egy sem volt), napi 4 E volt a klíma. Ott használtuk is bár nem a hangzavar miatt kellett becsukni az ajtót.
  Asteri | #109006 Üzenet | 2009-07-12 17:02:33 | Válasz a #108965. hsz-ra Előzmény #108965
Szia Karaj!

Akkor a kilátás nektek jobb volt icon_smile.gif
Én az 1-ben voltam, onnan sem volt rossz, de az emeletről gondolom jobban látszott a tenger.

Szerintem is sok a 7 euro. Szerencsére nekem sem volt rá szükségem, még nappal sem. Ezek szerint 2 éve is ugyanott nyaraltunk, én is a Zefirosban voltam. Ti felejtettétek ott a törölközőt?

Amikor megérkeztünk a Costasba, az ikrek akkor kegyetlenül hisztiztek...azt hittem, hogy csak rossz napjuk van. De később kiderült hogy nem, csak egyszerűen hangosak és egész héten ez ment.

Olympiába átmentetek?

Eszter
  Firkamano | #109091 Üzenet | 2009-07-13 11:47:53 | Válasz a #108773. hsz-ra Előzmény #108773
Szia Zsebkuty!

Sajnos nincs sok időm, nem tudom visszaolvasni ezt a topikot, csak pár szóban, milyen volt, hogy érezted magad?
Mindennel meg voltál elégedve?
Képeid vannak? Mert megnézném icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 138 139 140 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu